- 13 Kasım 2007
- 4.374
- 0
- 46
ayy üzüldüm canım rabbim her şeyin hayırlısını versin inş en kısa zamanda bebişin gelir sana çok çok geçmiş olsun canım
inşallah cnmm senin durumun nedir. varmı bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy üzüldüm canım rabbim her şeyin hayırlısını versin inş en kısa zamanda bebişin gelir sana çok çok geçmiş olsun canım
müşteri geldide özür cnm.
ben 3 yıllık evliyim 4,5 aylık ölü doğum ardından 1 aylık düşük. sonra olmadı derken rahimde perde olduğu çıktı bu sene. 1 ay önce hem laparoskopi oldum hemde rahimdeki perde alındı 2 hafta sonra kontrol var bakalım dr. normal yolla gebe kalırsın dedi. kontr. da ne dicek beklemedeyim.
canım herşey yolunda zaten hiç sıkıntı etme kendine bebişini görüp geleceksin inş.
canım çok geçmiş olsun inş.bundan sonra kötü bişey yaşatmaz rabbim
ben merkez konuksever diyorlar kepez belediyesinin orda manavgat uzak galiba bize
inşallah tabiki dua ederim isteyen herkeze versin Allah..
sevindi tabi uyuyodu bn sabah yaptım testi kalk kalk falan sabah sabah sürpriz oldu..
sevinçliyiz yani ama ben korkuyorum ilk gebelikte düşük yaptım çünkü inşallah bi sorun olmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım benim geldim doktordan şimdi doktor alttan ultrasonla bakmak istedi bende dedim karnımdan baksanız dah iyi olur bakalım görüncekmi dedi allahtan keseyi gördük çok minik tabi kistimde1santim küçülmüş çok sevindim doktor dediki ilk üç ay beslenmenin fazla bir önemi yok sadece aç kalma sık sık ye süt içerek mide bulantılarını artırmaya gerek yok dedi bide hamileler aklınızda bulunsun alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlardan ilk üç ay geçmek tahlikeli olabilir dedi
saol canım benim geldim doktordan şimdi doktor alttan ultrasonla bakmak istedi bende dedim karnımdan baksanız dah iyi olur bakalım görüncekmi dedi allahtan keseyi gördük çok minik tabi kistimde1santim küçülmüş çok sevindim doktor dediki ilk üç ay beslenmenin fazla bir önemi yok sadece aç kalma sık sık ye süt içerek mide bulantılarını artırmaya gerek yok dedi bide hamileler aklınızda bulunsun alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlardan ilk üç ay geçmek tahlikeli olabilir dedi
tam olarak bilmiyorum canım sormak istediğin merak ettiğin bir varsa sorabilirsin zemuszemuszemuszemuszemuszemus
canım bende senin gibiyim bende geçen ay düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum ama korkma inş.allahın izniyle bebeğine kavuşursun
hadi gözün aydın cnmm demek x rey cihazları tehlikeli daha neler duycaz yaa.. nefes almamız bile tehlikeli hale geldi. allah kucağına almayı nasip etsin
canım bende senin gibiyim bende geçen ay düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum ama korkma inş.allahın izniyle bebeğine kavuşursun
canım çoookkkkkkkkk sevindim keseyi gördüğüne napıyormuş bakalım bizim ufaklık nasılmış teyzeleri burdan çok dua ediyor ona hiç merak etme sen
hoşgeldin leyuze..:1hug:
4 haftalıktı dimi bnm hesaplarıma yani sat a göre 5 haftalık diyo internet hesaplaması inşallah bnm kesede görünür..(bikaç güne dr. a gidicem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geldim hepinizin kandili mübarek olsun canlarımmmmm nasılsınız