Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canımm varsa 2 gün önce test yap idrardan çıkıyo silikte olsa sonrada kaygını at varsa zaten çıkar yoksa adetini beklersinn kafanı rahatlatırsın[/QUOTE]

bilemiyorum efnanim negatif olmasından korkuyorum.ama yumurtlama günüm 13 temmuz varsa yarın sabah yapsam çıkar değil mi?eyvahedigeldismile

merhaba esracım beni hatırladın mı?aynıı şey, bende yaşadım hemen hemen aynı zamanlarda evlendiğim eltim hamileymiş hem de ilk aydan onun adın sevindim.ama ben üzünntümden ağladım hala da canım sıkkın...

[/ah canim benim kardesimde benden 7 ay sonra evleni esi hamile benim bir yil olacak neler cekiyorumm

canım akideciknane canım stres yapma kendine canım üzme kendini canımcımmm rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seni canımm

canım akideciknane canım stres yapma kendine canım üzme kendini canımcımmm rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun seni canımm

bilmiyorum inan artik ugrasmakdan helak oldum bide yas geciyor 40 geldim yeni evlendim ama ilk defa bu ay goguslerim hic acimiyo son adetim 26 haziran kaldimmiki acaba?yillardir ben goguslerimi tasiyaam adet oncesi bu aysa sadece kasiklarim ara ara agiriyor benim adet siralamam 1 mayis 30 mayis 26 haziran olmam gerekmiyormu?

canımm varsa 2 gün önce test yap idrardan çıkıyo silikte olsa sonrada kaygını at varsa zaten çıkar yoksa adetini beklersinn kafanı rahatlatırsın

bilemiyorum efnanim negatif olmasından korkuyorum.ama yumurtlama günüm 13 temmuz varsa yarın sabah yapsam çıkar değil mi?eyvahedigeldismile[/QUOTE]

canımm benimm yumurtlama tarihimden 12 gün sonra belli oldu adetime 2 gün kala ve ilk ilişkimden 15 gün sonra idrarda silik çıktıı ve öğrendimmm

Kızlar kafam çok karışıyor karnım 2 3 ay hamile gibi şişti ama gaz değil vajinal bölgem de ağrı var kaşıklarım ağrıyor başım dönüyor halsizlik ve devamlı uyku halim var ama bebek için cook erken acaba yumurtlama günlerindeyim ondan mi sizce ne olabilir 2 gündür karnım şişti ama bukadar da değildi

Son düzenleme:
Birde karnımda da acı var hareket edemiyorum ne otura biliyorum ne yata nede ayakta durabiliyorum yani çok rahatsız etti beni

X