Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyi diyelim ii olsun valla ugrasıyoruz..
senin kac haftalık oldu masum bebişin.
ebrar yaw kime davet vereceksin hayırdır.

ebrar yaw kime davet vereceksin hayırdır.

sizleri davet etcem şekerim ay cidden hepimiz aynı yerde olsakda davet etseydim sizleri
canım görümcem mersinden geldi onu davet etmem lazım
abim 2-3 hafta önce evlendi onları davet etmem lazımm
öyle işte

sizleri davet etcem şekerim ay cidden hepimiz aynı yerde olsakda davet etseydim sizleri
canım görümcem mersinden geldi onu davet etmem lazım
abim 2-3 hafta önce evlendi onları davet etmem lazımm
öyle işte

hımm bu aralar devatlerin varmış canımcım tabii tabii ihmal etme canım davet et canımcım

hımm bu aralar devatlerin varmış canımcım tabii tabii ihmal etme canım davet et canımcım

ewet canım ya bakalım işte bu haftasonu başak programları yoksa ben alcam yemeğe amann bitmiyor ki benim davetlerim geçen hafta adanadan dayımlar geldi onları aldım yemeğe şimdi bide önümüz ramazan dur bakalımm daha neler olcak

esracımmm sen ne zaman gidiyorsun canım dr a sonucunu ne zman alacaksın hadi iy haberlerini bekliyoruz

selam kızlar ben geldim ancak geçmişi okuya bildim naber nasılsınız

canım sen şimdi d.k. hapına başladın ya bence ondandır senin şikayetlerin bi dikkat et belki bünye kaldırmıyor bi eczaneyede danışıp başka hapa geçe bilirsin hangisini kullanıyorsun şu an?
kahve akıntı olur adet bittikten bi kaç gün sonra normal hele hele adet bitiminde ilişki yaşandıysa bendede oluyordu sık sık ama göğüslerinin acımasını ben hapa bağlıyorum takma kafana

siteye girip listeye göz atan günü geçmiş arkadaşlar lütfen girdiğinizde bi not bırakın tarihleri güncelleyelim bizi merakta bırakmayın vereliniortak

canım bende hiç öyle akıntı filan olmuyor biraz zorluk oluyor o kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…