- 26 Mart 2024
- 874
- 1.846
- 28
Ben sadece isminize takıldım küf yeşili renginde kıyafetler olsa ve gidip alsak ya ne renk istiyorsunuz “küfyeşili”Konunun hepsini okumadım ama yolunacak kaz kalibresini yükseltebilmek için yaptırdığı işlemlerle adeta bir estetik harikası olan Bulgaristanlı Nisaya canım çok güzelsin harikasın aslansın kaplansın demeyenlerin hepsi de yaşlı buruşuk teyze ve Nisayı kıskanıyorlar gibi anladım
Ayhhh pinpon.50 değil, 56 olacak.
Gerçek yaşı değilmiş. Umarım 18 olup 46 yaşındaki adamdan hoşlanmıyordur.Uni sınavına hazırlanan kıza nasil abla diyecek yaw sınıftakiler kendisinden 10 yaş küçükmüş.
Nisa 24 olduğuna göre (kendi beyanı bir konusunda da 25 tam emin degilim ama bu iki yaştan birisi hatta bir konusunda boyu 1.68 iken sanırım boyuna da estetik yaptırmış olmalı ki 1.71 olmuş ) sınıftakiler 14-15 yaşında.
Uni yaşları ne kadar düşmüş ha benim kız 17 yaşında hala 11 sınıfta bak sen su ise.
Yeni yapılmış gibi duruyor ama kendi bilir tabi hshshs.Öyle deme dudak dolgusu erimiş öyle didi.
Bi konuya yorum yapmadan once her yorumu okuyun oyle yorum yapabilirsiniz diye kural mi var!? Ben konuyu okudum dis gorunusu hakkinda kimse rencide edilemez dedim. Isteyen, kul hakkina girmek isteyen buyursun yapsin beni baglamaz.Konuya tam hakim olmadan hak verince bir tarafa haksızken de coşturabiliyoruz. Şu an destek aldı sanıyor konu sahibi.
Ve estetiğim de yok katip. 2 sıfır başladığım bu yolculukta Nisa'yı anlamam cok zor.Kadınlara pozitif bakıyor, çünkü Bulgaristanlı, sen Erzurumlu olduğun için tabi anlamıyon.
A noktasında boyu 1.68 olan Nisa Kara'nin B noktasına vardığında boyu 1.71 olmussa var sen hesap et yaşını.Gerçek yaşın kaç?
Tarihin en eski mesleğini görünce aklıma Ersan Kuneri geldi dhhdhdjjsFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Tamam tamam biz de inanmis gibi yapalim.
Aynen canim bulgar gocmeni dunyalar guzeli 25 yasinda bir kizsin, erkekleri para icin kullanmak cok guzel bisey (sonucta tarihin en eski meslegi), 1.sinifsin 3 aylik hemsirelik bilginle nobet tutuyorsun, yarin da vizen var, 45-50 yasindaki hocan sana cok asik ona pahali bir parfum hediye edeceksin (cunku ayni zamanda zenginsin de), bu arada derslerin en yogun oldugu donemde meme estetigi oldun (gecmis olsun askooo) yine de sinifin en basarilisi sensin.
Yüzümde hiçbir işlem yok şekeri ve gluteni kestim yüz yogası yapıyorum da diyebilirdiÖyle deme dudak dolgusu erimiş öyle didi.
Tam bir beganFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Aynen canim bulgar gocmeni dunyalar guzeli 25 yasinda bir kizsin, erkekleri para icin kullanmak cok guzel bisey (sonucta tarihin en eski meslegi), 1.sinifsin 3 aylik hemsirelik bilginle nobet tutuyorsun, yarin da vizen var, 45-50 yasindaki hocan sana cok asik ona pahali bir parfum hediye edeceksin (cunku ayni zamanda zenginsin de), bu arada derslerin en yogun oldugu donemde meme estetigi oldun (gecmis olsun askooo) yine de sinifin en basarilisi sensin.
Şey hanımefendi tespit yeteneğiniz çok iyi bir arkadaş vardı da özelliklerini yazsam bi tespit yapar mısınızFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Esas konu konu sahibesinin yazdigi konu zaten. Oradada acikca elestirileri yazmisti. Her yorumu okuma sartimi var konu sahibinin konusuna cvp yazmadan!Bazı üyelerin bu konudaki yorumlarına bakmak yerine, esas konudaki yorumlara bakmanız daha doğru olur.
Okullar 1 haftalık ara döneme girdiğinde yaptırmıştir belkimFake’e fake diyemiyoruz. E tabi yalanciyi da opmuyorlar ondan bu ozguven.
Küf yeşili rengini bilmeyen de ne bileyimBen sadece isminize takıldım küf yeşili renginde kıyafetler olsa ve gidip alsak ya ne renk istiyorsunuz “küfyeşili”
Onun methiye alan iç ve dış dudaklarını unutmadık daha.Tam bir began
45Gerçek yaşın kaç?