Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eşme çok güzel bir yer göle gitmiştim oraya süperdi:) Eee memnunmusun hemşerilerimden:)

hastayım onlara anlarda sağolsunlar hiç bırakmazlar beni hep ararlar.. buraya bile geldiler.. çok neşeli insanlar.. nişanda bile sanki onlar erkek tarafıymış gibi hiç otıurmadılar hep oynak vaziyetteydiler...

uleynnn karadenizliler bastı abooooo bizim ordan bi ebrar bi tooxic bi ben varız kızlar azınlık kaldık

Sağol mehtap iyiyim canım yok bir gelişme sen nasılsın

kız esra senin yumurtaların çok ve büyük yanlış anlamada bence bi eşine baktırın yazık günah senin yumurtalara benim içim gidiyor vallaha

slmmmmmmmmmmmm
mehtapcım naberrr fazla yazamıycm herkes iyi maşallah. bende iyimm yorgunum sadece. siz yazın ben okuyom bugü sadece öptüm

canım iyiyim sağol benim adetim düzene girmeye başladı senden ne var ne yok

Mehtap nasılsın canım artık girecekmisn nete?

evet canım artık daha sık gireceğim evden çalışıyorum karışanım yok senden naber bebişin cinsiyetimi bellimi

Oh iyi daha sık görüşücez belli teyzesi oğlum oluyor inşaallah EMİR ENSAR olacak adı.

kızlr eltim çağırdı temizlik yapacakmışta çocuk durmuyormuş gelde bak dedi bi gidem de bakam bari... bugün ona yarın bana dimi :))))

Kızlar hem örgü örüyorum hem yazıyorum bir an önce elimdeki yeleği bitirmem lazım çünkü ablam ocakta doğuracak inşaallah onun kıznıa elibise bere kaşkol birde kolayından battaniye örücem kargoyla gönderirim prensese.

marifetli karı hamile kaldığımdan bu yana 1 battaniye bitirmeye çalışıyorum benim hala kuzunler filan full çalışıyolar örgüye bende battaniyeyle oyalanıyom işte inşallah doğduğunda bitirmiş olurum

Aman didem ne yaptın sen ben bir taneye razıyım rabbim bana tekiz versin hadi hep beraber
AAAAMMMMIIIIIINNNNN....

hadi yürü bacım bunlar bizi döver
ay ya ebrarım çok özledim ben memleketimi yaaaaaaaaaaa dün bisürü ağladım annemi istiyom arkadaşlarımı istiyom diye

Canım ya kıyamam bayramda gidicektin bence ki sen uçakla gidecektin birde bir saate orda olurdun ben 12 saat arabayla gittim dönüşde var tabi hem sen ne güzel sadece annenlerle olacakdın benim gibi eşinin ailesiyle uğraşmıycaktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…