Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece isminize takıldım küf yeşili renginde kıyafetler olsa ve gidip alsak ya ne renk istiyorsunuz “küfyeşili”

Fake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Tamam tamam biz de inanmis gibi yapalim.
Aynen canim bulgar gocmeni dunyalar guzeli 25 yasinda bir kizsin, erkekleri para icin kullanmak cok guzel bisey (sonucta tarihin en eski meslegi), 1.sinifsin 3 aylik hemsirelik bilginle nobet tutuyorsun, yarin da vizen var, 45-50 yasindaki hocan sana cok asik ona pahali bir parfum hediye edeceksin (cunku ayni zamanda zenginsin de), bu arada derslerin en yogun oldugu donemde meme estetigi oldun (gecmis olsun askooo) yine de sinifin en basarilisi sensin.

Gerçek yaşı değilmiş. Umarım 18 olup 46 yaşındaki adamdan hoşlanmıyordur.

Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.
Bi konuya yorum yapmadan once her yorumu okuyun oyle yorum yapabilirsiniz diye kural mi var!? Ben konuyu okudum dis gorunusu hakkinda kimse rencide edilemez dedim. Isteyen, kul hakkina girmek isteyen buyursun yapsin beni baglamaz.
Ozgurce o davranis yanlış yazarim ama... Konu sahibesininde o yorumlardan sonra hatali sozler yada hakaret yapmis olmasida onun ayibidir ama bu yüzden dis gorunusten vuranlarin hatasini bu yok etmez.

Tarihin en eski mesleğini görünce aklıma Ersan Kuneri geldi dhhdhdjjs

Tam bir began

Şey hanımefendi tespit yeteneğiniz çok iyi bir arkadaş vardı da özelliklerini yazsam bi tespit yapar mısınız

Okullar 1 haftalık ara döneme girdiğinde yaptırmıştir belkim
Ahdhhabs
Ama o uni de yoktu di mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…