Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benimde adetim kesildi 2 .gününde yaaa öncekiler gibi değil günde 3-4 ped değiştirirdim bu günlerde 1 tane değiştirdim canım yhaa

bilmiyorum ki canım ama kan testinde negatif çıkmıştı bu adetten önce eşimle beraber olmuştuk ilaç falan kullanmadım ama bu gün doğum kontrol ilacına başlamıştım oda kesmiş olabilir mi canım yhaa

ne olsun canım eşim rahatsız uyuyor bende sizlerleyim ama birazdan bende yatarım çünkü sabah 6 da kalkacağım iş için canım

hımmm saol canım yinede yarın kıslara sorarım bakalım onlar ne diyecekler bilgisi olan mutlaka vardır

Neyse canım bende çıkıyorum çok uykum var yatıcam olurmu bu arada benim sorun vardı gördün mu sanırım216. Sayfada senin bir bilgin varsa cevap verirmişin bende 5 dk sonra çıkarım

olabilir canım erken yumurtlama ama tam bilgim yok
yasmin kullanıyordum ve ilk 3 ay adette kesilmeler yapıyormuş canım

canım bi yerde okuumuştum bebek tutunmaya çalışırken ağrı ve şişkinlik yapıyormuş canım inş bebiştir bu soruyu yarın tekrar soralım bence

neyse canım ikimiz kaldık en iyisi bizde çıkıp yatalım canımcım çok öpüyorum seni iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…