Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmmmmmmmm çok heycanıyım bnde..
inşallah bi sorun cıkmazzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
burdayımmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın. ben kusup fenalaşıp kendime geliyorum ama bende bebeğimde çok iyiyiz... sende iyimisin canım
burdayımmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın. ben kusup fenalaşıp kendime geliyorum ama bende bebeğimde çok iyiyiz... sende iyimisin canım
aaayyyyy ne güzel canım bende iyiyim ne olsun işte bekliyoruz bebişimizi inşallah bizlerde bir gün kusup fenalaşırız
arkadaşlar merhaba,bende 16 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen neyi kaçırıyoruz anlamadım artık stres olmaya başladım.doktora gittim bi sorunda yok artık yumurtlama takibine başlıcak galiba adetimde düzenli bilmiyorummm ne yapıcaz
arkadaşlar merhaba,bende 16 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen neyi kaçırıyoruz anlamadım artık stres olmaya başladım.doktora gittim bi sorunda yok artık yumurtlama takibine başlıcak galiba adetimde düzenli bilmiyorummm ne yapıcaz
hatice hayırlı olsun canım.... sağlıkla kucağınada alırsın inşalallahhh bebişini
en kısa zamanda inşallah tatlım geçmişi okumadım bir gelişme varmı canım :Saruboceq:
en yakın zamanda gidicem canım 5 haftalık sata göre ama bnce 15 günlük :S şaşkınım..
karın ağrım oluyo oda yerleşme diye umuyorum bikaç gün bekliyim dedim buarada folik asid kullanmıyorumdr.a sormadan almayayım dedim.
kese görünsün diyebekliyorum canım .. sendedevarmı karın ağrısı?
yok canım malesefff dediğin gibi en kısa zamanda inşallah olur
canım karın ağrın süreklimi var. ve ne şekilde adet sancısı gibimi yoksa farklımı söyleyebilirmisin
ben bu mubarek günde yasin okuyacağım tatlım. senin içinde tekrar dua ederim zaten hep dua ediyorum sizlere ama bugünün yeri ayrı :Saruboceq: