Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eyvahedigeldismile

bazı belirtiler var canım yarın da adet gunum sat 1 temmuzdu kasıklrım ve karnım dolgun.karnımda gazda var 10 gundur şişim yani hayırlısı sen hamılesın dımı belırtıler nelerdı

ahhhhh canım Allah söyletti sana,keşşşkeee hamile olsam,yok değilim canım,geçen test yaptık ya hatice yle o hamile çıktı ben değil..karıştırdın.inşaallah sende hamilesindir

:1hug:
ahhhhh canım Allah söyletti sana,keşşşkeee hamile olsam,yok değilim canım,geçen test yaptık ya hatice yle o hamile çıktı ben değil..karıştırdın.inşaallah sende hamilesindir

sein adet gectimi cnm.kanda baktır bıde ıstersen...inş canım umudunu kaybetme ok...:))

canım ben yaptırıyorum şuanda çevremde 2 hamile arkadaşım var hatta aynı güzellik merkezine gidiyoruz.bir yerin hijyen olması daha önemli. op.dr ahmet suphi toprak zararsız olduğunu açıkladı canım

Öylemi canım hadi hakkımızda hayırlısı bakalım ayrıca genital bölgeyi ben tüg dokucu kremle alıyordum ama bu ay bıraktım çünki bebek olursa zarar görmesin dedim ama şimdi nasıl yapıcağımı bilmiyorum yaa

söylemiştim ya dinleseydinya sen arada sırada bundan böyle olsa olsa seninle Meraba Merabaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70:kaydirigubbakcemile2
kızlar müsic mode dayım bebişimle oynuyoz :))kaydirigubbakcemile2

Öylemi canım hadi hakkımızda hayırlısı bakalım ayrıca genital bölgeyi ben tüg dokucu kremle alıyordum ama bu ay bıraktım çünki bebek olursa zarar görmesin dedim ama şimdi nasıl yapıcağımı bilmiyorum yaa

marketten al kendin yap canım yada hani eskiden annelerimiz yaparmıs ya şekerle limonla kaydirigubbakcemile3. hem en temiz ortam senin evin olur. içinde rahat eder

Sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım sen kadere razı dünden ben Ezberbozandım
Sen boyun eğdiğinle kal ben İsyandayıııımmmmmm ahahaaa sizde oynayın kızlaarrkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

marketten al kendin yap canım yada hani eskiden annelerimiz yaparmıs ya şekerle limonla kaydirigubbakcemile3. hem en temiz ortam senin evin olur. içinde rahat eder

Ayy canım zaten ben kuaförde açamam dr bile zorla açıyorum orda hiç yapamam ben kendim yapıyorum hem yaptırşamda lazer epilasyon yaptırırım oda çok pahalıya mal oluyor

yaaaaaa uşakcım ya benim mesai 4 te bitiyo çıkıyorum ben haberini duyamıcam yaaa

X