Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hamile arkadaşlar kandan baktırdınızmı baktırdığınızda adetiniz kaç gün geçmişti bide değerleriniz kaç çıktı yazarmısınız

bnmkiside 20 hazirandı ama 30 günde görüyordum hatta arada 3-4 gün gecikirdi bile bende bu sabah öğrendim yani test yaptım çok mutluyum inşallah bi sorun çıkmaz Rabbim herkeze nasiip etsin :Saruboceq:

çok şükür bende iyiyim kıslar haticecim tebrik ederim canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin ayyyy çok sevindim yhaaa:teytey::teytey::teytey:

çok teşekkür ederim ceylincim darısı isteyenlerin başına inşallah hiç bi sorun olmaz..

leyuze folik asit kullanmıyorum dr. a sormadan kullanmiim dedim..
bide kalp atışlarını nezaman duyarım ?
sen gitmissin galiba dr.a?

Kızlar bende bugün çok duygusala bağladım yaaa bende bebek istiyorum az önce annenlerdeydim bi arkadaşım var 1 senedir evli korunmayı geçen ay bıraktı şimdi hamileymiş onu öğrendim ben 3 aydır muradima eremedim

çok teşekkür ederim ceylincim darısı isteyenlerin başına inşallah hiç bi sorun olmaz..

leyuze folik asit kullanmıyorum dr. a sormadan kullanmiim dedim..
bide kalp atışlarını nezaman duyarım ?
sen gitmissin galiba dr.a?

canım ben gittim ama çok erkendi keseyi bile görmedim bir arkadaşımda hamile 7 haftalık kalp atışlarını duydu

esracım üzülme canım sende muradına eresin canım benimmm takma kafana en kısa zamanda hamiş kalırsın inşş

X