Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ooooooo hamiş arkadaşım hoşgeldin bende yarın 9. haftaya giriyorum. nasılsın bulantıların varmı iyimisin ben fenayım kusuyorum hep :gitme:

hoşgeldin canım kaynatıyoruz sen nasılsın ohaoldumsmile

hoşbuldum tatlım sağolasın.maşaallah canım iyi kaynatmışsınız hızınıza yetişilmiyor,eh kaynayan çorbada benimde tuzum bulunsun dedim bende :)ayyy sorma yaa şükür yinede ama çok kötüyüm yaa,hiiiç halim yok,sanki heryerim ağrıyor,bitkin bi halim var,şuan ne istiyorum biliyomusun,bana derman olacak bişey oluversede doping gibi canlansam yaa

atlattı bacım çok şükür valla sinirden deliriyodum aldım önüme konuştum bikaç sitedende topladığım yazıları birleştirip mail attım güzelce okudukça anladı kuzucum. pek akıllı şimdi maşallah artık araştırmaları kendi yapıyor

20. sweet_drop ------------------- 16 temmuz TEBRİKLER
21. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLER
22. leyuze ------------------------18 temmuzTEBRİKLER
23. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLER
24. life_city------------------22 temmuz TEBRİKLER
25. goncamm---------------23 temmuz TEBRİKLER
26. Yarn----------------------24 temmuz TEBRİKLER
27. hatice28-----------------26 temmuz TEBRİKLER
28. haticeuyan--------------26 temmuz TEBRİKLER

hamile kaldığını öğrendiğim canlarım allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin içinde bizlerle birlikte inşallah. çok çok mutlu oldum gerçekten...

sende hoşgeldinn maşallah nasıll gidiyorr hamilelikk..

buarada listede gördüm adımıı ama adet tarihimi bilmiyom tahmini söyledim daha bu ay görmedimmkidelikafadulden 1 hafta sonra bebek çalışmalarına başlıcazz:kedi:

ooooooo hamiş arkadaşım hoşgeldin bende yarın 9. haftaya giriyorum. nasılsın bulantıların varmı iyimisin ben fenayım kusuyorum hep :gitme:

cnm beniiiim geçmiş olsun çok. benim 5 gün kadar bulantım oldu ama geçti yaklaşık 2 haftadır rahatım binlerce şükür. bu arada ben folic asidi düzenli kullanmayı bıraktım çünkü bende bulantı yaptı 2 3 günde bir alıyorum artık. bulantımın olduğundada dramamine içtim 2 gün sadece sonrasında kendiliğinden geçti

ohh maşallah canım bende 1 ay kadar kusarım sonra biter gibi geliyor. zaten yakında folik asiti tamamen bırakıcaz bebişimizin omuriliği ve gelişim başlangıcını tamamlıyacağız

yok gülcüm ben hamiş değilim erteledik canım
azracım bende kasık ağrısı yapmadı ama böyle etkisi oldu işte canımcıım

vallaha canım takma kafana adet düzensiz diye
ben kendimden bahsedeyim kısaca biraz anlarsın kendi durumunun okadar kötü olmadığını
ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım almanyadan geldim samsuna yerleştim mayıs 25te adet oldum ozamana kadar d.k. hapı kullınyordum adetim bitince daha almadım ama ne yazıkki o günden beride adet olamadım bebişte yok tüm testler negatif doktorum bi sorun yok rahim temiz kist falanda yok overler normal büyüklükte sadece bünyem hapa alışkın olduğu için böyle yapmış bir hafta daha bekle olmazsan adet söktürü kullanırsın demişti kullandım biteli 12 gün oldu ama hala adet yok ya bu cuma ya pazartesi tekrar gideceğim bu dahada sinir bozucu bi durum sanırım bende yumurtlama olmadı o yüzden adet olamıyorum kendimi çok gergin hissediyorum 2 kere adet olmam gerekirdi son adetimden beri düşün ne kadar zaman boşa geçti ilk geleceği zaman günler geçmek bilmiyordu şimdi bakıyorum 2 ay geçti o yüzden takmamak lazım nasıl olsa ben artık hesap kitapta yapamayacağım yumurtlama günüymüş diye falan artık gelişi güzel çalışıyoruz ne yapim

cnmm geçmiş olsun hapı bıraktıkdan sonra düzensizleşiyor adetler. birde polistik over olmayasın bence dr. git kısa zamanda.. benim bu ay ameliyatdolayısıyla şaştı herhalde. daha geçen adet öncesi ultrason bakıldı yumurtlama olmuştu şükür öyle sorun yok. bende takmıyorumm hele hesaplama hiç yapmıyorum. saldım yakasını. benim başıma gelmeyen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. iyi bile daandı bukadar düzene adet.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…