Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

leyuze sen süt içiyomusun yani beslenmende negibi değişiklikler yaptın dr. un bişy dedimi bu konuda ben çklata yiyorum yaa..

ya bişey sorcam önümüz ramazan hamileler oruc tutmalımı tutmamalımı ?
bi cevap ltfennn

nerdesiniiiiiiiizzzzzzzzzzzz???

bi cevap ltfennn

merhaba esracım beni hatırladın mı?aynıı şey, bende yaşadım hemen hemen aynı zamanlarda evlendiğim eltim hamileymiş hem de ilk aydan onun adın sevindim.ama ben üzünntümden ağladım hala da canım sıkkın...

gözün aydın tatlım,senin adına sevindimm,yeni hamilemiz tebrikler,darısı başımıza,benim testi çok anlayamadım kafamkarıştı ama...negatif diye yorumladım ben

evet hatırladım canım sen ne zamandır bebek için
çalışiyorsn

dedin valla reyyan içinemi doğdu ne nereye gdyon yaaa :gitme:
neyse güle güle bnde cıkıyım buranın tadı yok bugün (

:1hug:
bi cevap ltfennn

ben sana demiştim dimi dün gece canım hamilesin diye......tutmamalı die biliyorum ben.bebeğin proteğine vitamine ihtiyacı var..onuda anne karsılayacak sende oruç olursan allah korusun yani.......

neyse şimdi çıkıyorum,sonra tekrar görüşürüz canlar...efnan nerde yaaaa

canımm ben yatıyoruummm dün sanki lekem geldii sarı biraz pembemsi korkuyorumm dua edinnn nolurr banaa

3 aydır deniyoruz.27 temmuz adet tarihim ama test falan yapmadım negatif görmeye cesaretim yok

canımm varsa 2 gün önce test yap idrardan çıkıyo silikte olsa sonrada kaygını at varsa zaten çıkar yoksa adetini beklersinn kafanı rahatlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…