Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim, hayır bebek var :kedi:hoş geldin geçmiş olsun hayrola neyin var
tşk ederim, hayır bebek var :kedi:
tşk ederim, hayır bebek var :kedi:
cnmm geçmiş olsun hapı bıraktıkdan sonra düzensizleşiyor adetler. birde polistik over olmayasın bence dr. git kısa zamanda.. benim bu ay ameliyatdolayısıyla şaştı herhalde. daha geçen adet öncesi ultrason bakıldı yumurtlama olmuştu şükür öyle sorun yok. bende takmıyorumm hele hesaplama hiç yapmıyorum. saldım yakasını. benim başıma gelmeyen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. iyi bile daandı bukadar düzene adet.alkisalkisalkis
tşk ederim arkadaşlar, şikayet etmiyorum da kötüyüm işte, hem sıcaklar hem iş/ev.... rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu arada hayırlı kandiller
mrb kızlar ebrarcım mrb korunmayı bıraktın mı sen
mrb canım biz tanışmamıştık sanırım başkasıyla mı karıştırdın bilmiyorum ama ben geçen ay düşük yaptım şimdi reglim bitince çalışmalara başlıcaz inş.
canım özür dilerim efnaniyle karıştırdım seni ama kısmet işte bak bende 2 ay önce düşük yaptım şimdi 2. adetimi görüyorum bitince bizde korunmayı bırakacagız inş. kaç haftalık düşük yaptın nedenini ögrenebıldın mi biz incelemeye gönderdik ama bir sebeb bulunamadı 11 haftalıktı bebegım kalbi durdu
yaptııııım umarım olmuştur deneyim bi
estg. canım özür dilemek ne demek sana da çok geçmiş olsun benim çok küçüktü daha 3,5 haftalıktı ben daha hamile olduğumu bilmeden ağır kaldırdım sonrasında olan oldu
estg. canım özür dilemek ne demek sana da çok geçmiş olsun benim çok küçüktü daha 3,5 haftalıktı ben daha hamile olduğumu bilmeden ağır kaldırdım sonrasında olan oldu
cok gecmiş olsun canım ilk gebelikmiydi kaç yıllık evlisin kendinden bahseder misin biraz
canım hoşgeldin bende kusuyorum mümkünse fazla yeme az ve sık sık ye birde acıktığını ve bulantını hissettiğin anda çubuk kraker ye tuzlu bastırıyor. her kusmadan sonra Allaha şükrediyorum bebeğimin varlığını dahada iyi anlıyorum eminim sende öylesindir cnm
kızlarikinizede geçmiş olsun bakın ben izmirde yaşıyordum okadar dr. gittim düşük nedeni bulunmadı nedeni histeroskopi yapmadıklarından ıspartada tıp has. gittim hemen düşükleri duyunca dr. hist. yaptı rahimde perde olduğu çıktı. düşüklerin en büyük sebebi buymuş.2 sene izmirde bulunmadı salak dr. lar akıl edemediler.
canım özür dilerim efnaniyle karıştırdım seni ama kısmet işte bak bende 2 ay önce düşük yaptım şimdi 2. adetimi görüyorum bitince bizde korunmayı bırakacagız inş. kaç haftalık düşük yaptın nedenini ögrenebıldın mi biz incelemeye gönderdik ama bir sebeb bulunamadı 11 haftalıktı bebegım kalbi durdu