Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok canım hakketen fıstık gibisin ben çok çabaladım 50 kilo olup kalıyım diye sıpam süpriz yaptı ebru şallının hamileliğine bayılıyorum ben süper bence ama ahdım var inşaallah ikinciye en fazla 50 kiloyla başlıycam zorlarsam 48 e düşücem kararlıyım şimdi orayada yazdım moralim çok bozuk.

ya nisan annelerinde hep okudum milletin sağlıkocağındaki tartılmalarında hep sorun çıkmış bence hiç takma sen

ay ne bilim tatlım ya bakıym bi bilet buluym ucuz

Önceden ayırtınca ucuz oluyor değil mi sende ultrason tarihin belli nasılsa ona göre şimdiden ayırt etkilemek istemem tabi ama çok rahatlarsın bence

ya nisan annelerinde hep okudum milletin sağlıkocağındaki tartılmalarında hep sorun çıkmış bence hiç takma sen

Evet dimi ya ama yürüyüşe başlamam lazım böyle olmaz akşam hava pis diye çıkamıyorum gündüzde eşim tek çıkarmıyor kaldım böyle anlıycan.

Bende çıkıyorum otur otur büyütmüyüm bir tarafı hoşçakalın sonar girerim inşaallah.

dünürüm ben burdayım yeni geldim yemekten de geçmişe bi bakam dedim baya hızlı gitmişşş

dünürüm ben burdayım yeni geldim yemekten de geçmişe bi bakam dedim baya hızlı gitmişşş

afiyet olsun dünürüm bende yemek yedim geldimmmm kızlar kocişim çok hastaymış ya şimdi aradı ama sesi kötü geliyo boğazı filan indirmiş iyice

Bende geldim kızlar yaaa siz olmayınca sıkılıyorum artık dayanamayıp girdim nete ve galiba benim kırmızılar geliyor bacaklarım ağrımaya başladı

geçmiş olsun canım ya ben sabahtan beri neler neler içtim valla biraz bogazlarım açıldı ama hap lar terleme yaptıııı çok terliyorum

X