Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teşekkür kızlar bende sizi çok özledim güzel haberler varmı bizimkilerden mehtap sbr meisax efnan masumpisi ve diğierleri nasıl ne durumdalar

canım haberin var mı bilmiyorum masum ve efnan hamile bizlerde aynıyız bekliyoruz bakalım

Gayet iyiyim canım özlettin kendini yaaa

Bende sizleri özlüyorum ama malum bebek konusuna odaklanmak istemediğim için sık sık girmiyorum aslında hiç girmiycektim ama aklımda sizde kalıyor.

oo kepeklii çalışmalar başlamış süper önümüzdeki ay haberlerini alırız inş.sositososito

canımmasumu biliyordumda efnanı bilmiyordum ayy nasıl sevindim ya inşallah en kısa zamanda bizde güzel haber verebiliriz

Ceylin küsmüyüz hiç selam vermiyorsun?

işallah cicim başladık bakalımzemuszemus
dogru mu yapıoz yanlıs mı yapıoz belli olur yakında :1rolleyes:
darısı basına artıkınboshayallersmile

inşallah doğrudur.. bizim yasak bi kalksa zaten ben beklesem adam durmaz. 1 ay oldu tık yokk kızmaya başladı :kedi:

Kızlar o kadar halsizimki daha çalışmalara başlayamadık,ben bişey farkettim biz ne zaman çocuk için çalışma yapmaya kalkışsak bir aksilik çıkıyor,geçen ay ben doktora gittim falan gün aşırı ilişkimiz aksadı ,bu ay eşimde bel fıtığı çıktı ben yorgunum,sanki bizim bebeğimizin olmaması gerekiyor.

Bende sizleri özlüyorum ama malum bebek konusuna odaklanmak istemediğim için sık sık girmiyorum aslında hiç girmiycektim ama aklımda sizde kalıyor.

canım bende senin gibidüşünüyorum sürekli burda olunca acaba olucakmı falan derken hiç çıkmıyor aklımdan stres yapıyorum ama sizleri özlüyorum yinede arada gelde bizi özletme

o nasıl söz eflalcim sohbetinizi bölmek istemedim canımcım ayıp ediyon valla hiç küs olur muyuz

Ne bileyim canım sen cevap yazardın bişey yazmayınca kırdım heralde dedim.Aman aramız bozulmasınolumunekankayizsmile

çocuk düşünmeden yapın allah vercekse denk getiriyo merak etme cnm 1 kere bile yapsan tutturduğunu tutturuyo allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…