kızlar uzun süredir internete giremiyodum güzel haberi dün aldım 6 haftalık hamileymişim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar uzun süredir internete giremiyodum güzel haberi dün aldım 6 haftalık hamileymişim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ceylin cim günaydınn nasılsın bugün ya benim kaç gündür karın ağrılarımın sebebini buldum galiba sabah yumurtlama akıntısından vardı peçetede galiba ben geç yumurtluyom ondan gecikiyo adette. hep dikkat ettim adet1 hafta gecikiyo ya yumurtlama akınrısı oluyo o günlerde 1 hafta sonrada adet oluyom benn niden böyleki ameliattn önce adetin 14. günü usg girmiştim yumurtala 25 mm lerdeydi daha çatlamamışlardı geçmi çatlıyoki:uhm:
ilk aylarda çalışırım canım da son aylara doğru izine ayrılırım canımcım bu arada ssk yatıyor değil mi canım biliyorsundur 120 gün devamlı sigortası yatan kişinin analık hakkı var yani doğum izni alabiliyorum eşimizin ssk sı varsa süt yardımı falan alabiliyoruz bilgin olsun gerçi sen biliyorsundur ama hatırlatıyım dedim canım peki sen çalışacak mısın canım
ya cnm biliyorumda burda şimdilik ssk yok 1-2 ay süre ver dedi adam. yapmazsa zaten çıkıcam hamile kalırsam çıkarım herhalde. eşimin ssk var ondan faydalancaz artık.
burda ne olcağım belli değil anlıtcağın.
benim 5 yıllık ssk gün eksiğim var patrona söyledim ssk sız uzun süre sizle çalışamam dedim günlerimi doldurmam lazım dedim bekle dedi..bekliyorum daha 1 ay oldu gireli
1 ay daha beklerim sonra konuşurum tekrar olmassa başka işe bakarım
anladım canım ama 5 yıllık eksik derken arada yatmayanlar ilerde otomatik olarak tamamlanıyor diye biliyorum eşinden yararlanırsın artık canımcım sende
bu arada adidasta indirim varmış kıslarrr iki ürün alıyorsun pahalı olanın ücretini ödüyorsun canlarım haberiniz olsun ilgilenirseniz