ilahi ebrarcımm ayyy çok güldümm valla canımmmm[/QUOTE
ceylinim kız benim ki çok fena bi görsen var yaa
tam stand up çı kaydirigubbakcemile3 o yüzden beraberken çok eğleniyoruz
ayy mehtapcım benim ki geçen gün ne diyo biliyon mu?
bebekten laf açıldı bana diyo ki ee sen küçücük karınca kadar bile olmayan bebeğe sandık kaldırtırsan tabi düşer diyor 3. ayında da buzdolabını taşıtırdın diyo
ayy gülmekten kırıldım ya
hoşgeldin canım geçmiş olsun hazır burdayken bidaha bulamam tatilde seni bidahaki adet tarihini bildirirsen memnun olururmslm kızlar ben geldim nslsınız ben bugün adet oldum ya üstelik haftasonu tatile çıkıoruz şuan ankaradayım ama ya ben nsl denize girecem mafoldumben
ayy hepsi bi alem bu erkeklerin ya kaydirigubbakcemile3 canım belki de allah söyletiyordur inş...
slm ceylinim hoşgeldin
kızlar ben geldim sonuçlar temiz çıktı allaha sükür
kızlarrrrr acil durum görümcemi davet edecektim ya yarın gidiyormuş acilen ya bu akşam ya da sabah kahvaltıya çağırmam lazım sizce hangisi uygun olur akşam mı çağırsam yarın sabah mı? bana akıl verin ya kararsız kaldım
ayy cnm merakmı ettin beni kıyamam sana saol cnm düşüncen içinya kızlarrrrr gül nerde görmüyorum ben 2 gündür
saol kepekimm beni anlatmışsın arkadaşlara. ben hergün yoğunum cnmm allah sanada kolaylık versin..gülün bugun patronu varmıs giremiyebilirim demişti.
dunde epey yogundu sırketı ondan yazamamıs.oda hala regl olmamıs.doktora gıdecektı.
bugun haftanın son gunu ya bizde de yogunluk var cogu zaman yazamıyorum.ondan konusamadımık sekercim.
slm kızlar ben geldim nslsınız ben bugün adet oldum ya üstelik haftasonu tatile çıkıoruz şuan ankaradayım ama ya ben nsl denize girecem mafoldumben
kızlarrrrr acil durum görümcemi davet edecektim ya yarın gidiyormuş acilen ya bu akşam ya da sabah kahvaltıya çağırmam lazım sizce hangisi uygun olur akşam mı çağırsam yarın sabah mı? bana akıl verin ya kararsız kaldım
yarın geç gidiyorsa kahvaltıya çağıra bilirsin canım aslında akşam daha iyi olur ama bu saatten sonrada sana bir sürü iş çıkar başına