Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Fikir yazmakla haddini bilmemek arasında çook fark var. İşinize gelmiyor demekten başka bildiğiniz birşey yok mu sizin ?
E hakaret ediliyor tabi ki işine gelmeyecek. Ne yapacaktı " Bu da onun fikri " diyip saygı mı duyacaktı ?
İnsanların gönül işlerine karışmıyorum, doğru ya da yanlış bulduğumda da üslubuma dikkat ederek yorum yapıyorum. Ne haddime benim tepeden bakarak alay etmek ?
Ne alaka yaa ağam paşam diyemezmiş. Demesin zaten, ama yerini edebini de bilsin.

Bence ortada bir hakaret yoktu. Milleti kışkırtmaya müsait bir konu açtınız yok öğretmen öğrenci ilişkisi vs, sonra insanlar profildekinin siz olduğunuza inanmadı zira kimse kolay kolay ad soyad + kendi fotoğrafıyla üyelik almıyor ve ünlü birinin fotoğrafını kullandığınızı iddia etti. Bu kişi trans olsa ne fark eder olmasa ne fark eder? Profil fotoğrafınızdaki kişi ile oldukça benzerlik yok mu paylaştığım resimdeki kişinin cinsiyet kimliğinden bağımsız olarak yorumlayın? Her şeyi de kadın düşmanlığına yormak komik oluyor bir noktadan sonra.

istediğini söyleyen istemediğini duyar

Yalniz bu başlıktaki ilk mesajin cok olgun, cok oturakli, ilk baslikta boyle bir vibe almamistim ben. Hakkinda yanıldığım nadir yeni uyelerdensin sen.

Uzulme, ben sarilirim sana hemen
Çünkü silkelenmiş. Benim ilk mesajlar da nasıl ponçik nasıl ponçik bir görsen.

Sizi tanımıyorum, konunuza da yorum yapmadım sanırım ama söylediklerinizde haklısınız.
Hiçbirimiz bir diğerinin stres nesnesi olamayız.
Kendi adıma, burası benim için bir sağaltım alanı, ama bu sağaltımı üyelerin fiziksel özellikleri üzerinden değil, daha çok konu eksenli yaparım.
Belki ilk zamanlarda hatalı yorumlarım olmuş olabilir, yıllardır buradayım, hatırlamıyorum.
Ancak, birincil niyetim bir kalbe dokunmak.
Üslubum ve kullandığım materyaller konuya ve kişiye göre değişir elbet.
Bazı üyelere daha net olmak gerekir bazısına dolaylı, bunu konu içeriği ve süreç belirler.
Hasılı, kimseye bodoslama kusamayız, hazımsızlıklarımızı püskürteceğimiz bir lavobo değil burası.

Yani herkesin bir kapasitesi var. Bir baliktan agaca tirmanmasini beklemekte haksizlik olur sonucta. Buralarda racon keserek dünyayi kurtariyorlar iste. Ego gercek hayatta beslenemezse baska ilkel yollar bulur beslenmek icin. Her şey çok açık ortada. Vakit ayirmaya değmez.

Teselli için yazmıyorum. Haddime de değil aslında bu konuda yazmak. Çok güzel görünüyorsunuz ama dudak dolgusu güzel yüzünüze yakışmamış. Bence yaptırmasanız çarpıcı ünlü mankenler gibi bir görüntünüz olur.

Diğer konuyu takip etmemiştim, insanlar gerçekten sosyal medyada gerçek insanlara yazdıklarını unutuyor bazen.

Vermiş olduğunuz mesaj çok güzel. Ancak burası bir forum ve üyelerin çok büyük bir kısmı anonim takılıyor. Bunun sebebi de düşüncelerini daha rahat bir şekilde ifade edebilmek. Bu sebeple konulara verilen yanıtların hepimizin kadın olması ile bir ilgisi yok. Yani empati yapamıyoruz, birbirimizi korumuyoruz, anlamıyoruz gibi bir durum yok. Doğruya doğru, yanlışa yanlis, saçma olana da saçma demeyeceksek ne işimiz var forumda o zaman. Laylaylom 3 yorum, 5 beğeni yapıp geçelim. O yüzden yineliyorum; toplumsal mesajınız güzel ama bu forum için anlamsız.

sana insanlar adamın ilgisi yok gayet normal davranmış nazik davranmış dediler
yani adam aslında sadece insanlık ediyor
sen ısrarla adamın sana ilgi duyduğunu söylemişsin ve seninle aynı fikirde olmayanlara saldırmışsın
yani sen kendin saldırmışsın
hayal dünyanda fantezilerine devam et
kalkıp da burada erkeklerin sana ne kadar ilgi gösterdiğini anlatarak övünmeye çalışırsan ve başkalarını küçümsersen karşılığında gayet nahoş yorumlar alırsın çünkü neyi hak ediyorsan o yönde cevap gelir

Çok teşekkür ederim burun estetiğim mevcut dudaklar ise makyaj tekniğimden kaynaklı öyle gözüküyor.4 sene evvel dolgu denemiştim, şu an kaldığını düşünmüyorum.Sevgilee

Bebeğim konu adamdan çıktı huhu uyan konu adam değil huhuuuuuu

Sizin en buyuk sorununuz herseyi abartmak olabilir mi?

Siniftakilerden 10 yas buyuk oldugunuz icin(muhakkak goruntunuzden de anlamistir), cocuklarla konusur gibi degil yetiskinle konusmus gibi davranmis. Bunu hoslanti olarak algilamissiniz. Bu bir

Anonim bir platformda soylenen seyleri konu acacak kadar kafaya takiyorsunuz. Bu 2.

Ufak seylere buyuk anlamlar yuklemeyin derim

Hala adam mevzusuna takıldınız ben bile geçtim orayı o konu netleşti zaten ki açmıyorum bile.Ufak dediğiniz şeyler hakaret, iyi misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…