senin ki sabırlıymış bacım benim ki 5 gün dayanamadı çabuk bitse falan demeye başladı:kedi::kedi:
Kızlar o kadar halsizimki daha çalışmalara başlayamadık,ben bişey farkettim biz ne zaman çocuk için çalışma yapmaya kalkışsak bir aksilik çıkıyor,geçen ay ben doktora gittim falan gün aşırı ilişkimiz aksadı ,bu ay eşimde bel fıtığı çıktı ben yorgunum,sanki bizim bebeğimizin olmaması gerekiyor.
Ne bileyim canım sen cevap yazardın bişey yazmayınca kırdım heralde dedim.Aman aramız bozulmasınolumunekankayizsmile
ayy canım benim çok saol ya rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
allah kabul etsin canım tşk ederiz
ne sabrı cnm doktor çıkış verirken 6 hafta yasak dedi eve gelesiye başımın etini yedi napcam ben diye... bari yanında 1 hemşire hediye verselerdiya diyo bak bak ben yasağımya hemşire istiyo. heheee bu güne kadar zor geldii şafak sayıyo şimdi
çocuk düşünmeden yapın allah vercekse denk getiriyo merak etme cnm 1 kere bile yapsan tutturduğunu tutturuyo allah
görüşürüz gönülcüm kendine iyi bak fazla özletme kendini canım
Canım o düşünceyi kafamdan bir atabilsem,çok alıngan oldum bu konuda,eşim dün bir cd getirmiş anne oluyorum diye,bende bu ne ben hamilemiyim niye getirdin falan diye kızdım o da canım hamile kalınca bakarsın diye getirdim dedi,geçen günde eşim annesiyle konuşuyor kısa kısa cevaplar verdi bende annen ne diyor bebek mi soruyor yoksa dedim nerden çıkardın ne alakası var dedi,sanki herkes bana bebek soracakmış gibi geliyor hoş soruyorlar zaten ama ben bu sorulardan neden bu kadar rahatsız oluyorum anlamıyorum.
bak işte böyle düşünmemelisin hiç.
insan boyle boyle sıkıntıları cagırırmıs.biraz hüsnü zan etmek lazım.herseyi hayra yormak lazım.(secret anacım secret) olmaması gerekiyor galıba değil tam tersine bu kadar tersliğin içinde olursa cok kıymetli olur diye düşünmek lazım.
insan boyle dusune dusune kendini sakinleştirmeli bak o zaman vucudun bile ne kadar hazır olacak agrı sızı kalmayacak ınsallah.:teselli:
Ah canım yapabilsem benim bu düşüncelerim çok yalnış biliyorum bir müslüman olarak başıma gelen herşeye vardır bir hayır demem lazım bu huyuma çok üzülüyorum bu aynı zamanda iman zayıflığıda ama sağol canım bunu bana her zaman hatırlatacak birileri lazım,psikolağa gidecektim eşimde git artık canım dedi ama ne oldu psikoloğun tayini çıkmış gitti.Artık eşimde diyor biliyormusun senin başında var bişey sen birinin ahını mı aldın oku kendine dua et bol bol neye niyetlensen olmuyor dedi ben şok oldum hep kızardı bana niye böyle düşünüyorsun diye ama adam artık o kadar çok olaya tanık oldu ki kabul etti,bu seferde ben kızdım ona niye öyle diyorsun demek ki hakkımda hayırlsı buymuş dedim.kaydirigubbakcemile3
Ah canım yapabilsem benim bu düşüncelerim çok yalnış biliyorum bir müslüman olarak başıma gelen herşeye vardır bir hayır demem lazım bu huyuma çok üzülüyorum bu aynı zamanda iman zayıflığıda ama sağol canım bunu bana her zaman hatırlatacak birileri lazım,psikolağa gidecektim eşimde git artık canım dedi ama ne oldu psikoloğun tayini çıkmış gitti.Artık eşimde diyor biliyormusun senin başında var bişey sen birinin ahını mı aldın oku kendine dua et bol bol neye niyetlensen olmuyor dedi ben şok oldum hep kızardı bana niye böyle düşünüyorsun diye ama adam artık o kadar çok olaya tanık oldu ki kabul etti,bu seferde ben kızdım ona niye öyle diyorsun demek ki hakkımda hayırlsı buymuş dedim.kaydirigubbakcemile3
takmıycan cnm tek yanıtı bu gerçi bizimkiler sorun etmiyo eşim olmassa olmaz önemli değil dioo kaynanamlarda sormuyo bile. komşular akrabalar hep sorarlar. ama takmıyom. senin biraz psikolojin bu yönde bozuluş cnm etkileniyon herşeyden ama kendine edersin üzntüyle hasta olursun. herşeyde vardır bir hayr. bak ben ilk eşimle 8 sene evli akldım olmadı çocuk 2 tane mechul düşük var. sonra 4 sene hiç olmadı ama demekki hayırlısı böyleymişayrıldık iyikide çocuk olmamış diyorum. 2 eşimle evlendiğim ay hamile kalmışım kadere vak. üzülme herşeyi hayrı yor cnm diyen sorar sorsun.