vaaaar.. forum takibine tıkla orda yazdığım msjlar var. şuana kadar bütün topiclere yazdıkların orada, forum takipte yukarıda aklinialirimsmile
iyilik toplanmaya çalışıyoz eyvahedigeldismilenapıyonuz hanımlar bakalımmmmmmm kaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlar.ben yeniyim hepinizin berat kandili mübarek olsun.hamile olan arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.hamile kalmak isteyenler bende dahil inşallah hamile kalalım....4 günüm kaldı bakalım adete inşlah olmam.dk kullanıyodunm ilk cocugumdan sonra gecen ay bıraktım adet bitti sat 1 temmuz.karnım kasıklarım cok şiş gazlıyım birazda inşallah bakalım vardır bebiş.......
HIHHH ÇOK İYİ OLDU UZUN ZAMANDIR GİRMEDİĞİMDEN KURDU OLAMADIM BURNIN SAOL CNMM
slm arkadaşlar.ben yeniyim hepinizin berat kandili mübarek olsun.hamile olan arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.hamile kalmak isteyenler bende dahil inşallah hamile kalalım....4 günüm kaldı bakalım adete inşlah olmam.dk kullanıyodunm ilk cocugumdan sonra gecen ay bıraktım adet bitti sat 1 temmuz.karnım kasıklarım cok şiş gazlıyım birazda inşallah bakalım vardır bebiş.......
hoş geldin cnm seninde mübarek olsun duaların kabul olsun belirtilere bakma.. bekle gününü inşallah hamilesindir. boshayallersmile
rica ederim canımmmm
sanada hayırlı kandiller canım. hoşgeldin sefa getirdin hihoyyyt. inşallah güzel haberlerinide duyarız
sgl canım.sende hamilesin dimi.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallh...
evet canım bende hamişim. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah sanada nasip etsin
kızlar yaaaa sorucam unutuyorum. bu sitenin facebookta sayfası varmı ?
...........face de kaydı olanlar bende varımm isterseniz ekleşelimbayanssulusmile
azra cnm belirtilrin nelerdi ilk günlerde yazarmısın.....
kızlar yaaaa sorucam unutuyorum. bu sitenin facebookta sayfası varmı ?
facebook ta olanlar ekliyor sanırım benide eklerseniz figen metin taşdemir olarak kayıtlıyım ve elimde çiçek var
bende facedeyim cnm. ismim ZEHRA NUR OLARAK KAYITLI......