Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar yazıdan bunu mu anladın nöron yetmezliği yaşayan şahıs
Hahshshsshhd tmm iq şampiyonu 🤣 yazdıklarının hepsi okunacak gibi değil çok gördük burada senin gibi destan yazıp kıdının dişmini kıdın diyenleri. Finansal köle arama taktiği soran birini ciddiye alıp yorum yazmak benim ayıbım haklısın.

Hiç kimse de demiyor buradaki kadınlar beni niye kıskansın bem kimim ki🤣
Bu kadar yazıdan bunu mu anladın nöron yetmezliği yaşayan
Hiç kimse de demiyor buradaki kadınlar beni niye kıskansın bem kimim ki🤣
Bence insanlar senin akademik başarılarını kıskanmış o yüzden böyle yapmışlar sakın aldırma böyle devam et
Sen fake hesapsin
Özelden yazılabiliyor mu fikrim yok yaz sana numaramı vereceğim, herkes cesareti kadar konuşsun

Hala adam mevzusuna takıldınız ben bile geçtim orayı o konu netleşti zaten ki açmıyorum bile.Ufak dediğiniz şeyler hakaret, iyi misiniz?

Hala abartiyosunuz. Adam konusu bir ornek, bu baslikta diger bir ornek. Kendinizi koymayin sizde o zaman buraya. Profil fotografinda ordek olan adam gelip tipinizle dalga geciyorsa fotografinizi kaldirirsiniz olur biter yani.

Bu kadar yazıdan bunu mu anladın nöron yetmezliği yaşayan

Özelden yazılabiliyor mu fikrim yok yaz sana numaramı vereceğim, herkes cesareti kadar konuşsun
Shhshshhshs bak bak bir de tehdit ediyor. Kendine gel kendine! Birbirimize sahip çıkalım diye nutuk atıp sonra gelip millete saldiramazsin. Hayırdır? Olayın ne senin?

Shhshshhshs bak bak bir de tehdit ediyor. Kendine gel kendine! Birbirimize sahip çıkalım diye nutuk atıp sonra gelip millete saldiramazsin. Hayırdır? Olayın ne senin?
Başta bu tutumda olanlar yazmasın demiştim işin ne harbiden?Saldırmak sizin şahsınıza münhasır, ben net bir kadınım.Numara veririm anlarsın kim olduğumu.Öptüm.

IMG_6931.jpeg

gelengiden gelengiden oğlanı uyut gel

önceki konuyu okumamıştım. merak ettim gittim biraz baktım ve geldim. konu sahibinin haklı olduğu taraflar var ama alt tarafı çoğunluğun anonim takıldığı bir site için kendisini fazla yormuş. hala daha neyi ispatlamaya çalıştığını da anlayamadım. tavsiyem: kendini yorma gül geç.

önceki konuyu okumamıştım. merak ettim gittim biraz baktım ve geldim. konu sahibinin haklı olduğu taraflar var ama alt tarafı çoğunluğun anonim takıldığı bir site için kendisini fazla yormuş. hala daha neyi ispatlamaya çalıştığını da anlayamadım. tavsiyem: kendini yorma gül geç.
Fazlasıyla haklısınız, uzatmaya gerek yok.Sabahtan beridir yazıyorum kimi güzel kimi hala küstahça yorumlar.Uyuyacağım artık sabah dersim var zaten.Sevgiler

Anonim platform takılma bu kadar kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin kimseye doğru olanı anlatmak zorunda da değilsin. Neye çok takılırsan insanlar o noktadan daha fazla yaralarlar gerçek hayatında da bu kadar takılmaman için söylüyorum.

ayrıca bu siteye konu açmak bile sıkıntılıyken siz fotoğraf koymuşsunuz. baktım. gayette fıstık gibi hatunsunuz, negatif yorumları sallamayın daha fazla. kimseye had bildiremezsiniz bu sizin göreviniz değil.
Ben bilmiyordum üye olalı belki 1 ay olacak çok aktif de değildim okul konusuyla birlikte aldı yürüdü gitti.Çok tatlısınız yürekten sevgilerimi iletiyorum size iyi ki varsınız.

Anonim platform takılma bu kadar kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin kimseye doğru olanı anlatmak zorunda da değilsin. Neye çok takılırsan insanlar o noktadan daha fazla yaralarlar gerçek hayatında da bu kadar takılmaman için söylüyorum.
Cansınız can bu bir felsefe niteliğinde doğrusunuz cidden

Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Üyelerle ilgili birşey diyemicem konuyu ve yorumları okumadım ama bu sitede genel olarak hemcins zorbalığından sıklıkla bahsediliyor,diğer ülkelerde nasıl işliyor bilmiyorum ama bizim ülkemizde kadına şiddet her iki türlüde var,hem erkek hem kadın yine kadınları zorbalıyor,açılan konularda genellikle bu yönde,kaynana,görümce,elti,en yakın arkadaş,kuzen,iş arkadaşı vs sürekli buna benzer konular yazılıp çiziliyor,buradada vardır illaki sonuçta burayada yazanlar gerçek insanlar,yaşadığınız coğrafyanın mizacını bilerek hareket ederseniz kırılmazsınız,gerçekten zor ama o kadar insanı değiştiremeyeceğınıze göre siz önlem alacaksınız,birçok insan bunun bilincinde yaşıyor maalesef.

Üyelerle ilgili birşey diyemicem konuyu ve yorumları okumadım ama bu sitede genel olarak hemcins zorbalığından sıklıkla bahsediliyor,diğer ülkelerde nasıl işliyor bilmiyorum ama bizim ülkemizde kadına şiddet her iki türlüde var,hem erkek hem kadın yine kadınları zorbalıyor,açılan konularda genellikle bu yönde,kaynana,görümce,elti,en yakın arkadaş,kuzen,iş arkadaşı vs sürekli buna benzer konular yazılıp çiziliyor,buradada vardır illaki sonuçta burayada yazanlar gerçek insanlar,yaşadığınız coğrafyanın mizacını bilerek hareket ederseniz kırılmazsınız,gerçekten zor ama o kadar insanı değiştiremeyeceğınıze göre siz önlem alacaksınız,birçok insan bunun bilincinde yaşıyor maalesef.
Çok afedersiniz ben Bulgaristanlıyım ve kendi kökenimde birbirimizi sarıp sarmalarız.Destek,güven,empati elimizden geleni yapıyoruz hemcinslerimiz arasında, bu bence Türk toplumu için de geçerliydi eski büyüklerimize bakıyorum o anaç yapıcı ruh varmış.Ama son zamanlarda Türk toplumunda özellikle inanılmaz bir sosyal çöküş var.Son cümleleriniz olayın özeti artık toplumu vs kenara atıp kendi bireyselliğimizde güven ortamı oluşturabiliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X