ispiyoncu hani sen beni arayacadın kaç gündür nolduuuuuuuuuuuu ha sölesene
aaaa trabzonda nerdesin ne aşkmış ama kalktın oralara gittin öylemi?
yokk kızzzz ben severim kaynanamı otururum birlilkde ben bebiş versin sana die amin didiydimmm sen nie slm vermedin küsssssssssssssssHahaha hepiniz amin diyonuz bakıyom bu ne kaynana sevgisi:)
Allahımmmm rodinia ya ikiz gül beşiz naip eyle
didem AMİNNNNNNN de kızzzzzzzzzzzzz
olsun önce biz edek antrenman olsun sonra bu yurdumun farklı yörelerinden gelme alıngan vatandaşları döveriz
Hatrım kalır bana da 3üzzzzzzzzzzzzzzzzz AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
merkezde boztepedeyim.. Eşim arsinli.. Sorma valla ben 34 yaşındayım eşim 28 öylebir aşkki anlatsam şaşırırsın...
yokk kızzzz ben severim kaynanamı otururum birlilkde ben bebiş versin sana die amin didiydimmm sen nie slm vermedin küsssssssssssssss
Iyiyim canım ne olsun
Bende TOKATliyım :) :) :) ama ORDUlulara gelin geldim
YA RABBİMMM şu zeynep kızımıza da üçüz ver inşşşşşşşşş
AMİNNNN
Amanııııın ne güzelm ben bayramda ordaydım maçkalıyım ben:) Boztepeye geldim bi akşam:) Demek gelinimizsin haaa maşallah:)
YA RABBİMMM şu zeynep kızımıza da üçüz ver inşşşşşşşşş
AMİNNNN
Amiiiiiin Allahım şu hamile kadınların dualarını duy bizimde karnımızı doldur:)
Sende mi ordu sun melisa
maçkaya 2-3 kere gittimm.. kız haber verseydin ya bak buraya kadar gelmişsin.. birdaha geldiğinde haber.. kardeşimin nişanlısıda izmit eşmeli :)))
kızlar beni face ten eklemek isteyen olursa eklesin heee gizlim saklım yok valla....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gülümede beşiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rodiniada dördüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esramada altız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kim kaldı başka