Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o çizgi bendede var canım.herkezde oluyoda doguma cok az kala ıyıce kararıyo rengi ordan da anlıyolar doğumun yaklaştıgını...
6 mayıs-11 haziran-14 temmuz canım
Selam kızlar nasılsınız?
33-35 arası canım
bütün kalbimizle dua edeceğiz canım allah izin verirse bişicikler olmayacak bebişine tatlım hadi sen dinlenmene bak tatlımm çok öpüyorum seni
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25 ----------------------------------1
EFNANİM-------------------------------------1100-------------------------------------7
KMEHTAP-------------------------------- ---------------------------------------
MASUM PİSİ---------------------------- ---------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------- -----------------------------------5
REYANN----------------------------------- -------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA------------------------------- --------------------------------- 1
GNL06----------------------------------- -------------------------------------
MAYAAAA----------------------------100----------------------------?:
DÖZTÜRK-------------------------------------------?----------?nazar:
CANDAS------------------------------------------115
TOPLAM-------------------------------1515--------------------------------------17
KIZLARR BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM YAAA LİÜFENN DUALARIMIZ YARIMM KALMASINN
kızlarrr benim dün yine saat 2 gibi düşük olan bebişimdeki gibi kahve lekem geldi doktora gittikk yine ilaç verdi bide popodann iğne yedimm doktordan geldikk yattımm hep sadece zorunlu ihtiyaçlarımm içinn ayağğa kalkıyorumm çok çok çokk dua edinn nolurr bana
kızlarrr benim dün yine saat 2 gibi düşük olan bebişimdeki gibi kahve lekem geldi doktora gittikk yine ilaç verdi bide popodann iğne yedimm doktordan geldikk yattımm hep sadece zorunlu ihtiyaçlarımm içinn ayağğa kalkıyorumm çok çok çokk dua edinn nolurr bana