Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bütün dualarım seninle canım her şeyin hayırlısı olsun cancağazım endişelenme meleğin seninle inş canım üzme tatlı canını bol bol dinlen sen kafana tamka canımcım

efnan ceylin hoşgeldiniz kızlar ben çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum aldatma yada şiddet yok ama sözlü şiddet var en çok da üzen beni o zaten hayatını paylaştığın emek verdiğin birinden o sözleri duymak baya ağırdı aslında tartışmanın ucu bebeğe de dokunuyordu bu yüzden artık istemiyorum diyorum çok kötüyüm kızlar zaten bu kadar ağlamaya bebek varsa o bile dayanamaz

evet tatlım en kötüsü söz yarası ama üzme canını düzelir herşey allah izin verirse cancağazım

efnan ceylin hoşgeldiniz kızlar ben çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum aldatma yada şiddet yok ama sözlü şiddet var en çok da üzen beni o zaten hayatını paylaştığın emek verdiğin birinden o sözleri duymak baya ağırdı aslında tartışmanın ucu bebeğe de dokunuyordu bu yüzden artık istemiyorum diyorum çok kötüyüm kızlar zaten bu kadar ağlamaya bebek varsa o bile dayanamaz

canımmsınn sbr ama canımm herşeyden önemlisii sağlık rabbim sana da eşinede sağlık versin gerisi çözülürr ben eşimle iyiyimm ama bak sağlıkla boğoşup duruyoruzz rabbim herkesi bi şekilde sınav ediyoo dua et en kötü sınavınn böyle olsunn kötünün kötüsü beterin beteri var

efnancım evhanın slm vardı canım topiğe fazla girmek istemiyormuş bebiş düşünmemek için yoksa aklından çıkmıyormuş

bütün dualarım seninle canım her şeyin hayırlısı olsun cancağazım endişelenme meleğin seninle inş canım üzme tatlı canını bol bol dinlen sen kafana tamka canımcım

çok teşekkür ederimm dualarınn içinnn bazen takıyorumm yorulduğumu hissettiğim anda tam lekem bitti heralde dediğim anda yenisini görünce çok üzülüyorumm ama inanıyorumm Rabbim hayırlısnı verecekk elimden gelen tek şey bebeğimm için beslenmek üzülmemek ve dua etmek ilaç kullanmakk ona rağmen bebğim benle değilse elimden bişi gelmez ki demekki RABBİM BÖYLESİNİ HAYIRLI GÖRMÜŞ DEMEK TABİİ SONUÇÇ KÖTÜ OLSA ÜZÜLÜRÜMM AMA İNANCIM OLMADIĞI YÖNÜNDE

saolun kızlar beni ağlattınız tabiki herşeyin başı sağlık hakkımız hayırlısı ne ise o olsun adetimede 3 gün kaldı çok karmakarışık duygularım yazarak ne kadar ifade edebiliyorum bilmiyorum ama saat 4 ten beri hüngür hüngür ağlıyorum

efnancım allah yardımcın olsun canım moralini bozma yat dinlen

canımm zatenn yatıyorumm hep eme biraz kalkayımm hemen tekrar lekelerimm geliyoo acaba neden aklımm hep bu sorularla doluu yarınn yazarımm sonucu inşallah keseyi görürüz

efnancım evhanın slm vardı canım topiğe fazla girmek istemiyormuş bebiş düşünmemek için yoksa aklından çıkmıyormuş

a.s canımm evet yaa haklı bazen benide etkilerdi ama herşeyde bi hayır var canımm benden de ona söyle selam unutmazsan

saolun kızlar beni ağlattınız tabiki herşeyin başı sağlık hakkımız hayırlısı ne ise o olsun adetimede 3 gün kaldı çok karmakarışık duygularım yazarak ne kadar ifade edebiliyorum bilmiyorum ama saat 4 ten beri hüngür hüngür ağlıyorum

kıyamam canım benim yhaa ağlama tatlım yhaa benide ağlatacan şimdi

hımm anlaşıldıı adet öncesi stress yaşıyosunn merak etme adet tarihin bi geçsinn düzelir herşeyy haa bu ara bebek varsada yoksada aynı stresi yaşarsınn benimm düşük olam bebişimde çok çok çok stresliydimm aklıma ne geldiyse eşime saymıştımm ağlayarak aynı sen gibii

inşallah güzel haberlerini alırız efnan dualarım seninle rabbim bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin

hımm anlaşıldıı adet öncesi stress yaşıyosunn merak etme adet tarihin bi geçsinn düzelir herşeyy haa bu ara bebek varsada yoksada aynı stresi yaşarsınn benimm düşük olam bebişimde çok çok çok stresliydimm aklıma ne geldiyse eşime saymıştımm ağlayarak aynı sen gibii

herhalde öyle canım çok gerginim ama biliyormusun ilk bebeğimde hamileyken yine eşimle tartışmıştık saatlerce ağlamıştım en sonunda ağlamaktan yoruldum 1-2 gün sonra da bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik zaten yavaş atıyordu durmuş işte ama ben hep onu suçladım şimdide aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum çok stresliyim çok gerginim çok üzgünüm çok yorgunum çok yalnızım çok çok çok kırgınım

kıyamam canım benim yhaa ağlama tatlım yhaa benide ağlatacan şimdi

canlarım destek verdiğiniz için saolun ama benim için üzülmeyin ne olur moralinizi bozmanızı istemem sadece anlatıcak kimsem yok bunları o yüzden size anlatıyorum eşimle bile sorunlarımızı oturup konuşamıyoruz biz yalnızım yani çok yalnız

Sbr rabbim eşinle aranı düzeltir
inşallah eminimm her evli çift arasında oluyodur böyle şeyler ara ara biraz daha sabret düzelirsinn canımm sen kafana takma bebeğin varsa ona zarar verme aksi halde olacakları bile bile senin kendini üzmen sonucunda eşin kadar sende suçlu olursunn bebeğin için dikkat et

tatlım sende kendini üzme canımcım benimde yok bende anlatamıyorum çok samimi arkadaşım var onunla da msn de görüşebiliyoruz tabiki arkadaş olduk sevinçlerimizi paylaşıyorsak üzüntülerimizide paylaşacağız canımcım

teşekkr edrim kızlar neyse başka şeyler konuşalım adetim 4 ağustos yarın yada salı günü idrar testi yaparsam çıkar mı internetten okudum şüpeli ilişkiden 14 gün sonra çıkar yazıyordu ben zaten bu ay yumrtlama dönemimde 2 kere ilişkiye girmiştim onlarda da yarın ve salı günü 14. gün oluyor sizce test yapıyım mı eşime söylemeyi düşünmüyorum oyüzden kan testi yaptırmaya gidemem

Kızlarrr ben çıkıyorummm ok mii biraz daha yatayımm yarınn saat 11 de doktorla randevum var engeç akşama yazarımm kızlarr dua etmeyii unutmayınn

teşekkr edrim kızlar neyse başka şeyler konuşalım adetim 4 ağustos yarın yada salı günü idrar testi yaparsam çıkar mı internetten okudum şüpeli ilişkiden 14 gün sonra çıkar yazıyordu ben zaten bu ay yumrtlama dönemimde 2 kere ilişkiye girmiştim onlarda da yarın ve salı günü 14. Gün oluyor sizce test yapıyım mı eşime söylemeyi düşünmüyorum oyüzden kan testi yaptırmaya gidemem

canımm bebim adete 2 gün vardı idrarda silik çıktı bide yumutlamamdan 12 gün geçmiştii bence idrarda çıkar varsa ve geç dçllenme falan olmamışsa

X