Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim nslsınız ben bugün adet oldum ya üstelik haftasonu tatile çıkıoruz şuan ankaradayım ama ya ben nsl denize girecem mafoldumben
hoşgeldin canım geçmiş olsun hazır burdayken bidaha bulamam tatilde seni bidahaki adet tarihini bildirirsen memnun olururm
canım ped yerine tampon kullansana rahatlıkla denize gire bilirsin

ayy hepsi bi alem bu erkeklerin ya kaydirigubbakcemile3 canım belki de allah söyletiyordur inş...

erkek milleti işte allah akıl verirken bunlar neredeydi acaba bilmiyorum bide bi laf vardır kadın kısmının saçı uzun aklı kısa diye bence erkek milletinin aklı kısa kaydirigubbakcemile3

slm ceylinim hoşgeldin

slm canım hoşbulduk hep burdaydım ama iade faturalarla uğraşıyordum
aman alllahım ağzınızın tadını bozmasın canım bizde öyle eşim sürekli espiri falan yapar ara sırada tartışırız ama olağan şeyler yanii konuşunca düzeliyor yanii

29 ağustos yaz canım sen mehtapcım üfff inş bu sefer kendilğinden olur çünkü dr a gidemiecem bu ay tatilde olduğum için

kızlarrrrr acil durum görümcemi davet edecektim ya yarın gidiyormuş acilen ya bu akşam ya da sabah kahvaltıya çağırmam lazım sizce hangisi uygun olur akşam mı çağırsam yarın sabah mı? bana akıl verin ya kararsız kaldım

yarın geç gidiyorsa kahvaltıya çağıra bilirsin canım aslında akşam daha iyi olur ama bu saatten sonrada sana bir sürü iş çıkar başına

selam kızlarr patron gitti arkasından su döktüm geldim dar açtım forumu. oğlu hastalandı erken gitti.. hihoyyyt

ya kızlarrrrr gül nerde görmüyorum ben 2 gündür
ayy cnm merakmı ettin beni kıyamam sana saol cnm düşüncen için

saol kepekimm beni anlatmışsın arkadaşlara. ben hergün yoğunum cnmm allah sanada kolaylık versin..

slm kızlar ben geldim nslsınız ben bugün adet oldum ya üstelik haftasonu tatile çıkıoruz şuan ankaradayım ama ya ben nsl denize girecem mafoldumben

güzelim tamponlar satılıyo ondan koydunmu denizede girebilionn çok rahat oluyo

cnm kahvaltı daha iyi bencede kalkar rahat rahat hazırlaırsın pratik tarifler verim istersenn kahvaltı için

canım akşam çağır bence oturup sohbet falan edersiniz sabah onlarda hazrlık falan telaşlı olurlar benceee sen bilirsin tabikiii

esracım hadi gözün aydın tahliller temiz. çok şükür..
k mehtapcım önümüzdeki adet tarihi benim meçhul yenisi olmadıkiiiiiiii
sen adet tarihini bilmeyenlerin içine al bence benide cnm sana zahmet

yarın geç gidiyorsa kahvaltıya çağıra bilirsin canım aslında akşam daha iyi olur ama bu saatten sonrada sana bir sürü iş çıkar başına

ewet canım bende kahvaltı diye düşünüyorum ama ayıp olur mu bilmiyorum çünkü çağırınca kayınvalimleri de çağırmak zorundayım çünkü onlarda kalıyor o yüzden kararsız kaldım evet şimdi de bir sürü iş çıkacak ama üffffff bilmiyorum ya

gülcüm hoşgeldin ama ben çıkıyorum daha bugün seni sordum gül nirde kızlarr dedim işlerin varmış
neyse öptüm sizi kızlar haftasonu giremicem galiba ya sayfaları fazla ilerletmeyin ya mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…