Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun başında takmıyorum demişsiniz ama bayaaaa takılmışsınız bu fotoğraf mevzusuna. Hiç birimiz aşırı güzel olmak zorunda değiliz. Siz de öyle. Fotoğraf a bakınca dış görünüşe takıntılı olduğunuzu düşündüm. Bu kadar takılmayın hem dış görünüşe hemde burdakilere. Ne dertler var bunlar gülüp geçilecek şeyler kırılmayin güçlü oluň
Siz de bir şeyler düşünmüşsünüz işte hanımefendicim düşünmenize gerek yok.Ben açık bir şekilde yazdım zaten.Konu takılmaktan ziyade hakaretleri normalleştirmek.Siz normalleştirin, benim adalet terazime ters.Ben konuşurum.

Ban yedim bir hafta yazamama nedenim bu.İyi şahsıma küfür hakaret yedim sırada ne var?Ben de sana istediğimi yazayım nasıl fikir?
Biliyorum, konunuzu biraz okumuştum, bu yüzden kafaya takıp kaaaç gün sonra gelmenizi garipsedim. Ben unuturdum giderdi. Yabancı insanların bana ne söylediğinin ne önemi var? Siz de kendinize yakıştırdığınız her şeyi bana yazabilirsiniz tabii ki. Umrumda olmaz ki. Niye olsun?

Küfürleri örnek verebilir misiniz? O kısmı konunuzda görmemiştim ben. Hoş değil tabii ki ama takmamak lazım bu kadar.

Konu neydi ki yahuuu kaçırdım yine banlıydım sanırsam :halay:

Gerçekten bazı konularda konu sahibelerine saldırılıyor neden bilmiyorum, bazı aşk meşk konularında olmaz, o sana bakmaz kesin evlidir şu bu konu sahibesi linçleniyor:KK51:

Taş gibi kızmışsın maşallah :halay: :nazar: burda ne soruyorsun git yazıl kimse dhfdhdfhfdh yüz vermiyorsa da gay de geç haydi kal sağlıcakla:KK50:
Seni seviyorum, teşekkür ederim

Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Tamam ciciş kardeşlerden Esra'ya çok benzeyen bayan hshs
Şaka bir yana mutlu olmaya bakın.

Biliyorum, konunuzu biraz okumuştum, bu yüzden kafaya takıp kaaaç gün sonra gelmenizi garipsedim. Ben unuturdum giderdi. Yabancı insanların bana ne söylediğinin ne önemi var? Siz de kendinize yakıştırdığınız her şeyi bana yazabilirsiniz tabii ki. Umrumda olmaz ki. Niye olsun?
Banlıydım bir giriş yapayım dedim yorumları okudum.Adalet terazime ters geldi bu kadar.Siz birbirinize söylediğiniz hakaretleri normalleştirin benim literatürüme ters.Güle güle.

Siz de bir şeyler düşünmüşsünüz işte hanımefendicim düşünmenize gerek yok.Ben açık bir şekilde yazdım zaten.Konu takılmaktan ziyade hakaretleri normalleştirmek.Siz normalleştirin, benim adalet terazime ters.Ben konuşurum.
Adalet terazisi derken ortada büyük bir şey yok abartmayın. Çok istiyorsanız konuşun ama tanımadığıniz insanları terbiye edemezsiniz mesafe koyarsınız ancak bilin istedim

Burada bazı konulara aşırı yorumlar gelebiliyor ama herkesin eleştiri üslubu farklı. Bunu kafaya takıp 1 hafta sonra konu açmanızı garipsedim açıkçası. Bu kadar takmaya ne gerek var? İsteyen istediğini yazar, bu forumun amacı bu zaten
Kimse her istediğini yazamaz. Kaldı ki kız için travestiden daha travesti görünüyor diye yazıp dalga geçmişler.

Kimse her istediğini yazamaz. Kaldı ki kız için travestiden daha travesti görünüyor diye yazıp dalga geçmişler.
Boşver canım malum kitleden anladım ben zaten kendisini normalleştirme çabası bundan

Banlıydım bir giriş yapayım dedim yorumları okudum.Adalet terazime ters geldi bu kadar.Siz birbirinize söylediğiniz hakaretleri normalleştirin benim literatürüme ters.Güle güle.
Ben yazdıklarımı anladığınızı sanmıyorum ama tercih meselesi herhalde çünkü çok basit şeyler söyledim. Eleştiriye açık değilseniz çok üzülürsünüz. İyiliğiniz için söylüyorum. İnsanları bu kadar umursamayın.

Ben yazdıklarımı anladığınızı sanmıyorum ama tercih meselesi herhalde çünkü çok basit şeyler söyledim. Eleştiriye açık değilseniz çok üzülürsünüz. İyiliğiniz için söylüyorum. İnsanları bu kadar umursamayın.
Tamam Ciela son cümleni not edeceğim

Eleştiriden bahsediyorum, hakaretten değil. Herkes istediği şekilde bir başkasını eleştirebilir, haklılardır haksızlardır tartışılır o ayrı.

Boşver canım malum kitleden anladım ben zaten kendisini normalleştirme çabası bundan
Normalleştirme mi? Yanlış ne yaptım ki normalleştireyim? Ben eski konunuza yorum bile yapmadım, kaldı ki travesti yorumunu görüp ayıpladığım için konuya dahil olup bir de ben eleştirmek istememiştim. Valla garip.

1000076375.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X