Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayret bişey canım genelde hayvanlar yumurtalarına yada yavrularına insan eli değdiğinde terk ederler onları sizinki yine gelmiş canım kaydirigubbakcemile3 seninde sıkıntıdan lekelenmen gelmiş olabilir canım kuşa taktıysan kafayı doktorunla görüştün mü

saol canım yaaa inşallah inşallah rabbim hayırlısı ne zamansa ozaman versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

canım yaa eski doktorumu bıraktıkk artık hangisine gidicemizi bile bilmiyoruzz kafamız karışıkk doktorumm 1 ay daha bekle demişti beklemedik bide hastane paragöz en son kan testi için gittiğimizde eşimm bidaha gelmem diye yemin etti aslnda doktorla çok problemimiz yok ama hastane sinir bozucuu inşallah yarınn evin yakınında bi hastane var oraya fgiderizz özel hastanee ama labaratuvarı yok muş dışarıda yaptırıyolarmışş bakalımm eşimle iice konuşalımm oraya gidebilirizz yinede

rabbim tabiiki en hayırlı zamanada veriyoo bende çok kalpten inanıyorum artıkk inş. Sanaa en hayırlı zamanda sağlıklı bebiş verir

cnm herkestse belirtiler farklı ama kasıl ağrısı herkeste oluo ağrı derken adet sancısı gibi deil ara ara sağ ve sol tarafa kesin sancı girio iğne batar gibi ama 5-10 sn sürüooo

benim adetim bu ay sonu olacak ama olmayayım yaa.....bugun kasıklarım adet olacakmısım gibi agrıdan catlıcem.oturup kalkarken kasıklarım acıyo canım....ara sıra giriyodu 1 haftadır bugun ağır baya....

:gitme:

tesekkur ederım canım.bugun hergunkı gibi değil ağrım cok.belim ve kasıgım cok agrıyo sızlıyo kasıklarım adet olacakmıs gibi sanki.....neykı bu agrı korktum

bilemiycem cnm ya bilmiyorumkismile
adet ve gebelik belirtisi benzediği için ikiside olabilir..

bugün kimse yok yaa cnm slklLıyor..boshayallersmile

adete daha var canım ama bılmıyorum.kımse yok burda bencede

selam kizlar hala hastalanmadim agzim kuruyor sabahda bulantiyla uyandimm bugunde gecsin yarin olsun bakalim son adet 26 haziran 28 gunde bir oluyorum cokdan gecmis oluyo ama hicbisey yok bel kasik agrisi disinda hadi bakalim

selam kizlar hala hastalanmadim agzim kuruyor sabahda bulantiyla uyandimm bugunde gecsin yarin olsun bakalim son adet 26 haziran 28 gunde bir oluyorum cokdan gecmis oluyo ama hicbisey yok bel kasik agrisi disinda hadi bakalim

hadi bakalım canım inşallah hamilesindir.inşallah bendede vardır bişey bugun catlıom ağrıdan ben belim kasıklarım fena.....haber ver testi yapınca canım merak edıom

hadi bakalım canım inşallah hamilesindir.inşallah bendede vardır bişey bugun catlıom ağrıdan ben belim kasıklarım fena.....haber ver testi yapınca canım merak edıom[

valla bugun yarinda gecsinde bakalim senin gunun ne zaman benim agri devamli olmuyo sanki gelmis gibi oluyo gidiyorum wc ye seffaf hafif bir akinti

hadi bakalım canım inşallah hamilesindir.inşallah bendede vardır bişey bugun catlıom ağrıdan ben belim kasıklarım fena.....haber ver testi yapınca canım merak edıom[

valla bugun yarinda gecsinde bakalim senin gunun ne zaman benim agri devamli olmuyo sanki gelmis gibi oluyo gidiyorum wc ye seffaf hafif bir akinti

bu ay sonu canım hayırlısı

leyuze slm cnm ya benim 26 hzirandi son adetim kasik ve bel agrim ara ara var sabah uykudan kalkinca midem bulaniyo ama goguslerimde adet oncesi olan acima sislik yok senin belirtilerin neydi benim agzim kuruyor cok fena bu arada hayirli olsun

canım benim son adet tarihim 22 hazirandı ben 24 günde bir adet oluyorum şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim belirti ilk başlarda halsizlik elimde uyuşma vardı sarı akıntı bide çok fazla rüya gördüm he bide ne yesem karnım davul gibi oluyodu göğüslerim 3 4 gündür şişdi ama iki gündür hiç bir belirtim kalmadı valla korkmaya başladım bişeymi var diye

X