Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

izmirde dedem var balkona oturur yeni gelin almış bir kadın vardı ona yolcu varmı yolcu diye sorardı onun gibi oldu bebiş varmı bebiş.:roflol:

yazmıştım geçmişte kaldı sanırım cnm ben rahimde perde varmış bebek düşükleri ondan oluyomuş ou aldılar. bide apandist ameliyatından sonra tüplerde yapışma riski varmış aynı anda laparoskopi yapıp tüplere baktılar. şükür tüpler fln iyiymiş. perdede alındı.tevekkül allahdan artıkım

Ben bir süre girmemiştim görmedim o yüzden,düşüklerin olduğunuda bilmiyordum neyse canım geçmiş hepsi,bundan sonra bebeğin sağlıkla gelir inşaallah.

yok canım geçen ay korunmasız geçti doğum kontrol ilacınıda biten adetimin 2 günü başladım

hııııııııııııı hııııııııııı cnm umutlandırmak istemem ama adet az geldiysee bir düşünmek lazım gebelik olma şansı yüksek olabilirmi die. ben canlı örnek olarak 2 gebelikdede az adet oldum..

Ben kafamı hiç bişeye takmama kararı aldım o yüzdende gayet iyiyim canım şu belirti gebelik olurmu gibi düşüncelerden kurtuldum yani

way wayyy wayyy esra gelmiş gönül gelmiş hoşgeldiniz kızlar gönül nerelerdeydin sen ya

yok canım bebiş henüz 2aydır deniyoruz bakalım şimdilik yok adetim yeni bitti bu ay snuda denize gidiyorum yani bu ayda olmaz gibi geliyor hayırlısı sende var mı bebiş

Ben bir süre girmemiştim görmedim o yüzden,düşüklerin olduğunuda bilmiyordum neyse canım geçmiş hepsi,bundan sonra bebeğin sağlıkla gelir inşaallah.
sorun deil çok sohbet oluyo bide geriye dönüp okumak akılda tutmak da zor. inşallah umudum yok deil artık cnmmm.

Ben kafamı hiç bişeye takmama kararı aldım o yüzdende gayet iyiyim canım şu belirti gebelik olurmu gibi düşüncelerden kurtuldum yani

en güzelii bende takmıyorum artık adet geciktiğinde bile aklıma gebemiyimdir gelmiyodu. düşünmüycem

hııııııııııııı hııııııııııı cnm umutlandırmak istemem ama adet az geldiysee bir düşünmek lazım gebelik olma şansı yüksek olabilirmi die. ben canlı örnek olarak 2 gebelikdede az adet oldum..

canım azra haptan olabileceğini söylemişti ama bu aralar uykumu aldığım halde uykum geliyor dün midem bulanmaya başladı ve devam ediyor aman bilemedim vallaa

way wayyy wayyy esra gelmiş gönül gelmiş hoşgeldiniz kızlar gönül nerelerdeydin sen ya

canım sınavı atlatınca temizlikti kışlık yufka hamur kesme falan derken gelemedim ne zamandır bugünde misafirim gelecek 2dk bakayım size dedim varmı bizim kızlarda bi gelişme

yok canım bebiş henüz 2aydır deniyoruz bakalım şimdilik yok adetim yeni bitti bu ay snuda denize gidiyorum yani bu ayda olmaz gibi geliyor hayırlısı sende var mı bebiş

bizde yeni başladık denemeye bi hafta oldu alkisalkisalkis
bebiş belki vardır kim bilir sempatiksalakcinni.

canım sınavı atlatınca temizlikti kışlık yufka hamur kesme falan derken gelemedim ne zamandır bugünde misafirim gelecek 2dk bakayım size dedim varmı bizim kızlarda bi gelişme

iyi ettin canım özlemiştim seni kızlar da iyi çok şükür olumunekankayizsmile

bizde yeni başladık denemeye bi hafta oldu alkisalkisalkis
bebiş belki vardır kim bilir sempatiksalakcinni.

kesin vardır kepekli kaydirigubbakcemile3 kız biraz yavaş ol da bu ne hız hemen oluyor mu öyle bende bugünden itibaren başlıyorum canım :kedi:

canım azra haptan olabileceğini söylemişti ama bu aralar uykumu aldığım halde uykum geliyor dün midem bulanmaya başladı ve devam ediyor aman bilemedim vallaa

istersen 1 hafta daha bekle snra test yap.. ama hapda yapabilir yan etkilerini oku bakalım yazıyormu. düşünme bide psikolojik etkilenme..

teşekkür kızlar bende sizi çok özledim güzel haberler varmı bizimkilerden mehtap sbr meisax efnan masumpisi ve diğierleri nasıl ne durumdalar

X