Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selam canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım[/QUOTE]

iyiyim canım benim kuşlarım benim sende ne var ne yok

bıtanelerım hepınıze tsk ederım.ben cıkıyorum ara ara fırsat buldukca gelırım.allahım hakkımızda hayırlı olanı versın.meleklerımıze kavustursun.....

mehtapcım kusura bakma doğru düzgün yazamadım birileri konuşunca benle ne yazdığıma bakmıyom

zaten bizim kızlara bi haller olmuş ceylinin habire uykusu geliyor uşak regl oldumu olmadı mı belli deil sende hala regl olmadın offfffff offfffffffff
erman kuzuya bağlıcam şimdik
yiter yaa yiter yaaaaaaa

ya kızlarrrrr gül nerde görmüyorum ben 2 gündür

gülün bugun patronu varmıs giremiyebilirim demişti.
dunde epey yogundu sırketı ondan yazamamıs.oda hala regl olmamıs.doktora gıdecektı.
bugun haftanın son gunu ya bizde de yogunluk var cogu zaman yazamıyorum.ondan konusamadımık sekercim.

ya kızlarrrrr gül nerde görmüyorum ben 2 gündür

ayy gülüm ya sıkıntı etmiyon inş. kendine ne zaman gitcektin sen doktora

zaten bizim kızlara bi haller olmuş ceylinin habire uykusu geliyor uşak regl oldumu olmadı mı belli deil sende hala regl olmadın offfffff offfffffffff
erman kuzuya bağlıcam şimdik
yiter yaa yiter yaaaaaaa

canım gülün işleri yoğun galiba patronu varken pek giremiyormuş
doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum bi yandan acele edip bu kadar takma diyorum ama bi yandanda gitmem gerekiyor büyük bi sorun adet olamamam
eşimde bi tuhaf dün akşam tutmuş bana sen yakında hamile olcaksın o yüzden adet olmuyorsun bekle niye doktora gidiyorsun demezmi gülmekten kırıldım erkek milleti işte bizim gibi yumurtlama dertleri yokki neyin ne olduğunu bile bilmiyor benim eşim diyorum muhtemelen yumurtlamadım o yüzden regl olamıyorum bu şekilde hamile kalınmazki o allaha kalmış bişe diyor çıldırttı beni vallahakaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim nslsınız ben bugün adet oldum ya üstelik haftasonu tatile çıkıoruz şuan ankaradayım ama ya ben nsl denize girecem mafoldumben

canım gülün işleri yoğun galiba patronu varken pek giremiyormuş
doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum bi yandan acele edip bu kadar takma diyorum ama bi yandanda gitmem gerekiyor büyük bi sorun adet olamamam
eşimde bi tuhaf dün akşam tutmuş bana sen yakında hamile olcaksın o yüzden adet olmuyorsun bekle niye doktora gidiyorsun demezmi gülmekten kırıldım erkek milleti işte bizim gibi yumurtlama dertleri yokki neyin ne olduğunu bile bilmiyor benim eşim diyorum muhtemelen yumurtlamadım o yüzden regl olamıyorum bu şekilde hamile kalınmazki o allaha kalmış bişe diyor çıldırttı beni vallahakaydirigubbakcemile3

ayy hepsi bi alem bu erkeklerin ya kaydirigubbakcemile3 canım belki de allah söyletiyordur inş...

ayy mehtapcım benim ki geçen gün ne diyo biliyon mu?
bebekten laf açıldı bana diyo ki ee sen küçücük karınca kadar bile olmayan bebeğe sandık kaldırtırsan tabi düşer diyor 3. ayında da buzdolabını taşıtırdın diyo
ayy gülmekten kırıldım ya

X