Iyiyim canım ne olsun
Bende TOKATliyım :) :) :) ama ORDUlulara gelin geldim
Aman didem ne yaptın sen ben bir taneye razıyım rabbim bana tekiz versin hadi hep beraber
AAAAMMMMIIIIIINNNNN....
Canım ya kıyamam bayramda gidicektin bence ki sen uçakla gidecektin birde bir saate orda olurdun ben 12 saat arabayla gittim dönüşde var tabi hem sen ne güzel sadece annenlerle olacakdın benim gibi eşinin ailesiyle uğraşmıycaktın.
eflal görüşemedik cicileriniz hayırlı olsun yaaa makinana kablo alda at şu fotoları ciciler topiğine göreyim
altız yakışır kız sana dimi ebrarımmmmmmmmmm
Kız nimet bari face adresini verseydin de öyle gitseydin
Canım çok istiyroum eşime bir daha diyeyim haftasonu doktora gidicezya aldırabilisrem ben msn me koyuyorumya ördüklerimi kızyor herkes görüyor diye diyorum istediğim kişler görüyor herkes göremez o yüzden almıyor heralde kabloyu kayamıyım resimleri diye msn vermek isterim ama eşimde bakıyor benimkine bende onunkine tabi:86: annemin aldıklarını kardeşime diyeyimde çeksin resmini göndersin maille onları koyarım.
ewet ewet anca altız kurtarır seni esraaaaa
marifetli karı hamile kaldığımdan bu yana 1 battaniye bitirmeye çalışıyorum benim hala kuzunler filan full çalışıyolar örgüye bende battaniyeyle oyalanıyom işte inşallah doğduğunda bitirmiş olurum
Canım ya aslında bana da örgü çok gelir ben şimdi oğluma birde beyaz yelek örüyüm başka bere kaşkol birde uyku tulumu iki battaniye örücem abovvv amma çok şey varmış tamam başka örmem heralde çünkü burda örecekler var annem eş dost şimdi ablama örmezsem olmaz gerçi ilkinede çok şey ördüm ama bu başka bebek küser ablam belki kıyamam ben yeğenlerime yesin teyzesi halsaı onları:)))
:86: :86: :86: :86: :86: :86: yaa ebrar şu kırmızılı karı burdada olsa ya bayılıyom ben ona
ya evet tatlım benim doktor şehir dışına çıkıcam dedimmi gözümün içine bakıyo resmen gitme diye kaldım buralarda aslında bu aya 1 hafta rapor alıym gidiym diyodum ama oda olmadı 15 de dopler 21 de doktora gitmem lazım yine kaldım anlayacağın
Evet mehtap tokatliyım ama 14 senedir hiç gitmedim annemde niksarlı canım orduya hiç gitmedim nasip olursa belki giderim ama çok yılan varmış korkumdan gidemiyorum
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürükkk
Canım bilşey olmaz Allah'ın izniyle sorunlu gebeliğimz yok hamdolsun rahatız ben hep diyorum olacağı varsa oturduğumuz yerdede olur yine sne bilirisn ama bence bir hafta al raporunu git daha ağırlaşmadan sonra bebkle doğunca gitmen daha sıkıntı olur ben senin gibi olsam uçak olsa ve sadece gideceğim yerde annemler olsa birde eşim tek gönderse töbe durmam kaç kere gitmiştim:)))
ör bacım ör ohhhh
kız hakkaten çok kilo almamışım dimi ay şimdi gördüm yazdığını ebru şallaı gibi demişin ay çok şiştimmmmmm saol hayatımmmmmmmmmmm