Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın kızlar bir uğrayayım dedim yeni gelişmeler var mı?Nasılsınız?

tatlım Allah birdaha sanada nasip etsin . en kısa zamanda sende tekrar Anne olursun cnm

saol canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sana da bebeğine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:

aminnnnnnn canım benim

Günaydın kızlar bir uğrayayım dedim yeni gelişmeler var mı?Nasılsınız?

canım ben geçmişi çok okuyamıyorum senin kistlerde sorun vardı ilaçla halledildimi

Yeni bir hamilemiz daha var öylemi haticenin niki neydi ki?Bende daha iyi gibiyim şu an birşey yapmıyorum kistin tedavisine karar vermedim daha doğrusu soğan kürünü uyguluyorum diğer reglime kadar beklemeyi düşünüyorum,iki gündür acayip kötü rüyalar görüyorum hala etkisindeyim rüyaların,reglim de bugün bitiyor çalışmalara devam anlıycanız,benden haberler bu kadar.

Leyuzecim ne tatlı heyecandır o inşaallah görürsün keseyi.

Yeni bir hamilemiz daha var öylemi haticenin niki neydi ki?Bende daha iyi gibiyim şu an birşey yapmıyorum kistin tedavisine karar vermedim daha doğrusu soğan kürünü uyguluyorum diğer reglime kadar beklemeyi düşünüyorum,iki gündür acayip kötü rüyalar görüyorum hala etkisindeyim rüyaların,reglim de bugün bitiyor çalışmalara devam anlıycanız,benden haberler bu kadar.

Allah hayıra çıkarsın rüyalarını. hadi bakalım çalışmalar başlıyormuş kolay gelsin canım hihoyyyt

canım ben geçmişi çok okuyamıyorum senin kistlerde sorun vardı ilaçla halledildimi

Canım reglimin üçüncü günü gittim bir santim kadar küçülmüştü ilaç vermemişti ben soğan kürüne başlamıştım,sonuca baktı doktorum hım gitmemiş bu kist diye dk hapı yazdı yine iki kutu, bebek düşünüyorsunuz eşinle görüş şırıngayla çekelim istersen dedi nasıl moralim bozuldu yine, geçen seferde yapmıştı aynısını bebek düşünüyorum diyorum hap yazıyor üstelik diğerinde üç kutu kullanmıştım ve erimemişti tamamen,kararsızım yani akışına mı bırakayım aldırayım mı bilemiyorum.

Leyuzecim ne tatlı heyecandır o inşaallah görürsün keseyi.

inş canım senin kistin kaç santim canım ben geçen hafta gittiğimde doktor dört buçuk santim kistin var dedi hamilelikte olur bebeğe zararı yok filan dedi ama ondanda tedirgin oluyorum birz bakalım bugün kist için ne dicek

Canım reglimin üçüncü günü gittim bir santim kadar küçülmüştü ilaç vermemişti ben soğan kürüne başlamıştım,sonuca baktı doktorum hım gitmemiş bu kist diye dk hapı yazdı yine iki kutu, bebek düşünüyorsunuz eşinle görüş şırıngayla çekelim istersen dedi nasıl moralim bozuldu yine, geçen seferde yapmıştı aynısını bebek düşünüyorum diyorum hap yazıyor üstelik diğerinde üç kutu kullanmıştım ve erimemişti tamamen,kararsızım yani akışına mı bırakayım aldırayım mı bilemiyorum.

şırıngayla çekildiğinde tamamen yokolacak birşeyse ve zararı yoksa neden denemiyorsun canım. yoksa sürekli ilaç kullanacaksın

Allah hayıra çıkarsın rüyalarını. hadi bakalım çalışmalar başlıyormuş kolay gelsin canım hihoyyyt

Amin canım inşaallah kolay gelirkaydirigubbakcemile3 Aslında bugünki rüyamda karışıklık vardı ama ben bir yerini iyi yorumladım dedim bebek geliyor,benim üst komşum hamile rüyamda onu gördüm onun bir duvarda çivisi varmış ben onun çivisinin üstüne çivi çakıyordum hemen aklıma bebek geldi çivi görmekde iyiymiş zaten.

niki hatice28 canım inş bir an evvel kistinden kurtulur hamiş olursun

inş canım senin kistin kaç santim canım ben geçen hafta gittiğimde doktor dört buçuk santim kistin var dedi hamilelikte olur bebeğe zararı yok filan dedi ama ondanda tedirgin oluyorum birz bakalım bugün kist için ne dicek

Canım bu seneki 5 cm di geçen sene 4 dü,ama bir santim küçüldü şimdi,hamilelikte pek sorun olmuyormuş zaten kendi kendine gidiyormuş beki biraz ağrı yapar.

leyuzecim sen hamile kalınca sigarayı bırakacaktın aklıma şimdi geldi ne durumdasın :nazar:

canım ben günde 3 tane içiyoru şimdilik ama kendimi şartlandırdım keseyi göriyim içmicem diye bu gün inş bida içmicem zaten vicdan azabı çekiyorum içtiğim için sen içiyomusun peki

şırıngayla çekildiğinde tamamen yokolacak birşeyse ve zararı yoksa neden denemiyorsun canım. yoksa sürekli ilaç kullanacaksın

Zararı olup olmadığını bilmiyorum ama benim tedirginliğimde o her operasyonun zararı vardır,hap kullanmıycam zaten,geçen sene yazdığında da kullanmak istemedim eşim zorlamıştı bir daha dk kullanmam hamile kalana kadar.Bırakınca vücudun kendini toplaması üç ay sürüyor benim o kadar zamanım yok.

X