Eşme çok güzel bir yer göle gitmiştim oraya süperdi:) Eee memnunmusun hemşerilerimden:)
ben ekliymmiiiiiiiiiiiii :86: :86: :86: :86::86: :86: :86:
Sağol mehtap iyiyim canım yok bir gelişme sen nasılsın
slmmmmmmmmmmmm
mehtapcım naberrr fazla yazamıycm herkes iyi maşallah. bende iyimm yorgunum sadece. siz yazın ben okuyom bugü sadece öptüm
Mehtap nasılsın canım artık girecekmisn nete?
ben ekliymmiiiiiiiiiiiii :86: :86: :86: :86::86: :86: :86:
Bende istiyom Didoş nasıl ekliyces?
uleynnn karadenizliler bastı abooooo bizim ordan bi ebrar bi tooxic bi ben varız kızlar azınlık kaldık
kız esra senin yumurtaların çok ve büyük yanlış anlamada bence bi eşine baktırın yazık günah senin yumurtalara benim içim gidiyor vallaha
canım iyiyim sağol benim adetim düzene girmeye başladı senden ne var ne yok
evet canım artık daha sık gireceğim evden çalışıyorum karışanım yok senden naber bebişin cinsiyetimi bellimi
gizlice kaçalım didem
Oh iyi daha sık görüşücez belli teyzesi oğlum oluyor inşaallah EMİR ENSAR olacak adı.
hadi yürü bacım bunlar bizi döver
ay ya ebrarım çok özledim ben memleketimi yaaaaaaaaaaa dün bisürü ağladım annemi istiyom arkadaşlarımı istiyom diye
kızlr eltim çağırdı temizlik yapacakmışta çocuk durmuyormuş gelde bak dedi bi gidem de bakam bari... bugün ona yarın bana dimi :))))
Kızlar hem örgü örüyorum hem yazıyorum bir an önce elimdeki yeleği bitirmem lazım çünkü ablam ocakta doğuracak inşaallah onun kıznıa elibise bere kaşkol birde kolayından battaniye örücem kargoyla gönderirim prensese.
hadi yürü bacım bunlar bizi döver
ay ya ebrarım çok özledim ben memleketimi yaaaaaaaaaaa dün bisürü ağladım annemi istiyom arkadaşlarımı istiyom diye
oy oy oyy ağlama canım benim üzülme sen yaa