Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydıın kıslaaarr opuyorumnanaktan
sabah şerifleriniz hayr olsun.
inşaalh cok sahane muhtesem bıgun olur,
aksam yataga yattıgımızda ''ohh ya keske hergun boyle olsa'' deriz.
inşallah beklediğimiz cok sahane bı haber bugun gelir

günaydın güzel ülkemin güzel bayanları nerelerdesiniz ya
yarım saattir sizleri bekliyorum

günaydın bayanlar nasılsınız bakalımm inşallah bugün hamiş haberleri alırız rneğin akide cikden merak ettim

ya kızlar belim karnım çok ağrıyor bi gelsede şu regli rahatlasam zaten bel fıtığı var bide böle günlerde kuduruyo

gülcüm sende ne bahtsızmışsın be güzelim habire hastalıkla uğraşıyorsun canım çok geçmiş olsun

iyiyim canım sen nasılsın geldim kimse olmayınca bende geçmişi okudum biraz çok şükür evde de bi sorun yok sende ne var ne yok

nolsun valla gittik yedik içtik yattık uyuduk geldik :1rolleyes:

gül ceylin yonca size de günaydıın..:KK3:
akidecik bugun artıık test yapmazsa ben bayılacaaam valla..amma sabır haa hatundaki:umursamaz:
bı arkadas daha vardı yaa test yapacak funmak mıydı yanlıs mı hatırladım:uhm:

gülcüm sende ne bahtsızmışsın be güzelim habire hastalıkla uğraşıyorsun canım çok geçmiş olsun

cnm sorma neler çektim geçensene ayam kırıldı ameliyat oldum tam iyleştim derken apandist çıktı amel. oldum tam geçti derken rahimden oldum allah beterinden saklasın ama yoruldum artık hastalıklardan bide fıtık var sorma kaderimi

nolsun valla gittik yedik içtik yattık uyuduk geldik :1rolleyes:

gül ceylin yonca size de günaydıın..:KK3:
akidecik bugun artıık test yapmazsa ben bayılacaaam valla..amma sabır haa hatundaki:umursamaz:
bı arkadas daha vardı yaa test yapacak funmak mıydı yanlıs mı hatırladım:uhm:

evt cnm funmak dı ikiside yapsada testi bizde rahatlasak dimi.. sevinsek

cnm sorma neler çektim geçensene ayam kırıldı ameliyat oldum tam iyleştim derken apandist çıktı amel. oldum tam geçti derken rahimden oldum allah beterinden saklasın ama yoruldum artık hastalıklardan bide fıtık var sorma kaderimi

aman yaa çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın ve beterinden saklasın

aynı valla bende dayak yemiş gibi kalktım her yerim ağrıyor dün akşam ne hikmetse midem bulandı gece boyunca da devam etti üşüttüm sanırım kıslar adetim dün bitti ama ayaklarımın altı yanıyor yhaa

buarada ayam kırıldığında psikolojik tedavide gördüm 6 ay yatalak olunca pisikolojimi kalır insanda. şükür azda olsa o durumu atlattım düzenimi yine kurmaya başladım bakalım hayırlısı artıkın allahdan.

bugün site benim dertlerimle açıldı hadi hayırlısı inşallah hamiş haberleriylee rengi değişir kapanışın

X