Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nasılsınız kızlar nasılsınız haftasonu neler oldu geçmişi okuyamadım değişiklik var mı

nasıl olsun canım ben çalışmaya devam ayy ayy teyzesi yer onu yer varlığını hissetirirmişte şeker şey şimdi nasılsın peki canım umarım biraz daha iyisindir...

bende tam olarak takip edemedim ama hatice diye bir arkadaşımız hamile bide yeni arkadaşlar var onlarda bekliyorlar

azra yağmur canım bebiş başladı mideni bulandırmaya dimi ilaç kullanıyomusun mide bulantısı için

nasıl olsun canım ben çalışmaya devam ayy ayy teyzesi yer onu yer varlığını hissetirirmişte şeker şey şimdi nasılsın peki canım umarım biraz daha iyisindir...

ahhh teyzesi ahhhhh kusarken midemde sabah sabah yemek olmayınca zorlanıyorum, olmayan birşeylerin çıkması çok zor, ama toparladım kendimi birazda karnım acıktı okadar

kıslar yaaa dün akşamda sordum ama esracım ve akiciknane vardı onlar bilmiyorlarmış bilen varsa yardım etsin lütfen
normalde günde 3--4 ped değiştirirken önceki gün 1 kez değiştirdim ondada dolmadı bile dünde dolmadn değiştirdim bu kezde kesildi ne olduğunu anlamadım bu gün 3 . gün yok hala ve dün doğum kontrol ilacına başlamıştım ondan olabilirmi nette araştırdım biraz olabilir diyo
ama adetten önceki hafta eşimle birlikte olmuştuk acaba yerleşme kanamasımıydı ? yardım kıslarrr

azra yağmur canım bebiş başladı mideni bulandırmaya dimi ilaç kullanıyomusun mide bulantısı için

canım doktor ilaç verdi ama ben kullanmıyorum zaten verirkende dedi, her ilacın mutlaka zararı vardır bebeğe. bende en fazla 2 dakıka kusup 10 dakıkada kendime geliyorum ilaç içmege degmez canım. nasılsa 1 ay sonra biter (umarım) bilmiyorumkismile

bunlar güzel gelişme aslında nekadarlık olmuştu

yarın 9. haftaya giriyoruz inşalllaaaahhh canım

canım ben doğumm kontrol hapına başladığımda regl 3 güne düşmüştü ki ben 5 den aşagı olmazdım. yüzde 99 öyle canım d.k hapının en sevdiğim yönüydü bu zemuszemus

anladım doğru haklısın canım allah kolaylık versin benim şimdilik bulanmıyo ama bakalım daha yeni 4 hafta 6 günlük bebeğim bugün kesesini görmeye gidicem umarım herşey yolundadır

anladımdoğru hakıısn canım allah kolaylık versin beim şimdilik bulanmıyo ama bakalım daha yeni 4 hafta 6 günlük bebeğim bugün kesesini görmeye gidicem umarım herşey yolundadır

ohhhh Annesiyle tanışacakmış maşallahhhhh canım. inşallah senin hiç bulanmaz benim 5. haftada başladı :sinifsinif:

saol canım ama neden kesiyor adeti rahim kendini temizlemedi hada yhaaa

valla tatlım öyle bir ilaç ki d.k hapları vücudun dengesiyle oynuyor, en büyük olayda yumurtlamayı durduruyor, tabi bunu gerçekleştirirken bazı durumlarda iyi birşey yapıyor adet düzenliyor. o yüzden normal canım adet kesilmesi doktorlar daha iyi anlatır tabi

kızlarrr hepiniz çok tatlısınız ya bence bugünlerin tadını çıkarın çok şükür bebişleriniz sizinle olduklarını belirtiyor artık

anladım canım çok saol normal bişi yani aman öyle olsun yhaa yoksa kendimi kötü hissediyordum canım iyiki varsınızzz

kızlarrr hepiniz çok tatlısınız ya bence bugünlerin tadını çıkarın çok şükür bebişleriniz sizinle olduklarını belirtiyor artık

tatlım Allah birdaha sanada nasip etsin . en kısa zamanda sende tekrar Anne olursun cnm

anladım canım çok saol normal bişi yani aman öyle olsun yhaa yoksa kendimi kötü hissediyordum canım iyiki varsınızzz

canım benim sende iyiki varsın.. inan bana çok normal birşey hem kendimden biliyorum hemde çok araştırmacıyım. bir nevi diplomasız doktor gibiyim hep okurum :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…