Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Birde karnımda da acı var hareket edemiyorum ne otura biliyorum ne yata nede ayakta durabiliyorum yani çok rahatsız etti beni

OLABILIR BEKLE BENCE BENIM SON 3 ayli cizelgem sole 1 mayis 30 mayis ve 26 haziran buna gore 28 oluyor sanirim.bence bekle bakalim bende hic belirti yok hatta adetten once sisen goguslerim bile sismedi o enteresan sadece akintim var/

kizlaar ben gec yaziyorum cunku kayinvaldem geldi tr den ayip oluyo ondan kusura bakmayin.ya 29 desem gene gecdi neden acimiyo bu goguslerim bide bugun akinti fazlalasdi

Canım evde otururken neyle ilgilene bilirimki sınavım var iki hafta sonra günde bir saat zor çalışıyorum aklımı veremiyorum

iyi akşamlar kıslar nasılsınız yhaa dün sabah koyduğum ped dolmaamıştı ama bu gün koyduğumda da çok az vardı bu akşamda kesildi neden kiii acabaa yhaa daha önce böyle olmazdı hiç normalde ped dolardı günde 3-4 kez değiştirdiğim olurdu :uhm::uhm:

iyi akşamlar kıslar nasılsınız yhaa dün sabah koyduğum ped dolmaamıştı ama bu gün koyduğumda da çok az vardı bu akşamda kesildi neden kiii acabaa yhaa daha önce böyle olmazdı hiç normalde ped dolardı günde 3-4 kez değiştirdiğim olurdu :uhm::uhm:

ustune mi gordun acaba

X