Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım annen umreden geliormuş bak ne güzel anlıyorum seni rahatın önemli tabiki zaten sen hamişsin kimse sana bişey demezki geçip dinlensen anneni kırma bence bir kaç gün kal gitmek istersen uygun bi dille söylersin canım

ah cnm ah suan ki durumumu bi bilsen o kadar zor durumdayım ki etrafımdakiler cok anlayıssız gece uyuyamayınca gunduz uyuyorum 50 tane laf duyuyorm onu getr bunu götr o zamanda cok hareket edince sancm oluo bu sefer smdiden bu moda girme diorlar ne yapayım ben susup otururorm bide herseye cok alınıorm sanırım

annemin komşuları falanda soruyor ben hep şimdilik düşünmüyoruz eşim askerden gelsin bakalım yaşımız geç yaparız diyorum valla artık sormaz oldular annemin komşusunun 1nin 2 çocuğu var sordu kısss ne zamn hamiş olacan diye bende sen hele 3. doğur bende doğururum o zamana dedim kadın güldü geçti bişey demiyorlar artık alışın kıslar türkiyenin genel durumu böyle her zaman sorarlar

hayatım ben 100 kere salavat cekmeden besmele cekmeden uyumam ki cevsenimide hiç cıkarmıyorum uyandım korkup okuyup takrar uyudum ama yinde korktmm

tatlım bak sana peygamberimizin yaptığını söyleyeyim.yatarken 3ihlas 3felak 3nas suresini okur avuçlarını birleştirip üfler,sonrada bütün vucudunu sıvazlarmış efendimiz.ondan sonra hiç korkma artık rabbine dayan.en azından ayetel kürsi felak nas surelerini okumadan asla yatma.21 besmele çek bide.sonra gece korkarak uyanırsan o anda sol tarafına 3 kere hafif tükür ve euzu... çek...buda efendimizin yaptığı.eğer böyle yaparsan gördüğün rüya ile seytan sana tuzak kuramaz,sana zarar veremez...
bilgin olsun

haklısın ceylin ilgilenen ilgilenmeyen herkes soruyor biz cevap vermekten bıktık onlar sormaktan bıkmadı

ah cnm ah suan ki durumumu bi bilsen o kadar zor durumdayım ki etrafımdakiler cok anlayıssız gece uyuyamayınca gunduz uyuyorum 50 tane laf duyuyorm onu getr bunu götr o zamanda cok hareket edince sancm oluo bu sefer smdiden bu moda girme diorlar ne yapayım ben susup otururorm bide herseye cok alınıorm sanırım

canım anlıyorum seni ama etfarındakileri duymamazlığa ver en azından bir iki gün annenin hatırı için dayan canımmm inan varya şuan annemin yanında olmak isterdim çok özlüyorum onu işten güçten fırsat bulup yanına gidemiyorum onlar mersin ben manavgattayımmmm geçen rüyasında saçımı kokluyormuş özledim özledim diye bağıra bağıra uyanmış bende çok ösledimmmm:asigim::asigim::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım sen kendini düşün rabbim hayırlısı neyse onu eyler takma kafana zaten nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin bebek ne zaman 1 . bebiş olur kısmetse 2.si ne zaman niye sorarlar canım o yüzden halkımız soracak bir soru mutlaka bulur dert etme içinden geçen cevabı verirsin herkes herşeyi bilmek zorunda değil o yüzden takma kafana cancağazım her şey yoluna girer

Haklısın canım bizim millet böyle.

günydın canım,anladım,ebrar yumurtaları geliştirmk için incir küründen bahsetti,nasıl o biliyormusun sen

Canım ben onu bu ay denedim ama kistim büyüdü yumurtalrı geliştirmek için sadece incir kürü çatlatmak için havuçda katılıyor ben yapmadım havuçlu ve kistim büyüdü yumurtalrım muhtemelen büyüyüp çatlamadı ve kist oluştu eğer çatlama problemin varsa yapma.

canlarım gunaydın dün cok kötü rüyalar gördüm korkuttular hep sıcrayıp sıcrayıp uyandım hatta bi keresende babamın yanına giderken takıldım düştüm hiç uyuyamadım daha doğrusu uyutmadılar hamileleri korkuturlarmıs hep doğrumu butun gece ağladım hala ağlıyorummafoldumben

Canım bol bol oku yatarken hamilelikte oluyormuş eşinde okusun sana.

mahalle baskısı diye asıl buna derler ,benim de kaynvalidem bi ara bişeyler deişti,bende sonra rahatsız olduğumu çeşitli yollarla ifade ettim,baya bişeyler oldu,oda dediğine pişman oldu,eşime falan dese ne yse yaa,yada annem arkadaşım dese neyse,direk gelinine söylemesi ço kkötü oluıyor...takmayacan canım,hayatını onlara göre mi ayarlayacan..yanlız sessiz bir gizli baskı yok değil biliyoum hepimize.inşaallah rabbim hayırlısıyla meleklerimizi verir de bizde rahatlarız onlarda

Canım yumuşak konuşalım kırmayalım dedikçe onlar kırıyor tepene çıkıyor sert konuşuncada adın kötüye çıkıyor iki tarafında üzülmeyeceği bir denge kurdurtmuyorlar.

Canım seni çok ii anlıyorum insanlar soru sormaktan bıkmıyolar onlara ne anlamıyorum bizim çocugumuzun olup olmadıgından,öle insanları tersliyceksin hemen hem sen rahatlarsın onların karşısında ezilmezsin,hemde onlar tekrar sana sorma cesaretinde bulunamazlar.Ben öle yapıyorum artık bıktırdılar çünkü.Yumurta takibi de doktora gidiyosun adetliyken ilaç kullanıyosun doktor sölüyo sana zaten ne zaman başlıycanı sonra 2 güne bi gidiyosun doktora o bakıyo ultrasonda yumurta geliştikten sonra ilişki günü sölüyo sana o zamanlarda ilişkide bulunuyosunuz.:asigim:

İnsanlar kendi eksiklerini bastırmak için seni beni kullanıyorlar soru soranlara baksan haytalarında ne problemler vardır.Benim ablamında çocuğu olmuyor ev sahibi ikidebir sormuş ablam konuyu kapatmak için uğraşmış anlamamış ablamda demişki kadın kocasında ayrılıp geri gelmiş eee abla kocanla nasıl barıştın nasıl geri geldin demiş kadın o dakika kesmiş sesini.Bilgi içnde sağo perşembe kontrolüm var bi söyliyim doktora.

Ben burdayım ya bu sitede bir sorun var pc kapanıp duruyor ne zaman siteye girsem.

Ya deli olucam dün akşam çok az leke geldi hala sadece leke var sinir oluyorum bu duruma.

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
benim adetim başlıyor sancım vardı sabah kalktığımda az leke geldi ama daha tam kanama olmadı bekliyorum bakalım gün içinde ne olacak

:Saruboceq:hamile kalmayı bekleyenler:Saruboceq:

eymenisa-----------------------8 temmuzhihoyyyt
carmenn----------------------15 temmuzhihoyyyt
evhan -------------------------15 temmuzhihoyyyt
melisax------------------------15 temmuzhihoyyyt
sultan80-----------------------16 temmuzhihoyyyt
ebisen-------------------------18 temmuzhihoyyyt
eflalim--------------------------19 temmuzhihoyyyt
seabird67---------------------19 temmuzhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 temmuzhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 temmuzhihoyyyt
bebeg------------------------- 22 temmuzhihoyyyt
cicibici24-------------------- 22temmuzhihoyyyt
miniciik----------------------23 temmuzhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 temmuzhihoyyyt
ikratu--------------------------24 temmuzhihoyyyt
dejavu_one------------------24 temmuzhihoyyyt
tgba87-------------------------24 temmuzhihoyyyt
life_city------------------------25temmuzhihoyyyt
funmak-------------------------26 temmuzhihoyyyt
little angel------------------ 27 temmuzhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 temmuzhihoyyyt
dozturk--------------------------28 temmuzhihoyyyt
BEYAZ_DUA-----------------28temmuzhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 ağustoshihoyyyt
humeyraa--------------------1 ağustoshihoyyyt
isyankar angel--------------4 ağustoshihoyyyt
sbr ----------------------------- 4 ağustoshihoyyyt
ymr el--------------------------1 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
mutluyuum--------------------6 ağustoshihoyyyt
reyyann-----------------------06 ağustoshihoyyyt
candas--------------------------08 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
esraersoy---------------------11 ağustoshihoyyyt
ozpolat--------------------------13 ağustoshihoyyyt
gnl06---------------------------14 ağustoshihoyyyt
afr-------------------------------17 ağustoshihoyyyt

adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:1shok:

kmehtap-----------------------??????????fisfisfis
mayaaaa----------------------?????????? (07 ağustos)
fisfisfis

hamile kalmayı tekrar denemek için bekleyenlerzemuszemus
efnanim ---------------- 23 temmuz
tosti----------------------ağustos
jbys---------------------- en kısa zamanda
masallal---------------- ağustos
ceylin33-----------------------eşi askerden dönünce

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar:ben artık hamileyim diyenler:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

1.Manik ------------------------- 7 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
2.ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
3.azrayağmur--------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
4.bitanem16---------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
5.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
6.as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
7.tusem----------------------------23 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
8.yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
9.yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
10.eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
11.missteacher-------------------29 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
12.aysena2004--------------- ---30 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
13.bethesna-----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
14. Asu 20---------------------28 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
15.burcuwaa-------------------30 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
16. Eylem sevcan-------------10 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
17. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
18. 06bvn06------------------- 09 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
19. sweet_drop ------------------- 16 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
20. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLERalkisalkisalkis
21. leyuze ------------------------18 temmuzTEBRİKLER
alkisalkisalkis

buyrun listemiz kızlar

günaydın herkezeee
sooooon 5 gün
bakalım bu ay ne olucakkkk

Günaydın canım inşaallah istediğin gibi sonuçlanır.

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
benim adetim başlıyor sancım vardı sabah kalktığımda az leke geldi ama daha tam kanama olmadı bekliyorum bakalım gün içinde ne olacak

Günaydın canım hadi gözünaydın sonunda oldun.

Günaydın canım hadi gözünaydın sonunda oldun.[/QUOTE]

ya bilmiyorum daha tam olamadım bide böyle leke şeklinde gelip kaybolursa iyice kafayı yerim herhalde
baksana sendede öyle olmuş hala kanama olmadımı sendede?
bide bana aslında doktorum ne olur olmaz bi hormon testi yapalım demişti ama ben tam emin değilim hem çok uzakta gittiğim doktor hem özel şimdi bide test için durup dururken para vermeyeyim boşuna diyorum bi bırakayım kendi haline 1 ay daha bekleyeyim ne olacak diyorum çünkü uzun yıllar d.k. hapı kullandım hormonlarımda sorun olacağını sanmıyorum kist zaten yoktu ultrasonda yada devlete gidip hormon testi yaptırayım yakınımda sonuca göre kendi doktoruma gösteririm diyorum
ay bilmiyorum karasızım vallaha

Dündü canım sabah test yaptım hamile değilim.

canım benim reglim iki gün geçmişti bende test yaptım çıkmadı sonraki gün senin gibi lekelenme oldu meğer bebek varmış bende umursamadan ağır iş yapınca olan oldu sen yine de dikkat et

X