Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gunaydın eflal..nasılsın bugun .keyifler nasıl

bebişin gelince unutursun herseyi

valla cnm tek tesllim o şimdi bide rahim temizlendiya sanki içimde acayip o yönden huzur var sanki önümüzdeki ay hamile kalıvercekmişim gibi geliyo. olmuycak diye hiç geçmiyo içimden yinede rabbim bilir herşeyi.

sıcaktandır cnm buarada normal adetini oldunmu ben 2 düşüğümdede hep adet oluyodum 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğreniyodum

ondadır canım tam adetimi oldum denemez aslında günde 3-4 ped değiştirirken 1 pedi dolmadan değiştirdim ama doğum kontrol ilacı içmiştim ark ondan böyle oldu demişlerdi ama regl den önceki hafta eşimle birlikte olmuştum :uhm::uhm:

kıslar bişey sorcam adetim bitti ama ayaklarımın altı hala yanıyor neden olabilir

ateşini olcüyormusun canım sen.
bende dun duydum bazı kadınlar hemen adet oncesınde veya sonrasında yumurtlarlarmıs.
ondan olabılır mı acaba. :uhm:
bi bazen bana olur bi gun once cok ayakta kaldım cok yorulduysamm eger ayaklarım yanar ve şiş gibi ağrır.buda olabilir belkı

Ne olsun kepekliekmek aynı dertten bende muzdaribim halsizlik yorgunluk yalnız bu bende hergün var ve artık yeter dedim yarın inşaallah doktora gidicem.
Gülcüm çok geçmiş olsun maşaallah bu kadar sıkıntıyı atlatabilmişsin.
Ceylin canım yanlış anlama beni ama sende benim gibi vücudunu çok dinliyorsun,bedenine bu kadar odaklanmakta iyi değil canım ya.
Ebrar canım sanada günaydın.

Gül rahimden ne ameliyatı oldun?

hap kullandıysan gebelik şansı yok cnmm herhalde

ilaçlarla atlattım cnm bu sıkıntıları eser olarakda sinir kaldı bende panik atak kaldı ee eskiyi hatırlatcak bişeyler kalması lazım haa birde dikiş izleri hehesempatiksalakcinni

Gül rahimden ne ameliyatı oldun?

yazmıştım geçmişte kaldı sanırım cnm ben rahimde perde varmış bebek düşükleri ondan oluyomuş ou aldılar. bide apandist ameliyatından sonra tüplerde yapışma riski varmış aynı anda laparoskopi yapıp tüplere baktılar. şükür tüpler fln iyiymiş. perdede alındı.tevekkül allahdan artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…