evet canım okadarcık bilgim var bilmiyorum dediysem hiç bişede bilmiyorum değil şimdi kendimi iyice bişe bilmezmi gibi anlatmayayım artık allah kabul etsin dualarımızı ne diyeyim herşey onun elinde :Saruboceq:cnm allah kabul etsinde türkcede harfler değişiyo. mesela e harfine a yazıyo g harfine k yazıyo gibi. bazı durumlarda türkçede anlam değişiyo türkçe okunuşlarda. allah bilir yinede cnm sen gönlünü ferah tut. ama her kesin öğrenmesi lazım kuranı. I HARF elif harfidir. a kesinlikle okunmaz arapçada ama türkçede a okunuyo anlatabildimmi. allah hepinizin okuduklarını kabul etsin cnm.
bu arada meryem suresini 41 gün aralıksız hergün 1 kere okuncakmış bir gün unuttun ertesi gün 2 kere okunurmuş. suya okuyup üflencek bitince içilcek. okumaya başlamadan önce niyet edilcek kime ise. okuyupda daha 40 gün dolmadan hamile kalan çokmuş. deneyin bakalım banada faydası oldu diye bilirim ortadaki bir pürüzü çıkardı bakalım bebekde olursa faydası oldu demektir.çünkü sureyi annem okudu 2 hft. sonra fln ben dr. gittim gittiğimin ertesi günüde antalyaya geçcez iş görüşmesine şansımı denim dedim kontrole gittim 1 senedir bebek olmuyo dedim o haftada doçentler varmış poliklinikde muayene eden. doktor. muayene etti histeroskopi yapalım dedi ve buldu perdeyi ogünden beri para almadan beni takip ediyo. uzun oldu ama canım sıkılıyo yazarak rahatlıyom:umursamaz:
canım çalışma saatlerim değişiyor ama maaşım 600 tl canım ama en geç akşam 7:30 gibi çıkıyorum eşimle aynı şirketteyiz canım
eşle aynı şirkette zor olmuyomu. genelde eşler bir arada çalışamaz.
yok canım rahatız sorun olmuyor o turistlerle tura gidiyor ben ofisteyim yanii
mehtapcım adetlyken biri okuycak ama arapcasından okunsa daha iyi. bence. benim annem menepozda o arapcadan hergün okuyuverdi. ara verilmemesi lazım cnm. türkcede anlam değişiyoya arapcadan okunsa daha bence inşallah faydasını görürsün cnm gören çok var.
neyse canlarım ben çıkıyorum mağlum işler bitti bende gidem artıkın çok öpüyorum sizleri allaha emanet olun
canım dili olmasına gerek yok ama aracının olması gerekiyor yoksa zor yada birinin yanına şoför olarak çalışacak
hadi byyy
güle güle cnm iyi akşamlar kendine iyi bak.neyse canlarım ben çıkıyorum mağlum işler bitti bende gidem artıkın çok öpüyorum sizleri allaha emanet olun
canım dili olmasına gerek yok ama aracının olması gerekiyor yoksa zor yada birinin yanına şoför olarak çalışacak
hadi byyy
ay ne yapsam çevremde yokki burada birine benim için oku desem kaynanam var aşırı dindar ama oda hiç bize bişe okumuyor nedense hep diyorum şu oğlunu bi oku yada bize gelince evi oku falan hiç tınlamıyor bile nedense
şimdi sen gülersin aklıma gelene: internette sesli dua okunan siteler var ordan her gün okutsam olurmu acaba sonuçta başkasının sesi
neyse biraz saçma oldu galiba
benim annemde genç daha 48 yaşında menopozda falanda değil anneanneminde okuma yazması yok ona oku desem ezbere bildiklerini okuyor CADIARZU
evet ya yarın tekrar konuşuruz canım ben çıkmalıyım eminim öbür kızlarda niyetlenir hep bir okuruz şu mübarek aylarda allah hepimizin yüzünü güldürür8 sayfamı ne cnm bak yarın akşam niyetleneyim 2 mizede okuyayım senin bahanenle kendimede okumuş olurum. adet olunca 1 hafta sen adetli değilsen sen okursun türkceden geri kalanını ben okurum. öyle yapalım