Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben hep böyle olurum önce leke gelir bazen iki gün böyle olur o da bebek konuusnu çok taktığımda olur hamle değilim eminim hiçbir belirtim yok benim umutlanmak istemiyorum artık,perşembe ultrasonum var .

Kızlar ben hep böyle olurum önce leke gelir bazen iki gün böyle olur o da bebek konuusnu çok taktığımda olur hamle değilim eminim hiçbir belirtim yok benim umutlanmak istemiyorum artık,perşembe ultrasonum var .

hayırlısı olsun canım üzme kendini yıpratma

Merhaba,
Bende yeniyim aranızda.Yazılarınızı takip ediyorum.
Ben bişey sormak istiyorum.Adet günüm bu gün tam 11 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..:uhm:

canım haklısın umutlanma herşeye hazır ol hele bi hayırlısıyla ultrason baktır bakalım inş. hayırlı haberlerle dönersin

Merhaba,
Ben bişey sormak istiyorum.Adet günüm bu gün tam 11 gün geçti.30 günde bir oluyorum.Geçen ay da 10 unda olmuştum.Dün kan testi yaptırdım.0.29 çıktı.eşimle bundan 12 gün önce birlikte olmuştuk.Şimdi sizce bu negatif olan sonuç kesinmdir.11 günde kesin belli olur mu? bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptırmalımıyım?Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..:uhm:

canım hoşgeldin doktora göründün mü peki

Merhaba,

hamilesin tebrikler !!!

selam kızlar tatildeydim çok düşük tehlikeleri atlattım ama 2,5 aylık oldu bebeğim çok şükür allah olmayanlara da versin topic te 2.sayfayı açmıssınız bu ne tatlı muhabbet ya ...sositososito

Merhaba,

aramıza hoşgeldin bence pazartesiye kadar bekle olmazsan doktora git olurda geç döllenme diye ümitleniyorsun ya o ilişkiden bi 15 gün geçsin üstüne ozaman kesin sonuç alırsın ultrasonda falan baktır bebiş yoksada adetinin gecikmesinin sebebi ortaya çıkar en azından

offf bilmiyorum. Mart ayında düşük yapmıştım.3 haftalıktı.Şimdi de olumsuz bir sonuç olduğunu doktordan duymaktan korkuyorum.Bir umut bekliyorum.Bu gün halen bir belirti yok adet ile ilgili :KK43:

hamilesin tebrikler !!!

selam kızlar tatildeydim çok düşük tehlikeleri atlattım ama 2,5 aylık oldu bebeğim çok şükür allah olmayanlara da versin topic te 2.sayfayı açmıssınız bu ne tatlı muhabbet ya ...sositososito

nasıl hamile olduğumu anladın :)) ay ne olur öyle olsunn çooooooooook ama çoooooooooook istiyorum ya :emir_bebek:

Merhaba,

cnm bence bekle brz daha stres yapma doktora gidersin brz daha olmazsan

offf bilmiyorum. Mart ayında düşük yapmıştım.3 haftalıktı.Şimdi de olumsuz bir sonuç olduğunu doktordan duymaktan korkuyorum.Bir umut bekliyorum.Bu gün halen bir belirti yok adet ile ilgili :KK43:

canım çok geçmiş olsun bende aynen senin gibi 3,5 haftalıktı geçen ay düşük yaptım ama düşünüyorumda şimdi hamile kalırsam anlarım sanırım çünkü vücudumda nasıl değişiklikler olduğunu gördüm geçen ay sende yokmuydu değişikliler

evhancığım günaydın canım naber varmı bi gelişme yada yeni değişiklikler vicudunda?

canım çok geçmiş olsun bende aynen senin gibi 3,5 haftalıktı geçen ay düşük yaptım ama düşünüyorumda şimdi hamile kalırsam anlarım sanırım çünkü vücudumda nasıl değişiklikler olduğunu gördüm geçen ay sende yokmuydu değişikliler

ya düşük yaptığımda hamile olduğumu bilmiyordum ki.Korunurken kalmışım.O yüzden değişiklikleri fark edemeden kaybettim bebeğimi :KK43: Şu anda da olabilecek değişiklikleri bilmediğimden fark edemiyorum.Ama gece gündüz acabalarla kendi kendimi yiyorum ya eyvahedigeldismile

hoşgeldin evhan

hoşbulduk canım nasılsın

evhncm hoşgeldn

hoşbulduk canımm benim ya kıyamam sana gece korkuttularmı seni canım beni arada böyle çok korkuturlar ben alıştım artık nas suresi okurum devamlı öyle zamanlarda bide ışığı açarım canım benim içini ferah tutu bebeğini düşün öyle olursa elini karnına koy uyumayı dene inşallah bi daha yaşamazsın canım

ya düşük yaptığımda hamile olduğumu bilmiyordum ki.Korunurken kalmışım.O yüzden değişiklikleri fark edemeden kaybettim bebeğimi :KK43: Şu anda da olabilecek değişiklikleri bilmediğimden fark edemiyorum.Ama gece gündüz acabalarla kendi kendimi yiyorum ya eyvahedigeldismile

canım bende bilmiyordum hamile olduğumu benim ilk göğüslerimde değişiklik oldu dokunamıyordum göğüslerime o kadar canım acıyordu ki ve hemen büyümeye başlamıştı

[ı]evhancığım günaydın canım naber varmı bi gelişme yada yeni değişiklikler vicudunda?[/ı]

günaydın tatlım ne olsun bildiğin gibi dün eşimin arkadaşının düğünü vardı ay bir oynadım bir oynadım döktüm kurtlarımı dedim oynayınca belki kırmızılar gelir ama tık yok yine bebişte yok sanırım bilmiyom dün dediğim belirtiler hala var hepsi hemde dur bi daha sayayyım

kirpiklerim çok çapraz

göbeğimden sol kasığıma doğru inen ince bir damar var

gözbebeklerim hala çok büyük

kokulara karşı duyarlılık var

ateşim 37.1

bide devamlı uyku hali

işte bukadar

kızlar ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum Şeniz

X