slmmm canlarımmmm nasılsınız
hoş geldin uşakcım iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldin canım iyidir senden naber
ıyıyım cnm ama bı sorunum var.dun aksam yazdım ama kımse gormedi..
dün benim adet günümdü sabah 8de uyandıgımda camasırım da bölee pembe bi lekelenme olmustu.pet koydum sabahtan aksama kadar olmadı kahverengı olup sımdıde normal akıntım oluyo..bılıyosun kan ve ıdrar testlerım negatıf cıkmıstı anlamadım bu ne sımdı
valla canım benimde geçen gün bitti bende de kahverengi akıntı oldu ama daha sonrasında olmadı normal sanırım canım
dün benim adet günümdü sabah 8de uyandıgımda camasırım da bölee pembe bi lekelenme olmustu.pet koydum sabahtan aksama kadar olmadı kahverengı olup sımdıde normal akıntım oluyo..bılıyosun kan ve ıdrar testlerım negatıf cıkmıstı anlamadım bu ne sımdı
cnm adet sonrası kahve leke bendede olur ama adet olmadımkı dundu gunum pembe bişeyler geldi..pedı cıkardım yokkı gelen gıden
usakcım benimde bu olay benımde basıma gelır.bazı ay belli belirsiz adetim baslar ben ped koyarım ondan sonra 24 saat hic baslamaz adetim.sürekli tereddutte kalırım hatta abdestim gittimi gitmedi mi dıye.
hatta komık ama soyle dusunurum bu zamanlarda ''benim adetim pedi gorunce korkup kacıo''o yuzden ben normal oldugunu dusunuyorum.
pardon canım ben adet bitiminde oldu zannettim canım onu bilemeyeceğim canım dr una sordun mu canım
canım ben okudum bu sabahta gelince yazarım dedim
şimdi seni ümitlendirmek istemem ama biliyorsundur bazı kadınlar geç yumurtlaya biliyor adete yakın yada 1-2 gün önce ilişki oldumu sende?
slm kızlarrrrrrr nehabersiniz
saol usakcım iyiyim bende senin bi değişik olmuş reglmisin deilmisin belli deil