Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ben günde 3 tane içiyoru şimdilik ama kendimi şartlandırdım keseyi göriyim içmicem diye bu gün inş bida içmicem zaten vicdan azabı çekiyorum içtiğim için sen içiyomusun peki

inşaallah tatlım zaten kıyamazsın onu görünce içemezsin bile... ben idrarda silik çizgiyi gördüğüm ogünden beri ağzıma sürmedim canım heralde doğuncada içmem hiç

inşaallah tatlım zaten kıyamazsın onu görünce içemezsin bile... ben idrarda silik çizgiyi gördüğüm ogünden beri ağzıma sürmedim canım heralde doğuncada içmem hiç

inş canım bende kızımda öğrenir öğrenmez bırakmıştım ama şimdi çok stresliyim nedense tam olarak kesemiyorum bugün bir aksilik yoksa bidaha ağzıma sürmem pat diye bırakamadın kendimi hazırladım şimdi ama bidaha sakın ağzına sürme madem bıraktın vesile oldu ne güzel

kızlar ben gidiyorum hazırlanıyım kızımı uyandırıyım geç kalcam valla ravdevuya dua edin herşey yolunda gitsin öpüyorum sizleri

inş canım bende kızımda öğrenir öğrenmez bırakmıştım ama şimdi çok stresliyim nedense tam olarak kesemiyorum bugün bir aksilik yoksa bidaha ağzıma sürmem pat diye bırakamadın kendimi hazırladım şimdi ama bidaha sakın ağzına sürme madem bıraktın vesile oldu ne güzel

stresin bugün bitecek inşallah canım. bende ilk hamileliğimde duyduğumda bıraktım, kürtajdan sonra tekrar başladım. amann birdaha içemem işte :1no2:

Neyse kızlar ben kaçtım egzersiz yapıcam ara ara uğrarım böyle hergün değil ama hoşçakalın.

kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun bu gece çok önemli bi gece lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalım

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
bi yandan yoğun çalışıyorum
bi yandan geçmişi okumaya uğraşıyorum amma uzamış yine sayfalar ohaoldumsmile

X