Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

senin ki sabırlıymış bacım benim ki 5 gün dayanamadı çabuk bitse falan demeye başladı:kedi::kedi:

ne sabrı cnm doktor çıkış verirken 6 hafta yasak dedi eve gelesiye başımın etini yedi napcam ben diye... bari yanında 1 hemşire hediye verselerdiya diyo bak bak ben yasağımya hemşire istiyo. heheee bu güne kadar zor geldii şafak sayıyo şimdi

bak işte böyle düşünmemelisin hiç.
insan boyle boyle sıkıntıları cagırırmıs.biraz hüsnü zan etmek lazım.herseyi hayra yormak lazım.(secret anacım secret) olmaması gerekiyor galıba değil tam tersine bu kadar tersliğin içinde olursa cok kıymetli olur diye düşünmek lazım.
insan boyle dusune dusune kendini sakinleştirmeli bak o zaman vucudun bile ne kadar hazır olacak agrı sızı kalmayacak ınsallah.:teselli:

Ne bileyim canım sen cevap yazardın bişey yazmayınca kırdım heralde dedim.Aman aramız bozulmasınolumunekankayizsmile

aramız bozulmaz canım merak etme bu aralar kendimde değilim sürekli uyku hali var bende de canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyorum artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

neden bu kadar sabırsız olurlar anlamam kii ne var sağlığımız için yanii bak bak hemşire istiyor bide kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse canım takma kafana sağlığın iyiyse sorun yok canım

çocuk düşünmeden yapın allah vercekse denk getiriyo merak etme cnm 1 kere bile yapsan tutturduğunu tutturuyo allah

Canım o düşünceyi kafamdan bir atabilsem,çok alıngan oldum bu konuda,eşim dün bir cd getirmiş anne oluyorum diye,bende bu ne ben hamilemiyim niye getirdin falan diye kızdım o da canım hamile kalınca bakarsın diye getirdim dedi,geçen günde eşim annesiyle konuşuyor kısa kısa cevaplar verdi bende annen ne diyor bebek mi soruyor yoksa dedim nerden çıkardın ne alakası var dedi,sanki herkes bana bebek soracakmış gibi geliyor hoş soruyorlar zaten ama ben bu sorulardan neden bu kadar rahatsız oluyorum anlamıyorum.

takmıycan cnm tek yanıtı bu gerçi bizimkiler sorun etmiyo eşim olmassa olmaz önemli değil dioo kaynanamlarda sormuyo bile. komşular akrabalar hep sorarlar. ama takmıyom. senin biraz psikolojin bu yönde bozuluş cnm etkileniyon herşeyden ama kendine edersin üzntüyle hasta olursun. herşeyde vardır bir hayr. bak ben ilk eşimle 8 sene evli akldım olmadı çocuk 2 tane mechul düşük var. sonra 4 sene hiç olmadı ama demekki hayırlısı böyleymişayrıldık iyikide çocuk olmamış diyorum. 2 eşimle evlendiğim ay hamile kalmışım kadere vak. üzülme herşeyi hayrı yor cnm diyen sorar sorsun.

Ah canım yapabilsem benim bu düşüncelerim çok yalnış biliyorum bir müslüman olarak başıma gelen herşeye vardır bir hayır demem lazım bu huyuma çok üzülüyorum bu aynı zamanda iman zayıflığıda ama sağol canım bunu bana her zaman hatırlatacak birileri lazım,psikolağa gidecektim eşimde git artık canım dedi ama ne oldu psikoloğun tayini çıkmış gitti.Artık eşimde diyor biliyormusun senin başında var bişey sen birinin ahını mı aldın oku kendine dua et bol bol neye niyetlensen olmuyor dedi ben şok oldum hep kızardı bana niye böyle düşünüyorsun diye ama adam artık o kadar çok olaya tanık oldu ki kabul etti,bu seferde ben kızdım ona niye öyle diyorsun demek ki hakkımda hayırlsı buymuş dedim.kaydirigubbakcemile3

210defa felak 21 defa nas suresini oku vesveseden sıkıntıdan kurtarıyo.geçen sen kuran kursuna gittimde baya bişi öğrendim faydasını gördüm. benim başıma gelenleri yazsam sayfalar tutar ama hep vardır bundada bir hayr dedim.. eşinde haksız mış ya neyse erkekler hep aynı.

canım üzme kendini stres yapma oda etkiliyor biliyorsun
çevredeki insanları hiç sallama bile hep soracak bişyler bulurlar sende kısa cevaplar ver geç üstüne bile düşme valla kaynanam sormadı bile ama kendi annemin komşuları bebiş varmı dediklerinde bakacaksanız doğurayım dedim şimdi kimse sormaz oldular bile evleneli 6 ay oldu halbuki canımcım

canım bunu oku bak
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. (hadisi şerif)

Çok haklısın canım biliyorum herkes doğru söylüyor bende sevmiyorum bu huyumu zaten stresten kaynaklanan bir cilt rahatsızlığım var benim 17 yıldır vitiligo hastasıyım.Eşimde olmazsa olmasın diyor, hatta niye kendinde sorun arıyorsun belki benden kaynaklanan bişey var o zaman ne yapacaksın dedi bende sorunun kimde olduğu önemli değil çocuğumuzun olması önemli dedim.En çok eşim için istiyorum çocuğu çok seviyor ailesininde ilk torunu olacak bana sorarsan ben hala hazır değilim ki doğum bebek bakımı falan beni çok ürkütüyor ben her ay acaba hamilemiyim derken eşim için olmak istiyorum ama kendim için korkuyorum bunu size söyledim,eşime bir kere söyledim kızdı bana.

eflalim biraz önce yazdım okumadın sanırım tekrar yazıyorum
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. (hadisi şerif)

Sağolun kızlar başınızı şişirdim,ben varya başkalarının derdini dinleyip çözüm bulurum kendime hayrım yok eşimde hep herkese akıl veriyorsun niye kendine bişey yapamıyorsun diyor.
Kızlar dediklerinizi okurum,bizim topikte Yasin falan okunuyordu o hala sürüyormu ben artık bir yerden başlamalıyım,kendimi namazıma Kur'anıma vericem bu ne ya ölüp gidicem hala şu şunu dedi bu bunu dedi desin,eşim hep der ki üzüldüğüm zaman bebek için olsun cildim için olsun çocuğu olanda ölecek cildi güzel olanda toprağın altında çürüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…