Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hmmmmmmmmm çok heycanıyım bnde..
inşallah bi sorun cıkmazzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin beş haftalık dimi canım kandan baktırdını hiç doktora ne zaman gidicen

arkadaşlar merhaba,bende 16 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen neyi kaçırıyoruz anlamadım artık stres olmaya başladım.doktora gittim bi sorunda yok artık yumurtlama takibine başlıcak galiba adetimde düzenli bilmiyorummm ne yapıcaz

burdayımmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın. ben kusup fenalaşıp kendime geliyorum ama bende bebeğimde çok iyiyiz... sende iyimisin canım

aaayyyyy ne güzel canım bende iyiyim ne olsun işte bekliyoruz bebişimizi inşallah bizlerde bir gün kusup fenalaşırız

burdayımmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın. ben kusup fenalaşıp kendime geliyorum ama bende bebeğimde çok iyiyiz... sende iyimisin canım

azra nasılsın canım miden kötü galiba gene allah yardımcın olsun çok zordur mide bulantısı sabah benimde bulandı ama midem bomboştu

en yakın zamanda gidicem canım 5 haftalık sata göre ama bnce 15 günlük :S şaşkınım..
karın ağrım oluyo oda yerleşme diye umuyorum bikaç gün bekliyim dedim buarada folik asid kullanmıyorumdr.a sormadan almayayım dedim.
kese görünsün diyebekliyorum canım .. sendedevarmı karın ağrısı?

arkadaşlar merhaba,bende 16 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen neyi kaçırıyoruz anlamadım artık stres olmaya başladım.doktora gittim bi sorunda yok artık yumurtlama takibine başlıcak galiba adetimde düzenli bilmiyorummm ne yapıcaz

aramıza hoşgeldin canım bence hiçbir sorun yoksa stresten olmuyordur aynı durumu ben yaşıyorum şimdi benimde yumurtlama olmadığını yada çatlamadığını düşünüyorduk ama baktık ki bir sorun yok hep te yumurtlama günlarimde ilişki yaşıyoruz ama olmuyor bi türlü yani stres çok etkiliyor canım sende stres yapma bence

canım eğer kafaya çok takıyorsan psikolojik olarak hamile kalamıyor olabilirsin. nezamadan beri deniyorsunuz

canım hoşgeldin stres yapma lütfen en büyük engel stres zaten bak doktorda bi sorun olmadığını söylemiş rabbim tez zamanda bebişini verir inş.

en yakın zamanda gidicem canım 5 haftalık sata göre ama bnce 15 günlük :S şaşkınım..
karın ağrım oluyo oda yerleşme diye umuyorum bikaç gün bekliyim dedim buarada folik asid kullanmıyorumdr.a sormadan almayayım dedim.
kese görünsün diyebekliyorum canım .. sendedevarmı karın ağrısı?

canım karın ağrın süreklimi var. ve ne şekilde adet sancısı gibimi yoksa farklımı söyleyebilirmisin

kızlar bişi sorcam belki bilginiz vardır. ben haziran14 de adet gördüm sonra 22 sinde ameliyat oldum alttan rahimde perde alındı bide laporoskopi oldum. bu ay 14 temmuzdaki adet gelmedi. üzerinden 12 gün geçti. normalmi sizce bu arada bebek yoktur çünkü ilişki yasağı varr. daha kontrole 1 hafta var şiştim iycee.

canım karın ağrın süreklimi var. ve ne şekilde adet sancısı gibimi yoksa farklımı söyleyebilirmisin

adet sancısı gibi oluyo ama ara ara sürekli dewam etmiyo galiba inşaat var diyorum..:)
sence normalmi daha yeni olduğu için..
bide kızlar idrarda cıktığına göre kac haftalıktır sizce bn 2 hftalık diye düşünüyorum ama bilemiyorumkafamçokkarıştı

X