- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
inşallah vardır canım ama sakın stres yapıp oldumu olmadımı deme rahat ol o zaman bebiş hemen gelir
stres yapmıyorum simdilik sakinim insallah boyle devam eder.fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah vardır canım ama sakın stres yapıp oldumu olmadımı deme rahat ol o zaman bebiş hemen gelir
teşekkür kızlar bende sizi çok özledim güzel haberler varmı bizimkilerden mehtap sbr meisax efnan masumpisi ve diğierleri nasıl ne durumdalar
Gayet iyiyim canım özlettin kendini yaaa
kesin vardır kepekli kaydirigubbakcemile3 kız biraz yavaş ol da bu ne hız hemen oluyor mu öyle bende bugünden itibaren başlıyorum canım :kedi:
istersen 1 hafta daha bekle snra test yap.. ama hapda yapabilir yan etkilerini oku bakalım yazıyormu. düşünme bide psikolojik etkilenme..
oo kepeklii çalışmalar başlamış süper önümüzdeki ay haberlerini alırız inş.sositososito
işallah cicim başladık bakalımzemuszemus
dogru mu yapıoz yanlıs mı yapıoz belli olur yakında :1rolleyes:
darısı basına artıkınboshayallersmile
canımmasumu biliyordumda efnanı bilmiyordum ayy nasıl sevindim ya inşallah en kısa zamanda bizde güzel haber verebiliriz
inş.canım inş. sıra bizde artık
Bende sizleri özlüyorum ama malum bebek konusuna odaklanmak istemediğim için sık sık girmiyorum aslında hiç girmiycektim ama aklımda sizde kalıyor.
inşallah doğrudur.. bizim yasak bi kalksa zaten ben beklesem adam durmaz. 1 ay oldu tık yokk kızmaya başladı :kedi:
o nasıl söz eflalcim sohbetinizi bölmek istemedim canımcım ayıp ediyon valla hiç küs olur muyuz
Kızlar o kadar halsizimki daha çalışmalara başlayamadık,ben bişey farkettim biz ne zaman çocuk için çalışma yapmaya kalkışsak bir aksilik çıkıyor,geçen ay ben doktora gittim falan gün aşırı ilişkimiz aksadı ,bu ay eşimde bel fıtığı çıktı ben yorgunum,sanki bizim bebeğimizin olmaması gerekiyor.
dün akşam biraz kuran okudum hepinize dua ettim kıslarr
dün akşam biraz kuran okudum hepinize dua ettim kıslarr