Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ispiyoncu hani sen beni arayacadın kaç gündür nolduuuuuuuuuuuu ha sölesene

Aman sorma kuşum önceki akşam temizim gelmişti evi 40ladım dün akşamda kocayla kavga etmekten fırsat bulamadım:) Bu akşam aramaya çalışcam söz özledim valla:)

merkezde boztepedeyim.. Eşim arsinli.. Sorma valla ben 34 yaşındayım eşim 28 öylebir aşkki anlatsam şaşırırsın...

Amanııııın ne güzelm ben bayramda ordaydım maçkalıyım ben:) Boztepeye geldim bi akşam:) Demek gelinimizsin haaa maşallah:)

Amanııııın ne güzelm ben bayramda ordaydım maçkalıyım ben:) Boztepeye geldim bi akşam:) Demek gelinimizsin haaa maşallah:)

maçkaya 2-3 kere gittimm.. kız haber verseydin ya bak buraya kadar gelmişsin.. birdaha geldiğinde haber.. kardeşimin nişanlısıda izmit eşmeli :)))

YA RABBİMMM şu zeynep kızımıza da üçüz ver inşşşşşşşşş
AMİNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gülümede beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rodiniada dördüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esramada altız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kim kaldı başka

Amiiiiiin Allahım şu hamile kadınların dualarını duy bizimde karnımızı doldur:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... kızlar babamın halasının kızları ikizmiş acaba oradan banada sirayet edermi bu ikiz olayı... bide biri kız biri erkek olursa varya... değme keyfime...

maçkaya 2-3 kere gittimm.. kız haber verseydin ya bak buraya kadar gelmişsin.. birdaha geldiğinde haber.. kardeşimin nişanlısıda izmit eşmeli :)))

Eşme çok güzel bir yer göle gitmiştim oraya süperdi:) Eee memnunmusun hemşerilerimden:)

Amiiiiin:) Cümlemize inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…