Fikir yazmakla haddini bilmemek arasında çook fark var. İşinize gelmiyor demekten başka bildiğiniz birşey yok mu sizin ?Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Çünkü silkelenmiş. Benim ilk mesajlar da nasıl ponçik nasıl ponçik bir görsen.Yalniz bu başlıktaki ilk mesajin cok olgun, cok oturakli, ilk baslikta boyle bir vibe almamistim ben. Hakkinda yanıldığım nadir yeni uyelerdensin sen.
Uzulme, ben sarilirim sana hemen
Yani herkesin bir kapasitesi var. Bir baliktan agaca tirmanmasini beklemekte haksizlik olur sonucta. Buralarda racon keserek dünyayi kurtariyorlar iste. Ego gercek hayatta beslenemezse baska ilkel yollar bulur beslenmek icin. Her şey çok açık ortada. Vakit ayirmaya değmez.Sizi kucaklamak istiyorum çok tatlısınız bayıldım bu yoruma.Benim olayım da aslında sizin dahil olduğunuz konuyla kesişiyor.Sonra mevzu inanılmaz uzadı.Bir baktım dış görünüşüme değinmişler.Beni üzen nokta hala insanoğlunun burada kalacak kadar sığ olması, vizyon sahibi insanın eleştirisi bile makul olur.Boşverelim biz bize yeteriz diyorum artık
Vermiş olduğunuz mesaj çok güzel. Ancak burası bir forum ve üyelerin çok büyük bir kısmı anonim takılıyor. Bunun sebebi de düşüncelerini daha rahat bir şekilde ifade edebilmek. Bu sebeple konulara verilen yanıtların hepimizin kadın olması ile bir ilgisi yok. Yani empati yapamıyoruz, birbirimizi korumuyoruz, anlamıyoruz gibi bir durum yok. Doğruya doğru, yanlışa yanlis, saçma olana da saçma demeyeceksek ne işimiz var forumda o zaman. Laylaylom 3 yorum, 5 beğeni yapıp geçelim. O yüzden yineliyorum; toplumsal mesajınız güzel ama bu forum için anlamsız.Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
En ponçik benim saniyordumÇünkü silkelenmiş. Benim ilk mesajlar da nasıl ponçik nasıl ponçik bir görsen.
Çok teşekkür ederim burun estetiğim mevcut dudaklar ise makyaj tekniğimden kaynaklı öyle gözüküyor.4 sene evvel dolgu denemiştim, şu an kaldığını düşünmüyorum.SevgileeTeselli için yazmıyorum. Haddime de değil aslında bu konuda yazmak. Çok güzel görünüyorsunuz ama dudak dolgusu güzel yüzünüze yakışmamış. Bence yaptırmasanız çarpıcı ünlü mankenler gibi bir görüntünüz olur.
Diğer konuyu takip etmemiştim, insanlar gerçekten sosyal medyada gerçek insanlara yazdıklarını unutuyor bazen.
Bebeğim konu adamdan çıktı huhu uyan konu adam değil huhuuuuuusana insanlar adamın ilgisi yok gayet normal davranmış nazik davranmış dediler
yani adam aslında sadece insanlık ediyor
sen ısrarla adamın sana ilgi duyduğunu söylemişsin ve seninle aynı fikirde olmayanlara saldırmışsın
yani sen kendin saldırmışsın
hayal dünyanda fantezilerine devam et
kalkıp da burada erkeklerin sana ne kadar ilgi gösterdiğini anlatarak övünmeye çalışırsan ve başkalarını küçümsersen karşılığında gayet nahoş yorumlar alırsın çünkü neyi hak ediyorsan o yönde cevap gelir
hayır insanların sana gerçekleri söylemesini kaldıramadığın için millete ilk sen saldırdın.Bebeğim konu adamdan çıktı huhu uyan konu adam değil huhuuuuuu
Hala adam mevzusuna takıldınız ben bile geçtim orayı o konu netleşti zaten ki açmıyorum bile.Ufak dediğiniz şeyler hakaret, iyi misiniz?Sizin en buyuk sorununuz herseyi abartmak olabilir mi?
Siniftakilerden 10 yas buyuk oldugunuz icin(muhakkak goruntunuzden de anlamistir), cocuklarla konusur gibi degil yetiskinle konusmus gibi davranmis. Bunu hoslanti olarak algilamissiniz. Bu bir
Anonim bir platformda soylenen seyleri konu acacak kadar kafaya takiyorsunuz. Bu 2.
Ufak seylere buyuk anlamlar yuklemeyin derim
Bu kadar yazıdan bunu mu anladın nöron yetmezliği yaşayan şahısHiç kimse de demiyor buradaki kadınlar beni niye kıskansın bem kimim ki
Sen fake hesapsinBu kadar yazıdan bunu mu anladın nöron yetmezliği yaşayan şahıs