merak etme canım bende o saatlere kadar burdayım
kıyamam senindemi ctesi tam gün ya.izmirde hep yarım gün çalıştım yaa zor geliyo.
hiç pazara alışverişe vakit yok.
ben pazarda burdayım canım müşteri sayılarımız çoğaldı o yüzden izinlerde aksamalar var
allay yardımcın olsun pazar günüde hiç çekilmez yaa dinlenmeden hiç olmuyoki
tabiki dinlenmeden olmuyor ama zaten gündüz bu saatlere kadar pek yorulmuyorum o yüzden pek bişey diyemiyorum canım
hmm ya ben evde eşimle vakit geçirmeyi çok sevdiğimden herşeyin hesabını yapıyorum işde. bide yıllardır bir alışkanlık var düzenli ctesi yarım gün pazar tatil çalıştım zor geliyo açıkcası sinir oluyom burda akşama kadarkötükedihüso
hımmm anladım canımmm stres yapma adet olursun inş en kısa zamanda
benimde kasıklarımda ağrılar var adetim yeni bitti ama bilemedim canım yhaaa batmalr oluyor ara ara
arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele
kızlar uzun süredir internete giremiyodum güzel haberi dün aldım 6 haftalık hamileymişim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar efnanimin durumuyla ilgili bilgisi olan varmı onu çok merek ediyorum geçmişide pek okuyamadım yazarsanız sevinirim,