Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylin ya ben dün gece rüyamda çok güzel çok büyük bi ev gördüm benim evimmiş her yer bembeyazdı yerler duvarlar bembeyaz o kadar içim rahattı ki o evde

gut mornik kıslaaarrr opuyorumnanaktan
ne uyuması beee..işe basladık iş bile teslim ettik ahh ahh ne uykkusu..
nabersiniz hatunlar.

ceylin kız şimdi rüya tabirlerine baktım bak ne yazıyo
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir.

kızlar gül geçmişe takılmış gibi görünüyor anca öğlen burda olurkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gülcüm sesin çıkmıyor canım

cnm günaydınn valla bitmicek sandım hiç sayfalarııopuyorumnanaktan
kızlar gül geçmişe takılmış gibi görünüyor anca öğlen burda olurkaydirigubbakcemile3

hahaha:roflol::roflol: evt iyi bari arada kısa kısa yazmışınız öğlen olmadan geldim usakı ve akideciği merak ettimde ondan baya okudum. ama üzüldüm hayırlısı olsun bakalım. nasılsınız bakalım ben iyiyim sadece sinir hariç hala regli yok karın ağrısı devam dua ediyomda doktora gitceğim gün fln adet olmim. yoksa ertelenir kontrol. neyse umutlarımız tükenmiyor.

canlarım biraz işlerim var siz devam edin yazmaya yine 1 saat okucam diye uğraşırım artıkın:kedi:

ayyy canım her şey gönlünce olsun dilediğin gibi olur inş ...

allah kolaylıklar versin gülüm inş.test sonuçların tertemiz çıkar.walla evde durumlar iyi çalışmalar tam gaz devam ediyor :kedi:

valla ne güzelmiş masallah ruyan ebrar ya.masallah Allah gonlunuze gore versin.
simdi dusunuyorum uzun zamandır işlerin sıkıntısından dolayı o kadar huzursuzum ki rüyalarım bile tedirgin edici ve can sıkıcı.Allah hayırlısını versin.

haklısın canım ya iş stresi mahvediyo bizi zaten walla ben çoğu zaman yorgunluktan gördüğüm rüyaları unutuyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…