Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tşk ederim arkadaşlar, şikayet etmiyorum da kötüyüm işte, hem sıcaklar hem iş/ev.... rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu arada hayırlı kandiller

ya işte ben hep diyorum kadın olmak çok zor ince bir iş
düşündüğün için sağol canım gecikmenin üstüne bir hafta geçmişti doktora gitmiştim ultrasonda baktı kist falan yoktu bi sorun yok dedi yani polistik over yoktur sanmıyorum tabi ama üstüne baya zaman geçti sonradan oluşurmu bilemem tekrar gideceğim işte

tşk ederim arkadaşlar, şikayet etmiyorum da kötüyüm işte, hem sıcaklar hem iş/ev.... rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu arada hayırlı kandiller

canım hoşgeldin bende kusuyorum mümkünse fazla yeme az ve sık sık ye birde acıktığını ve bulantını hissettiğin anda çubuk kraker ye tuzlu bastırıyor. her kusmadan sonra Allaha şükrediyorum bebeğimin varlığını dahada iyi anlıyorum eminim sende öylesindir cnm

mrb kızlar ebrarcım mrb korunmayı bıraktın mı sen

mrb canım biz tanışmamıştık sanırım başkasıyla mı karıştırdın bilmiyorum ama ben geçen ay düşük yaptım şimdi reglim bitince çalışmalara başlıcaz inş.

merhabalar, hayırlı kandiller kızlarr. dualarımız kabul olsun inş. bendeki de şans işte bugün kırmızıları gördüm, 10gün gecikmeyle. artık önümüzdeki ayı beklicem.

mrb canım biz tanışmamıştık sanırım başkasıyla mı karıştırdın bilmiyorum ama ben geçen ay düşük yaptım şimdi reglim bitince çalışmalara başlıcaz inş.

canım özür dilerim efnaniyle karıştırdım seni ama kısmet işte bak bende 2 ay önce düşük yaptım şimdi 2. adetimi görüyorum bitince bizde korunmayı bırakacagız inş. kaç haftalık düşük yaptın nedenini ögrenebıldın mi biz incelemeye gönderdik ama bir sebeb bulunamadı 11 haftalıktı bebegım kalbi durdu

estg. canım özür dilemek ne demek sana da çok geçmiş olsun benim çok küçüktü daha 3,5 haftalıktı ben daha hamile olduğumu bilmeden ağır kaldırdım sonrasında olan oldu

estg. canım özür dilemek ne demek sana da çok geçmiş olsun benim çok küçüktü daha 3,5 haftalıktı ben daha hamile olduğumu bilmeden ağır kaldırdım sonrasında olan oldu

cok gecmiş olsun canım ilk gebelikmiydi kaç yıllık evlisin kendinden bahseder misin biraz

kızlarikinizede geçmiş olsun bakın ben izmirde yaşıyordum okadar dr. gittim düşük nedeni bulunmadı nedeni histeroskopi yapmadıklarından ıspartada tıp has. gittim hemen düşükleri duyunca dr. hist. yaptı rahimde perde olduğu çıktı. düşüklerin en büyük sebebi buymuş.2 sene izmirde bulunmadı salak dr. lar akıl edemediler.

cok gecmiş olsun canım ilk gebelikmiydi kaç yıllık evlisin kendinden bahseder misin biraz

saol canım benim allaha şükür 1 seneyi geçti evliliğim 5 ay önce karar verdik bebek için 3.ay hamile kaldım ama dediğim gibi sonunu getiremedim

haklısın çubuk kraker olsa yerdim şimdi ne güzel olurdu :) bu arada bi de kilo aldım sanırım 2 kg kadar, sen aldınmı

bayanssulusmile
tşk ederim dr ilk gebeliklerın %40 ında düşük olabılecegini söyledi bana cevremdede bunu yaşayan cok insan var ve ikincide bebeklerıne kavuştular dediğinde olabılır tabiki ama herkeste farklı farklı nedenlerden dolayı oluyor

hoşgeldin canım yoktun çoktandır sen ne yaptın başladınmı çalışmalara
canım efnan hamile test yaptı geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…