Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

müşteri geldide özür cnm.
ben 3 yıllık evliyim 4,5 aylık ölü doğum ardından 1 aylık düşük. sonra olmadı derken rahimde perde olduğu çıktı bu sene. 1 ay önce hem laparoskopi oldum hemde rahimdeki perde alındı 2 hafta sonra kontrol var bakalım dr. normal yolla gebe kalırsın dedi. kontr. da ne dicek beklemedeyim.

canım çok geçmiş olsun inş.bundan sonra kötü bişey yaşatmaz rabbim

canım herşey yolunda zaten hiç sıkıntı etme kendine bebişini görüp geleceksin inş.

saol canım benim geldim doktordan şimdi doktor alttan ultrasonla bakmak istedi bende dedim karnımdan baksanız dah iyi olur bakalım görüncekmi dedi allahtan keseyi gördük çok minik tabi kistimde1santim küçülmüş çok sevindim doktor dediki ilk üç ay beslenmenin fazla bir önemi yok sadece aç kalma sık sık ye süt içerek mide bulantılarını artırmaya gerek yok dedi bide hamileler aklınızda bulunsun alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlardan ilk üç ay geçmek tahlikeli olabilir dedi

inşallah tabiki dua ederim isteyen herkeze versin Allah..

sevindi tabi uyuyodu bn sabah yaptım testi kalk kalk falan sabah sabah sürpriz oldu..
sevinçliyiz yani ama ben korkuyorum ilk gebelikte düşük yaptım çünkü inşallah bi sorun olmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bende senin gibiyim bende geçen ay düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum ama korkma inş.allahın izniyle bebeğine kavuşursun

saol canım benim geldim doktordan şimdi doktor alttan ultrasonla bakmak istedi bende dedim karnımdan baksanız dah iyi olur bakalım görüncekmi dedi allahtan keseyi gördük çok minik tabi kistimde1santim küçülmüş çok sevindim doktor dediki ilk üç ay beslenmenin fazla bir önemi yok sadece aç kalma sık sık ye süt içerek mide bulantılarını artırmaya gerek yok dedi bide hamileler aklınızda bulunsun alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlardan ilk üç ay geçmek tahlikeli olabilir dedi

hadi gözün aydın cnmm demek x rey cihazları tehlikeli daha neler duycaz yaa.. nefes almamız bile tehlikeli hale geldi. allah kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin leyuze..:1hug:
4 haftalıktı dimi bnm hesaplarıma yani sat a göre 5 haftalık diyo internet hesaplaması inşallah bnm kesede görünür..(bikaç güne dr. a gidicem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çoookkkkkkkkk sevindim keseyi gördüğüne napıyormuş bakalım bizim ufaklık nasılmış teyzeleri burdan çok dua ediyor ona hiç merak etme sen

tam olarak bilmiyorum canım sormak istediğin merak ettiğin bir varsa sorabilirsin zemuszemuszemuszemuszemuszemus

saol cnm. çok iyi oldu senle tanışmak. daha yeniyiz burda arkdaş fln yok.. kimsem yokmafoldumben sorarım tabiki..

canım bende senin gibiyim bende geçen ay düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum ama korkma inş.allahın izniyle bebeğine kavuşursun

sanada geçmiş olsun düşük acısı çok üzücü ben 4,5 aylık bebeği düşürürken öldüm öldüm dirildim. canım dan parça koptu. allahım yaşatmasın kimseye

hoşgeldin leyuze..:1hug:
4 haftalıktı dimi bnm hesaplarıma yani sat a göre 5 haftalık diyo internet hesaplaması inşallah bnm kesede görünür..(bikaç güne dr. a gidicem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olumsuz düşünme yicek ekmeği varsa bebeğin senledir merak etme görünür kese. stres yapma tadını çıkar hamileliğin:hulya:

leyuze keseyi görmüşsün canım çok sevindim allah artık sağ salim kucağına almak nasip etsin

X