Düşündüğüm gibi sonuçlandı ama açıklamamın artık doğru olmadığını düşünüyorum ikinci linç dalgası gelecektir.Bu arada seni hatırladim, ben kimseye önyargılı negatif yorum yapmam. Hocayla durumlar nasıl gelişme var mı?
Gold diggerdan sosyal çöküş dersleriÇok afedersiniz ben Bulgaristanlıyım ve kendi kökenimde birbirimizi sarıp sarmalarız.Destek,güven,empati elimizden geleni yapıyoruz hemcinslerimiz arasında, bu bence Türk toplumu için de geçerliydi eski büyüklerimize bakıyorum o anaç yapıcı ruh varmış.Ama son zamanlarda Türk toplumunda özellikle inanılmaz bir sosyal çöküş var.Son cümleleriniz olayın özeti artık toplumu vs kenara atıp kendi bireyselliğimizde güven ortamı oluşturabiliriz
Canım nöbetim var şu an senin gibi ruh hastasının mesajlarını okumayacağım.Gold diggerdan sosyal çöküş dersleri
Aslında orada şunu söylemek istedim,elbetteki istediğiniz gibi yaşayacaksınız bende bunu savunuyorum,bende öyle yaşıyorum ama genel olarak mesafemi koruyorum insanlara karşı,yorumlarına genel olarak kulak tıkıyorum,arkamdan söylenenleri duymuyorum çünki biliyorumki her koşulda insanlar herşeyi söyleyecekler,zor bir ülkeyiz kimse inkar edemez,hepimiz bu tip insanlarla uğraşıyoruz,canınız sıkılmasın diye herkese herşeyinizi anlatmamanızı,her yorumu ciddiye almamanızı öneririm.Çok afedersiniz ben Bulgaristanlıyım ve kendi kökenimde birbirimizi sarıp sarmalarız.Destek,güven,empati elimizden geleni yapıyoruz hemcinslerimiz arasında, bu bence Türk toplumu için de geçerliydi eski büyüklerimize bakıyorum o anaç yapıcı ruh varmış.Ama son zamanlarda Türk toplumunda özellikle inanılmaz bir sosyal çöküş var.Son cümleleriniz olayın özeti artık toplumu vs kenara atıp kendi bireyselliğimizde güven ortamı oluşturabiliriz
Çok incesiniz teşekkür ederim, tam olarak ayrıntıya girersem bu linçlere sessiz kalamayacağım için tam açamam inanın.Ama karşı tarafta ilgisini beyan etti.Kısaca durumu böyle özetleyebilirim.Nasıl sonuçlandı merak ettim?
Bu arada içerik, üslup ve açıklama olarak size katılıyorum ve haklı buluyorum.
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısıÇok incesiniz teşekkür ederim, tam olarak ayrıntıya girersem bu linçlere sessiz kalamayacağım için tam açamam inanın.Ama karşı tarafta ilgisini beyan etti.Kısaca durumu böyle özetleyebilirim.
Öbüştünüz mü?Düşündüğüm gibi sonuçlandı ama açıklamamın artık doğru olmadığını düşünüyorum ikinci linç dalgası gelecektir.
aynÇok incesiniz teşekkür ederim, tam olarak ayrıntıya girersem bu linçlere sessiz kalamayacağım için tam açamam inanın.Ama karşı tarafta ilgisini beyan etti.Kısaca durumu böyle özetleyebilirim.
"Bulgaristanlı" kültürü hayranı çıkmış hocaÖbüştünüz mü?
Yok hoca aşkından psikiyatri servisine yatmış hanımefendi de hemşire olarak etik bulmamış taburcu olunca buluşmuşlarÖbüştünüz mü?
Ba ba ba ba. Neyse güven ortamını kendi bireyselliğimde oluşturmaya gidiyorum ben."Bulgaristanlı" kültürü hayranı çıkmış hoca
Teyzenin yan çarı Merve teyzeÖbüştünüz mü?
1. Sınıftan neyin hemsiresi bu pekiYok hoca aşkından psikiyatri servisine yatmış hanımefendi de hemşire olarak etik bulmamış taburcu olunca buluşmuşlar
Teyzen kurban olsunTeyzenin yan çarı Merve teyze
Lise çıkışlıdır belki1. Sınıftan neyin hemsiresi bu peki
Haftaya da düğün varmış, güzelsin yazanlara davetiye yollayacakmışYok hoca aşkından psikiyatri servisine yatmış hanımefendi de hemşire olarak etik bulmamış taburcu olunca buluşmuşlar
Teyzen kurban olsun
Fazla çekme iyi gelmiyor sanaYok hoca aşkından psikiyatri servisine yatmış hanımefendi de hemşire olarak etik bulmamış taburcu olunca buluşmuşlar
Düğünde belki ona da bulurlar bir sugar daddy