Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anlatım cnm saol. haftaya bi gidimde kontrole doktordan tedaviye başlamasını isticem. hızlandırıcı hap fln versin. o doktorum ıspartada gerekirse ona devam ederim. burda dert doktora gitmek.ıspartada tıp hastanesinde docent bu doktorum ve ücretsiz bakıyo ameliyatıd a ücretsiz yaptı özel hastası gibi. allahdan şans işde. cebinide verdi para pul almıyo

cnm geçen berat kandilinde biraz kuran okudum namaz fln kılıp dua edip yatmıştım. rüyamda biri bana hamileymişim onu söylüyo. 1-2 aylık fln bende karnımı tutuyom. sence neye delalet

cnm geçen berat kandilinde biraz kuran okudum namaz fln kılıp dua edip yatmıştım. rüyamda biri bana hamileymişim onu söylüyo. 1-2 aylık fln bende karnımı tutuyom. sence neye delalet

ay canım rüyan çok güzel hayırlara çıkartsın allahım inşallah alırız güzel haberlerini tez zamanda
baksana efnan bi liste tutuyor orada yasin okunuyor tamamlamaya uğraşıyoruz ne yazıkki benim hiç vaktim olmadı malum izin zamanı almanyadan dayımlar teyzem falan var ama haftaya başlamak istiyorum allah kısmet ederse eğer yasin okuduysan ekleyelim listeye

inşallah. 3 tane ekleyin ama okumakda sayı olmaz ne için okuyolar cnm. sayı ile niyetlenip okumak günahmış diye duydum. yinede okudukca söylim eklesinler

inşallah. 3 tane ekleyin ama okumakda sayı olmaz ne için okuyolar cnm. sayı ile niyetlenip okumak günahmış diye duydum. yinede okudukca söylim eklesinler

vallaha onu hiç duymadım bak bilemeyeceğim zaten ben almanyada doğdum büyüdüm öyle incesine kadar bilemiyorum bildiğim kadarıyla yorumlarım malesef beni çocukken arkadaşlar hoca dövüyor diye korkuttu anneannem ne yaptıysa kuran kursuna gönderemedi

hmm bende çocukken gitmedim sonrada çalışma hayatı derken geçen sene gittim normal kuran kursuna milli eğitimin orda 4 tane büyük ders kitabı verdiler dini islami bilgiler hepsini öğrendik. hatta sınav bile olduk. kuranda öğrendik hoca söylemişti. sayı olmaz diye. yasini neye niyetlenip okursan olurmuş mesela meryem suresini 41 gün 1 kere okuycakmışın suya. meryem suresininde faydasını gören çok cocuğu olan var tabi anem bana okudu bana ben rast gele dr. gittim orda doçent çıktı karşıma araştırdı rahim perdesini buldu ve sorun kalktı bana böyle faydası oldu galiba. ama yasinde yokmuş sayı.
meryem suresinide kuran kursu hocası tavsiye etmişdi.

evhan kullanıcısından alıntı Mesajı göster

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF

EVHAN------------------------------------25 ----------------------------------1
EFNANİM-------------------------------------1100-------------------------------------7
KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------
MASUM PİSİ---------------------------- ---------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------- -----------------------------------5
REYANN----------------------------------- -------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA------------------------------- --------------------------------- 1
GNL06----------------------------------- -------------------------------------
MAYAAAA----------------------------100----------------------------?:
DÖZTÜRK-------------------------------------------?----------?nazar:
CANDAS------------------------------------------115
GÜL78----------------------------------3-----------------------------------------
TOPLAM-------------------------------1519--------------------------------------17

listemiz bu gül evhan ve efnan düzenliyor ben tam yapamadım neyse kızlar gelince düzenler

bak meryem suresi ilgimi çekti bende niyetleneyim inşallah hayırlı gelir
ama ben kuran okuyamıyorum yani arapçada o yüzden kuran okumaya niyetlenince türkçe açıklaması var onu okuyorum artık allahım kabul eder inşallah
boşa okuduğumu sanmıyorum sonuçta arapça okuyorsun ama anlamını bilmiyorsun
mesela hristiyanlarda incili hepsi kendi dilinde okuyor dualarıda kendi dillerinde bence kuranı türkçede okumam boşa değildir niyet önemli olan

cnm allah kabul etsinde türkcede harfler değişiyo. mesela e harfine a yazıyo g harfine k yazıyo gibi. bazı durumlarda türkçede anlam değişiyo türkçe okunuşlarda. allah bilir yinede cnm sen gönlünü ferah tut. ama her kesin öğrenmesi lazım kuranı. I HARF elif harfidir. a kesinlikle okunmaz arapçada ama türkçede a okunuyo anlatabildimmi. allah hepinizin okuduklarını kabul etsin cnm.

cnm senin görevin ne o şirkette. soruya bak senin ne işin var orda der gibi hehe:roflol: dövseydin bari dicen:roflol::roflol:

yok canım olur mu hiç sekreterlik canım tur programını falan yapıyorum canım hesaplamalar var arkadaş onu yapıyor deftere işliyorum zemuszemuszemuszemus

bu arada meryem suresini 41 gün aralıksız hergün 1 kere okuncakmış bir gün unuttun ertesi gün 2 kere okunurmuş. suya okuyup üflencek bitince içilcek. okumaya başlamadan önce niyet edilcek kime ise. okuyupda daha 40 gün dolmadan hamile kalan çokmuş. deneyin bakalım banada faydası oldu diye bilirim ortadaki bir pürüzü çıkardı bakalım bebekde olursa faydası oldu demektir.çünkü sureyi annem okudu 2 hft. sonra fln ben dr. gittim gittiğimin ertesi günüde antalyaya geçcez iş görüşmesine şansımı denim dedim kontrole gittim 1 senedir bebek olmuyo dedim o haftada doçentler varmış poliklinikde muayene eden. doktor. muayene etti histeroskopi yapalım dedi ve buldu perdeyi ogünden beri para almadan beni takip ediyo. uzun oldu ama canım sıkılıyo yazarak rahatlıyom:umursamaz:

yok canım olur mu hiç sekreterlik canım tur programını falan yapıyorum canım hesaplamalar var arkadaş onu yapıyor deftere işliyorum zemuszemuszemuszemus

ii güzelmiş işin. cnm çalışma saatleri ne bide ayıp omazzsa maaşı sorabilirmiyim burda yeniyim ya piyasayı öğrenmeye çalışıyom. maaş ortalaması ne diye.hamile kalırsam çıkcam işden ama kalmassam çalışcamda burayla anlaşabilirsek anlaşamassak yeni iş bakıcamda ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…