hmmm incir kürü nasıl peki biliyormusun,biziö bahçede incir ağacı bol bol incir veiryor zaten..bilelim
reyyancım incir kürü
İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.
ya ama bazı yerlerde daha farklı yazıyo 15-16 incir 20 dk falan yazıyo incirler elle veya bıçala kesilecekmiş yalnız
günaydın kızlar.[/QU
günaydın özlem hoşgeldin
canlarım gunaydın dün cok kötü rüyalar gördüm korkuttular hep sıcrayıp sıcrayıp uyandım hatta bi keresende babamın yanına giderken takıldım düştüm hiç uyuyamadım daha doğrusu uyutmadılar hamileleri korkuturlarmıs hep doğrumu butun gece ağladım hala ağlıyorummafoldumben
günaydın canlarımmm
haticecim hayırlar olsun canım korkma içine ferah tut canım
ya canım herkesi boşver ya bu hayatta önemli olan sensin senden daha değerli bişey yok sorarlarsa istemiyorum dersin hiçbişey senden önemli deil inan bana ben vajinal muayeneyi kabul etmedim benim tek avantajım hastanede çalışıyor olmam dr saolsun kendisi bana yumurta takibini önerdi ama şu an ara verdim gitmiyorum bu aralar dr çünkü daha regl olmayı bekliyorum
ama cok korktum öle böle deil hiç uyuyamadım delircem sandım o gördüğüm gözler yüzlermafoldumbenmafoldumben
masum canım uyumadan önce dua oku öyle uyu
hayatım ben 100 kere salavat cekmeden besmele cekmeden uyumam ki cevsenimide hiç cıkarmıyorum uyandım korkup okuyup takrar uyudum ama yinde korktmm
Ah canım nasıl istemiyorum diyceksin anlayan kim ya eşim askerliğini yapmadan çocuk istemediğimizi bildikleri halde aynı insanlar defalarca konuştular ay yapsaydınz niye yapmıyorsunuz sizin çocuk ne zaman beni strese soktular sürekli şimdi bahanemizde kalmadı bayramda memlekete gitemyi bile düşünmüyorum ama maalesef eşimn ablasının düğünü var eninde sonunda gidicez od a bayramdan sonra olur zaten.Yumurta takibi nasıl yapılıyor?
kızlar ben nnemlerde kalıyorum simdi ya annem umreden bugun gelio ew kalabalık ewime gitmk istiorm bunu kimseyede diyemiorm anneminde zoruna gider rahat deilim ewime gitmek istiyorum desem ama ya cok huzursuz ve mutszum sürekli ağlama modundayım ne olur dua edşn bana rabbim sabır versin cok üstüme geliyor hersey
Ah canım nasıl istemiyorum diyceksin anlayan kim ya eşim askerliğini yapmadan çocuk istemediğimizi bildikleri halde aynı insanlar defalarca konuştular ay yapsaydınz niye yapmıyorsunuz sizin çocuk ne zaman beni strese soktular sürekli şimdi bahanemizde kalmadı bayramda memlekete gitemyi bile düşünmüyorum ama maalesef eşimn ablasının düğünü var eninde sonunda gidicez od a bayramdan sonra olur zaten.Yumurta takibi nasıl yapılıyor?