bende bilmiyorum kii canım ama tıp hastenesine sorabilirsin canım
cnm geçen berat kandilinde biraz kuran okudum namaz fln kılıp dua edip yatmıştım. rüyamda biri bana hamileymişim onu söylüyo. 1-2 aylık fln bende karnımı tutuyom. sence neye delalet
ay canım rüyan çok güzel hayırlara çıkartsın allahım inşallah alırız güzel haberlerini tez zamanda
baksana efnan bi liste tutuyor orada yasin okunuyor tamamlamaya uğraşıyoruz ne yazıkki benim hiç vaktim olmadı malum izin zamanı almanyadan dayımlar teyzem falan var ama haftaya başlamak istiyorum allah kısmet ederse eğer yasin okuduysan ekleyelim listeye
inşallah. 3 tane ekleyin ama okumakda sayı olmaz ne için okuyolar cnm. sayı ile niyetlenip okumak günahmış diye duydum. yinede okudukca söylim eklesinler
vallaha onu hiç duymadım bak bilemeyeceğim zaten ben almanyada doğdum büyüdüm öyle incesine kadar bilemiyorum bildiğim kadarıyla yorumlarım malesef beni çocukken arkadaşlar hoca dövüyor diye korkuttu anneannem ne yaptıysa kuran kursuna gönderemedi
bak meryem suresi ilgimi çekti bende niyetleneyim inşallah hayırlı gelir
ama ben kuran okuyamıyorum yani arapçada o yüzden kuran okumaya niyetlenince türkçe açıklaması var onu okuyorum artık allahım kabul eder inşallah
boşa okuduğumu sanmıyorum sonuçta arapça okuyorsun ama anlamını bilmiyorsun
mesela hristiyanlarda incili hepsi kendi dilinde okuyor dualarıda kendi dillerinde bence kuranı türkçede okumam boşa değildir niyet önemli olan
kıslar dualarını allah kabul etsin canlarım
benim yoğunluk başladı canım
cnm senin görevin ne o şirkette. soruya bak senin ne işin var orda der gibi hehe:roflol: dövseydin bari dicen:roflol::roflol:
yok canım olur mu hiç sekreterlik canım tur programını falan yapıyorum canım hesaplamalar var arkadaş onu yapıyor deftere işliyorum zemuszemuszemuszemus