Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşlarım ne kadar özledim sizleri bilemezsiniz. tatil dönüşü hemen geldim nasılsınız ne var ne yok? topic değişmiş sabahtır arıyorum daha yeni buldum. yeni hamilelerimiz varmı? bu arada ben 9. haftama giriyorum yarın
hoşgeldin canım kaynatıyoruz sen nasılsın ohaoldumsmile
canım arkadaşlarım ne kadar özledim sizleri bilemezsiniz. tatil dönüşü hemen geldim nasılsınız ne var ne yok? topic değişmiş sabahtır arıyorum daha yeni buldum. yeni hamilelerimiz varmı? bu arada ben 9. haftama giriyorum yarın
hoşş geldiniz..toplu olarak yaptımdelikafadulden
azracım beni kırmızılar niye devam ediyor canım ama kesik kesik sanırım dediğin gibi oldu
ooooooo hamiş arkadaşım hoşgeldin bende yarın 9. haftaya giriyorum. nasılsın bulantıların varmı iyimisin ben fenayım kusuyorum hep :gitme:
azracım beni kırmızılar niye devam ediyor canım ama kesik kesik sanırım dediğin gibi oldu
cnm beniiiim geçmiş olsun çok. benim 5 gün kadar bulantım oldu ama geçti yaklaşık 2 haftadır rahatım binlerce şükür. bu arada ben folic asidi düzenli kullanmayı bıraktım çünkü bende bulantı yaptı 2 3 günde bir alıyorum artık. bulantımın olduğundada dramamine içtim 2 gün sadece sonrasında kendiliğinden geçti
sende hoşgeldinn maşallah nasıll gidiyorr hamilelikk..
buarada listede gördüm adımıı ama adet tarihimi bilmiyom tahmini söyledim daha bu ay görmedimmkidelikafadulden 1 hafta sonra bebek çalışmalarına başlıcazz:kedi:
azracım bişi sorcam şu aşağıdaki grafiği nasıl yaptın hamilelik zamanını gösteren?
vallaha canım takma kafana adet düzensiz diye
ben kendimden bahsedeyim kısaca biraz anlarsın kendi durumunun okadar kötü olmadığını
ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım almanyadan geldim samsuna yerleştim mayıs 25te adet oldum ozamana kadar d.k. hapı kullınyordum adetim bitince daha almadım ama ne yazıkki o günden beride adet olamadım bebişte yok tüm testler negatif doktorum bi sorun yok rahim temiz kist falanda yok overler normal büyüklükte sadece bünyem hapa alışkın olduğu için böyle yapmış bir hafta daha bekle olmazsan adet söktürü kullanırsın demişti kullandım biteli 12 gün oldu ama hala adet yok ya bu cuma ya pazartesi tekrar gideceğim bu dahada sinir bozucu bi durum sanırım bende yumurtlama olmadı o yüzden adet olamıyorum kendimi çok gergin hissediyorum 2 kere adet olmam gerekirdi son adetimden beri düşün ne kadar zaman boşa geçti ilk geleceği zaman günler geçmek bilmiyordu şimdi bakıyorum 2 ay geçti o yüzden takmamak lazım nasıl olsa ben artık hesap kitapta yapamayacağım yumurtlama günüymüş diye falan artık gelişi güzel çalışıyoruz ne yapim
ben pek kötüyüm bikaç gündür mide bulantılarım var, kendimi bi yerlere atıveresim geliyor :sinifsinif: