Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm arkadaşlar.ben yeniyim hepinizin berat kandili mübarek olsun.hamile olan arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.hamile kalmak isteyenler bende dahil inşallah hamile kalalım....4 günüm kaldı bakalım adete inşlah olmam.dk kullanıyodunm ilk cocugumdan sonra gecen ay bıraktım adet bitti sat 1 temmuz.karnım kasıklarım cok şiş gazlıyım birazda inşallah bakalım vardır bebiş.......

slm arkadaşlar.ben yeniyim hepinizin berat kandili mübarek olsun.hamile olan arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.hamile kalmak isteyenler bende dahil inşallah hamile kalalım....4 günüm kaldı bakalım adete inşlah olmam.dk kullanıyodunm ilk cocugumdan sonra gecen ay bıraktım adet bitti sat 1 temmuz.karnım kasıklarım cok şiş gazlıyım birazda inşallah bakalım vardır bebiş.......

hoş geldin cnm seninde mübarek olsun duaların kabul olsun belirtilere bakma.. bekle gününü inşallah hamilesindir. boshayallersmile

HIHHH ÇOK İYİ OLDU UZUN ZAMANDIR GİRMEDİĞİMDEN KURDU OLAMADIM BURNIN SAOL CNMM:eek:

rica ederim canımmmm

sanada hayırlı kandiller canım. hoşgeldin sefa getirdin hihoyyyt. inşallah güzel haberlerinide duyarız

merhaba yoncacım nerelerdesin canım özlettin kendini facebooktada yoksun canım
evet sayfalar hızlı ilerledi aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu canım

facebook ta olanlar ekliyor sanırım benide eklerseniz olarak kayıtlıyım ve elimde çiçek var

Son düzenleme:
azra cnm belirtilrin nelerdi ilk günlerde yazarmısın.....

sağ kasığımda ağrı vardı ama sürekli değil kalkarken ah dedittiriyordu, heran adet olacakmısım gibi ince ince sızım olurdu,ateşim 37.1 e çıkmıştı. reglme 2 gün kala test yaptım silik çıktı birde göğüslerim gram kadar bile acımıyordu normalde acırmış ama bende herkes gibi olmadı, kimsede adet sancısı yoktur bende oldu kafamçokkarıştı
değişik bir yapım var heralde kaydirigubbakcemile3

X