Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım çalışma saatlerim değişiyor ama maaşım 600 tl canım ama en geç akşam 7:30 gibi çıkıyorum eşimle aynı şirketteyiz canım

evet canım okadarcık bilgim var bilmiyorum dediysem hiç bişede bilmiyorum değil şimdi kendimi iyice bişe bilmezmi gibi anlatmayayım artık allah kabul etsin dualarımızı ne diyeyim herşey onun elinde :Saruboceq:

canım sağol bilgilendirdiğin için ben bunu kafaya koydum muhakkak deniyeceğim inşallah faydası olur
şimdi kafama takıldı sen dedin ya 41 gün aralıksız adetliyken ne olcak gerçe benim bildiğim adetliyken dua okunuyor ama bazılarıda okunmuyor dedi acaba hangisi doğru sen bilirsin öğrenmişsindir

mehtapcım adetlyken biri okuycak ama arapcasından okunsa daha iyi. bence. benim annem menepozda o arapcadan hergün okuyuverdi. ara verilmemesi lazım cnm. türkcede anlam değişiyoya arapcadan okunsa daha bence inşallah faydasını görürsün cnm gören çok var.

yok canım rahatız sorun olmuyor o turistlerle tura gidiyor ben ofisteyim yanii

iyi barii o turistleri gezdiriyo. kız benim herifde turist gezdirmek istiyo e sınıfı ehliyeti var ama antalyayı bilmiyo yabancı dili yok. gerçi ben istemiyom. yapamassın diyom ona.

neyse canlarım ben çıkıyorum mağlum işler bitti bende gidem artıkın çok öpüyorum sizleri allaha emanet olun
canım dili olmasına gerek yok ama aracının olması gerekiyor yoksa zor yada birinin yanına şoför olarak çalışacak
hadi byyy

ay ne yapsam çevremde yokki burada birine benim için oku desem kaynanam var aşırı dindar ama oda hiç bize bişe okumuyor nedense hep diyorum şu oğlunu bi oku yada bize gelince evi oku falan hiç tınlamıyor bile nedense
şimdi sen gülersin aklıma gelene: internette sesli dua okunan siteler var ordan her gün okutsam olurmu acaba sonuçta başkasının sesi
neyse biraz saçma oldu galiba
benim annemde genç daha 48 yaşında menopozda falanda değil anneanneminde okuma yazması yok ona oku desem ezbere bildiklerini okuyor CADIARZU

kendine iyi bak canım yarın görüşürüz zaten benimde mesai birazdan bitiyor çıkacağım

güle güle cnm iyi akşamlar kendine iyi bak.

netten olmaz cnm ..ben okuyuvereyim dicem ama herzaman okuyamıyom çok yorgun oluyom. eşim 1 gece evde 1 gece yok gündüzleri o evde ben yokum.evde olduğu günlerde okumamın imkanı yok. napsakki. istersen bi başlıyayım ben. okuyayım ne dersin.

8 sayfamı ne cnm bak yarın akşam niyetleneyim 2 mizede okuyayım senin bahanenle kendimede okumuş olurum. adet olunca 1 hafta sen adetli değilsen sen okursun türkceden geri kalanını ben okurum. öyle yapalım

8 sayfamı ne cnm bak yarın akşam niyetleneyim 2 mizede okuyayım senin bahanenle kendimede okumuş olurum. adet olunca 1 hafta sen adetli değilsen sen okursun türkceden geri kalanını ben okurum. öyle yapalım
evet ya yarın tekrar konuşuruz canım ben çıkmalıyım eminim öbür kızlarda niyetlenir hep bir okuruz şu mübarek aylarda allah hepimizin yüzünü güldürür

tmm cnm ben girmeye çalışırım yarın giremessem sen mesaj at bana kararını akşama başlarım bende. iyi akşamlar

kızlar görünüyonuz ama yazmıyonuz ayrı bölüm flnmı var özel konuşulan benmi bilmiyom hahahaaaa. cnm sıkılıyoo birazdan gidicem bak bulamassınız benii. özlersiniz.

neysee bende çıkıyorum ozaman böleee ekrana bakmakdan göslerim acıdı biri yazarmı diye. öpüldünüz.

iyi akşamlar kızlar sabahtan beri misafir ağırlamaktan öldüm ahhal eksikliğini göztermesin ama bu ara tamda hamiş olmayı beklerken çok koşturmak istemiyorum ağustosun 10 una kadar misafir kabul etmiyorum pazartesi doktora gidiyorum çatlamışmı benmkiler yoksa kist mi olmuşlar diye ben çatladı gibi hissedeyorum ama inşallah çatlamıştır ve bebişim göbüşime konmuştur aslında gitmişken kan tesitidemi yaptırsam yaa offf

selam kızlaarr uğrayamıyorum bu aralaar, benim kırmızılar maleseef geldii onu haber vereyim dediim. 22 ağustos bir sonraki tarihim. eklerseniz sevinirim. hoşçakalıın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…