Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

işte 16 ay oldu ilk başlarda fazla takmıyodum ama süre uzayınca neden acaba diyorum millet şıp diye hamile kalıyo yani çevremdekiler öyle biz çok istiyoruz ondanmı acaba,bide adet tarihim yaklaşınca strese giriyorum ne olcak diye acaba adetten önce göğüslerde falan değişiklik oluyomu nasıl anlıcaz,benim hiç şaşmaz adete 10 gün yada 1 hafta kala göğüslerim acır ve şişer yine öyle olurmu hamile kalınca,sizler kaç aydır bekliyorsunuz

kızlar bişi sorcam belki bilginiz vardır. ben haziran14 de adet gördüm sonra 22 sinde ameliyat oldum alttan rahimde perde alındı bide laporoskopi oldum. bu ay 14 temmuzdaki adet gelmedi. üzerinden 12 gün geçti. normalmi sizce bu arada bebek yoktur çünkü ilişki yasağı varr. daha kontrole 1 hafta var şiştim iycee.

gülcüm hoşgeldin geçmiş olsun canım. ben bu yıl başında rahimağzı kanser virüsü tedavisi gördüm. parçalar alındı, operasyonlar derken yıllardır gecikmeyen reglm sarpa sarmıştı günlerim çok değişti o yüzden çok normal diyebilirim ama bu benim şahsi fikrim doktorunla paylaştınmı peki ?

işte 16 ay oldu ilk başlarda fazla takmıyodum ama süre uzayınca neden acaba diyorum millet şıp diye hamile kalıyo yani çevremdekiler öyle biz çok istiyoruz ondanmı acaba,bide adet tarihim yaklaşınca strese giriyorum ne olcak diye acaba adetten önce göğüslerde falan değişiklik oluyomu nasıl anlıcaz,benim hiç şaşmaz adete 10 gün yada 1 hafta kala göğüslerim acır ve şişer yine öyle olurmu hamile kalınca,sizler kaç aydır bekliyorsunuz

canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı bende o yüzden farketmemiştim hamile olduğumu

adet sancısı gibi oluyo ama ara ara sürekli dewam etmiyo galiba inşaat var diyorum..:)
sence normalmi daha yeni olduğu için..
bide kızlar idrarda cıktığına göre kac haftalıktır sizce bn 2 hftalık diye düşünüyorum ama bilemiyorumkafamçokkarıştı

doktora gittiğin an sana adet tarihini soracak ogünden itibaren bugüne kadar kaçgün geçtiyse bulabilirsin. yüksek ihtimal 4 haftalık. sen 2 hafta önce yumurtlamıs olsanda tıp olarak adet tarihi baz alınır. karın ağrısı adet şeklinde ise normal farklı bir ağrı ise Allah korusun dış gebelik olur canım o yüzden sordum

adet sancısı gibi oluyo ama ara ara sürekli dewam etmiyo galiba inşaat var diyorum..:)
sence normalmi daha yeni olduğu için..
bide kızlar idrarda cıktığına göre kac haftalıktır sizce bn 2 hftalık diye düşünüyorum ama bilemiyorumkafamçokkarıştı
güzelim karın ağrısı bende çok yaşadım geçenlerde görümcemde yaşadı yeni hamilede kendii. oluyor ağrı önemli olan kanama olmasın. ağrı rahim gerilmeye başlıyormuş ondan olurmuş dr. söylemişti. takma istirahat et.

azraaaaaaa bizleri de unutma lütfen duan da

aaayyyy çok saol canım şimdiden allah kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq:

bende isterim duaa ve akşam bende kuranı kerim okuycam bütün duaları okuycam sizlerede ederim. birbirimize edilen dualr kabul olurmuş.

cnm belirtileri dinleme her ay insanı yanıltıyor.. bende şıp diye hamile kalamıyorum sanıyordum hiç ummadığım anda allah verdi ve geri aldı. bence dr. git ve iyce baktır kendine.

gülcüm hoşgeldin geçmiş olsun canım. ben bu yıl başında rahimağzı kanser virüsü tedavisi gördüm. parçalar alındı, operasyonlar derken yıllardır gecikmeyen reglm sarpa sarmıştı günlerim çok değişti o yüzden çok normal diyebilirim ama bu benim şahsi fikrim doktorunla paylaştınmı peki ?

hoş b. cnm sanada geçmiş olsun. haftaya kontrolüm ben antalyadayım ama ameliyatı ıspartada oldum bizim işler roman gibiguclubacismile haftaya kadar beklicem mecbur.
ya zaten son 3-4 aydın 9-10 gün gecikmeye başlamıştı ameliyat üstüne tuz olduuzemuszemus

ay ne çabuk yazıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum vallaha geçmişi okuyamıyorum çooook uzun listeyi birazdan düzenleyeceğim
gül hoş geldin bu arada bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini verirsen senide listemize ekleyeyim
hamile arkadaşlar tebrikler inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız

ya kızlar ben bişe soracam hamile kalmadan önce folik asit kullananlar idrarınız sarı ve kokulu oluyormuydu benim 2 haftadır idrarım sap sarı çok su içtiğim halde hiç böyle olmazdı ve kokuyor akannehir acaba diyorum folik asittenmi oluyor

ay ne çabuk yazıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum vallaha geçmişi okuyamıyorum çooook uzun listeyi birazdan düzenleyeceğim
gül hoş geldin bu arada bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini verirsen senide listemize ekleyeyim

ya kızlar ben bişe soracam hamile kalmadan önce folik asit kullananlar idrarınız sarı ve kokulu oluyormuydu benim 2 haftadır idrarım sap sarı çok su içtiğim halde hiç böyle olmazdı ve kokuyor akannehir acaba diyorum folik asittenmi oluyor

canım ben 6 aydır kullanıyorum hiç dikkat etmedim ama bir arkadaşım demişti kabızlık yapıyormuş ama bünyeye göre değişiyor heralde bilmiyorumkismile

[

hoşb.. cnmm inşallah ağustos 14 yaz adet tarihini..

yaa bende diyorum neden idrarım çok kötü kokuyoo ve bira gibi sarıı güzelim bende demir ve folik ilacı alıyorum aynı dert bendede var ondanmışş folik asit yapıyoo iç çamaşırıma kadar kokuyo idrarım. evt sebep bulundu suçlu folikkötükedihüso

:Saruboceq:hamile kalmayı bekleyenler:Saruboceq:

eymenisa-----------------------8 temmuz
carmenn----------------------15 temmuzhihoyyyt
melisax------------------------15 temmuzhihoyyyt
sultan80-----------------------16 temmuzhihoyyyt
ebisen-------------------------18 temmuzhihoyyyt
eflalim--------------------------19 temmuzhihoyyyt
seabird67---------------------19 temmuzhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 temmuzhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 temmuzhihoyyyt
bebeg------------------------- 22 temmuzhihoyyyt
cicibici24-------------------- 22temmuzhihoyyyt
miniciik----------------------23 temmuzhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 temmuzhihoyyyt
dejavu_one------------------24 temmuzhihoyyyt
tgba87-------------------------24 temmuzhihoyyyt
funmak-------------------------26 temmuzhihoyyyt
little angel------------------ 27 temmuzhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 temmuzhihoyyyt
dozturk--------------------------28 temmuzhihoyyyt
BEYAZ_DUA-----------------28temmuzhihoyyyt
usak---------------------------30 temmuzhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 ağustoshihoyyyt
humeyraa--------------------1 ağustoshihoyyyt
isyankar angel--------------4 ağustoshihoyyyt
sbr ----------------------------- 4 ağustoshihoyyyt
ymr el--------------------------1 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
mutluyuum--------------------6 ağustoshihoyyyt
reyyann-----------------------06 ağustoshihoyyyt
candas--------------------------08 ağustoshihoyyyt
yoncamlaben-----------------09 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
kbr_siyim----------------------11 ağustoshihoyyyt
esraersoy---------------------11 ağustoshihoyyyt
ozpolat--------------------------13 ağustoshihoyyyt
GÜL78-------------------------14 ağustoshihoyyyt
gnl06---------------------------14 ağustoshihoyyyt
ebisen--------------------------16 ağustoshihoyyyt
afr-------------------------------17 ağustoshihoyyyt
ebrar63------------------------17 ağustoshihoyyyt
evhan -------------------------22 ağustoshihoyyyt
ikratu--------------------------26 ağustoshihoyyyt

adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenlerfisfisfis

kmehtap-----------------------??????????senağlama
mayaaaa----------------------?????????? (07 ağustos)
senağlama

hamile kalmayı tekrar denemek için bekleyenlerzemuszemus

tosti----------------------ağustos
jbys---------------------- en kısa zamanda
masallal---------------- ağustos
ceylin33-----------------------eşi askerden dönünce

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar:ben artık hamileyim diyenler:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

1.Manik ------------------------- 7 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
2.ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
3.azrayağmur--------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
4.bitanem16---------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
5.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
6.as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
7.tusem----------------------------23 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
8.yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
9.yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
10.eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
11.missteacher-------------------29 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
12.aysena2004--------------- ---30 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
13.bethesna-----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
14. Asu 20---------------------28 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
15.burcuwaa-------------------30 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
16. Eylem sevcan-------------10 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
17. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
18. 06bvn06------------------- 09 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
19. huysuzoglum-------------13 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
20. sweet_drop ------------------- 16 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
21. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLERalkisalkisalkis
22. leyuze ------------------------18 temmuzTEBRİKLERalkisalkisalkis
23. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
24. life_city------------------22 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
25. goncamm---------------23 temmuz TEBRİKLER alkisalkisalkis
26. Yarn----------------------24 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
27. hatice28-----------------26 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
28. haticeuyan--------------26 temmuz TEBRİKLER
alkisalkisalkis

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

maşallah hamileler çoğalıyor nazar değmesin

canım arkadaşlarım ne kadar özledim sizleri bilemezsiniz. tatil dönüşü hemen geldim nasılsınız ne var ne yok? topic değişmiş sabahtır arıyorum daha yeni buldum. yeni hamilelerimiz varmı? bu arada ben 9. haftama giriyorum yarın :KK70::KK70::KK70:

canım arkadaşlarım ne kadar özledim sizleri bilemezsiniz. tatil dönüşü hemen geldim nasılsınız ne var ne yok? topic değişmiş sabahtır arıyorum daha yeni buldum. yeni hamilelerimiz varmı? bu arada ben 9. haftama giriyorum yarın :KK70::KK70::KK70:

oh ne güzel ilerliyor canım tatil nasıldı bak şansına listeyi yeni ekledim hamileler çoğaldı baya sen nasılsın eşin nasıl oldu düzeldimi atlattımı şoku artık?

X