Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de bir şeyler düşünmüşsünüz işte hanımefendicim düşünmenize gerek yok.Ben açık bir şekilde yazdım zaten.Konu takılmaktan ziyade hakaretleri normalleştirmek.Siz normalleştirin, benim adalet terazime ters.Ben konuşurum.

Ban yedim bir hafta yazamama nedenim bu.İyi şahsıma küfür hakaret yedim sırada ne var?Ben de sana istediğimi yazayım nasıl fikir?
Biliyorum, konunuzu biraz okumuştum, bu yüzden kafaya takıp kaaaç gün sonra gelmenizi garipsedim. Ben unuturdum giderdi. Yabancı insanların bana ne söylediğinin ne önemi var? Siz de kendinize yakıştırdığınız her şeyi bana yazabilirsiniz tabii ki. Umrumda olmaz ki. Niye olsun?

Küfürleri örnek verebilir misiniz? O kısmı konunuzda görmemiştim ben. Hoş değil tabii ki ama takmamak lazım bu kadar.

Seni seviyorum, teşekkür ederim

Tamam ciciş kardeşlerden Esra'ya çok benzeyen bayan hshs
Şaka bir yana mutlu olmaya bakın.

Banlıydım bir giriş yapayım dedim yorumları okudum.Adalet terazime ters geldi bu kadar.Siz birbirinize söylediğiniz hakaretleri normalleştirin benim literatürüme ters.Güle güle.

Adalet terazisi derken ortada büyük bir şey yok abartmayın. Çok istiyorsanız konuşun ama tanımadığıniz insanları terbiye edemezsiniz mesafe koyarsınız ancak bilin istedim

Kimse her istediğini yazamaz. Kaldı ki kız için travestiden daha travesti görünüyor diye yazıp dalga geçmişler.

Kimse her istediğini yazamaz. Kaldı ki kız için travestiden daha travesti görünüyor diye yazıp dalga geçmişler.
Boşver canım malum kitleden anladım ben zaten kendisini normalleştirme çabası bundan

Banlıydım bir giriş yapayım dedim yorumları okudum.Adalet terazime ters geldi bu kadar.Siz birbirinize söylediğiniz hakaretleri normalleştirin benim literatürüme ters.Güle güle.
Ben yazdıklarımı anladığınızı sanmıyorum ama tercih meselesi herhalde çünkü çok basit şeyler söyledim. Eleştiriye açık değilseniz çok üzülürsünüz. İyiliğiniz için söylüyorum. İnsanları bu kadar umursamayın.

Tamam Ciela son cümleni not edeceğim

Eleştiriden bahsediyorum, hakaretten değil. Herkes istediği şekilde bir başkasını eleştirebilir, haklılardır haksızlardır tartışılır o ayrı.

Boşver canım malum kitleden anladım ben zaten kendisini normalleştirme çabası bundan
Normalleştirme mi? Yanlış ne yaptım ki normalleştireyim? Ben eski konunuza yorum bile yapmadım, kaldı ki travesti yorumunu görüp ayıpladığım için konuya dahil olup bir de ben eleştirmek istememiştim. Valla garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…