Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın azracım
günaydın canım günaydın kızlar. geçmişi okuyordum ancak sona geldim... nasılsınız ben erken kalktım çünkü sabahın 7 sinde çok fena kustum :sinifsinif: bebek büyüyor anlaşılan
nasıl olsun canım ben çalışmaya devam ayy ayy teyzesi yer onu yer varlığını hissetirirmişte şeker şey şimdi nasılsın peki canım umarım biraz daha iyisindir...
azra yağmur canım bebiş başladı mideni bulandırmaya dimi ilaç kullanıyomusun mide bulantısı için
bunlar güzel gelişme aslında nekadarlık olmuştu
kıslar yaaa dün akşamda sordum ama esracım ve akiciknane vardı onlar bilmiyorlarmış bilen varsa yardım etsin lütfen
normalde günde 3--4 ped değiştirirken önceki gün 1 kez değiştirdim ondada dolmadı bile dünde dolmadn değiştirdim bu kezde kesildi ne olduğunu anlamadım bu gün 3 . gün yok hala ve dün doğum kontrol ilacına başlamıştım ondan olabilirmi nette araştırdım biraz olabilir diyo
ama adetten önceki hafta eşimle birlikte olmuştuk acaba yerleşme kanamasımıydı ? yardım kıslarrr
anladımdoğru hakıısn canım allah kolaylık versin beim şimdilik bulanmıyo ama bakalım daha yeni 4 hafta 6 günlük bebeğim bugün kesesini görmeye gidicem umarım herşey yolundadır
saol canım ama neden kesiyor adeti rahim kendini temizlemedi hada yhaaa
kızlarrr hepiniz çok tatlısınız ya bence bugünlerin tadını çıkarın çok şükür bebişleriniz sizinle olduklarını belirtiyor artık
anladım canım çok saol normal bişi yani aman öyle olsun yhaa yoksa kendimi kötü hissediyordum canım iyiki varsınızzz